Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 590
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 523
  • Total: 523

Αγόρια και κορίτσια. Μπορούμε να είμαστε φίλοι;

Ξεκίνησε από vasilis, Σεπτεμβρίου 29, 2004, 12:41:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

tristana

Χημεία χεχεχεχεχεχε Είσαι τσαχπίνικο εσύ, έτσι;  :twisted:  :lol:

Αργυρώ, μου αρέσει πάντα το νηφάλιο ύφος σου.
Κοριτσάκι, θέλεις να γίνουμε φίλες;  :oops:  :oops:

xhmeia

Εεεεε μπορεις να με πεις κι ετσι  χιχιχι :wink:

Παντως η φιλικη σχεση μαζι τους, με βοηθησε να καταλαβω και το σημαντικο  ρολο που παιζει η οικογενεια και πως μπορει να επηρεασει ακομη και τις σεξουαλικες προτιμησεις ενος παιδιου και μετεπειτα ενηλικου

Jezebell

Πως δεν υπαρχει φιλια ρε παιδια?????????Υπαρχει!!!
Και μαλιστα μπορει να ειναι πολλη ομορφη και να κρατησει!
Εγω εχω 3 κολλητους που αγαπαω παρα πολυ απο το Γυμνασιο και ποτε δεν σκεφτηκα τπτ.Στο κατω κατω χωρις να εξεταζω αν σε ολες τις σχεσεις υπαρχει ερωτισμος η μαλλον κοκετισμος περισσοτερο,δεν ταιριαζουν κι ολοι οι ανθρωποι για σχεση η σεξ αρα ανετα μπορει να δημιουργηθει φιλικο κλιμα.

freak

Παράθεση από: "Argiro"Αναφορικά με τους πρώην και τις πρώην, συμφωνώ πως δεν γίνεται να μείνουν φίλοι και είναι καλύτερα να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του. Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση που ο ένας βλέπει ερωτικά τον άλλον χωρίς ανταπόκριση.

Όσο για τους γκέι, είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί τέτοιου είδους φιλία, γιατί οι γκέι αποφεύγουν να κάνουν στενές φιλίες με γυναίκες -τουλάχιστον όσοι γνώρισα δεν χάρηκαν με την ιδέα να γίνουμε φίλοι, παρά τις καλές προθέσεις μου.

στο πρωτο διαφωνω. ισα ισα που μια πρωην μου (πριν 6 χρονια χωρισαμε) αυτην την στιγμη ειναι οχι απλα κολλητη μου αλλα αιμα μου... κομματι μου.  εξαρταται και απο τον ανθρωπο αλλα και απο την βεβαιοτητα οτι κανεις δεν νοιωθει κατι ερωτικο για τον/την αλλο/η. στα συν το οτι εχουμε ζησει μαζι ως ζευγαρι και ξερει τα ελλατωματα μου και τα προτερηματα μου. ετσι με ψυχολογει καλυτερα σε σχεση με εναν απλο ή μια απλη φιλη που απλα με ξερει.

στο θεμα με τους γκει διαφωνω επισης. ναι, υπαρχουν και γκει που βλεπουν ανταγωνιστικα τις γυναικες. αλλα οπως σωστα λεει η τριστανα:

Παράθεση από: "tristana"Δεν υπάρχουν κλισέ και στερεότυπα, πάντως.
Υπάρχουν άνθρωποι και άνθρωποι... Είτε άντρες, είτε γυναίκες οι φίλοι
"οι φιλένιοι" είναι τα πλούτη μας. Δεν χωρά συζήτηση.

Nasia9

Εμένα μου συμβαίνει κάτι άλλο....γιατί όταν κάνω παρέα με άντρες τις περισσότερες φορές αυτοί είναι ομοφυλόφιλοι; το τραβάει ο οργανισμός μου;  ]

Rakendytos

κατι δεν κανεις σωστα Νασια..

Nasia9

Rakendytos

τα νυχια τα κοβεις>?  :D

κώστας

Δεν μπορούμε.
Κι αν εσείς μπορείτε, δεν μπορώ εγώ

:lol:
eLe

Anonymous

και άμα μοιάζουμε με την αδερφή του Κουασιμόδου?  :lol:  :lol:  :lol:

Nasia9

κώστας

αγοράκι ή κοριτσάκι;

:lol:
eLe

Nasia9

Athinoula

pistevo oti uparxei filia metaxi andras kai gynaika an den einai oenas ka8olou tou goustou tou allounoul..kai mono allios paides panda uparxei i elxei..kai ..an uparxei kati erotiko xalaei kai thn filia kai uto einai to kako..alla 8eoro oti mia filia andras -gynaika einai poli pio morfi giati osos na nai emeis oi gunaikes olo kai 8a zhlepsoume i mia thn alli i genika kati 8a pextei!

kai ego exo duo kalous filous andres..alla dustuxos einai tou tupou mou n ananisixoune lete?????xaxaxa...oxi kale..les?

carlos

κατα την αποψη μου επιβαλλονται τετοιου ειδους φιλιες για τον απλουστατο λογω οτι μπορεις και βλεπεις και την αλλη πλευρα του νομισματος.μπορεις να δεις πραγματα και καταστασεις και απο τις δυο πλευρες και να βγαλεις τα συμπερασματα σου αντικειμενικα,και παιδακια κακα τα ψεμματα δεν ειναι ολα "ΣΕΞ".υπαρχουν περιπτωσεις που αισθανεσαι καλυτερα να ανταλλαξεις αποψεις με ενα ατομο που σε γεμιζουν τα λεγομενα του απο το να τον δεις ανασκελα η στα τεσσερα.ΑΠΟΨΗ μου παντα.

523 Επισκέπτες, 0 Χρήστες