Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 227
  • Total: 228
  • Leon

Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...

Ξεκίνησε από rain, Ιουλίου 09, 2009, 01:49:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Λοιπόν, ξεκαθαρίζω τη θέση μου και δηλώνω πως ουδεμία σχέση έχω εγώ με τα πετάγματα ψηλά που αναφέρει ο σκου μου. ΟΚ?
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

skou70

giati nomizeis exw egw?  :roll:  egw se ekeino to monologo eixa meinei

tharthei de tharthei tharthei de tharthei  :roll:

KostasD33

Crazy

εγώ θα έρθω να συμφωνήσω ότι με το άγχος -καθώς και με το μάδημα της μαργαρίτας- ΔΕΝ έρχετε !!!
δεν είναι μύθος το ]

pixie

Σωστή η Crazy!  ;-)

Και κάτι χιουμοριστικό...

Crazy

μωρέ το βρήκα και μου άρεσε και το παραθέτω ...

Αναζητώντας το Γυναικείο Οργασμό
Ο γυναικείος οργασμός είναι σαν ένας αγώνας Φόρμουλα 1

Στην κουλτούρα του νεοέλληνα,  η οποία έχει εξομοιωθεί με τη λεγόμενη δυτική (δείγματα που δεν περιλαμβάνονται στην παγκοσμιοποιημένη pop σκηνοθετική οδηγία, όπως π.χ. η τοτεμική λατρεία του θηλυκού, το τσάμικο και τα γιουβαρλάκια, την έχουν πολύ άσχημα), σημασία έχει να πετυχαίνεις πολλούς οργασμούς. Συχνούς. Κυρίως για την πάρτη σου. Αυτό υποτίθεται ότι σε κάνει γαμάτο.

Για να συνειδητοποιήσει ένας άντρας σε ποιο βαθμό τον ενδιαφέρει η φουλ ικανοποίηση της αγαπημένης του, αρκεί να θυμηθεί πώς ένιωσε όταν του ήρθε τότε (κάποτε) στο μυαλό η εικόνα της να φτάνει σε οργασμό από έναν άλλο άντρα. Σφίξιμο στο στομάχι; Κομμένα γόνατα; Περίγραψε την αίσθηση όπως θες]από το yupi.gr[/b]

Gerogriniarhs

Ρε σάματις δεν πάτε καλά...άμα είναι να κάνω μια οκά εξουθενωτικά για να βρω το τζι κι όλα τα παρεμφερή,δεν πάω μια βόλτα μέχρι το "Φροσούλα" sex-shop,να σας κάνω δώρο ένα ωραίο σετάκι βοηθήματα...κι εσείς να χαλαρώσετε κατά πως θέτε,να βγάλω κι εγώ την υποχρέωση;  :mryellow:

katinaki

[quote user="Gerogriniarhs" post="324352"]Ρε σάματις δεν πάτε καλά...άμα είναι να κάνω μια οκά εξουθενωτικά για να βρω το τζι κι όλα τα παρεμφερή,δεν πάω μια βόλτα μέχρι το "Φροσούλα" sex-shop,να σας κάνω δώρο ένα ωραίο σετάκι βοηθήματα...κι εσείς να χαλαρώσετε κατά πως θέτε,να βγάλω κι εγώ την υποχρέωση;  :mryellow:[/quote]

Κατ' αρχήν... ποιος σε υποχρέωσε εσένα να ψάχνεις...
αν θες το κάνεις
αν όχι.. άμε στο καλό και στην ευχή της Παναγίας!  ]
:cool:

pixie

Καιρό είχαμε να μπούμε στο συγκεκριμένο θέμα, να μάθουμε και καμιά λεπτομέρεια επί του οργασμικού τούτου θέματος!  :razz:  :mrgreen:

Εγώ πάντως μια επιμόρφωση από το Healthier World την πήρα κι είπα να σας τη μεταφέρω ώστε να μην μείνει κανείς στο σκότος της ημιμαθείας..  ;-) :mrblue:

Τι είναι, λοιπόν, πρακτικά ο γυναικείος οργασμός?

Eίναι ένα αντανακλαστικό που ξεκινάει από τον εγκέφαλο και καταλήγει στα γεννητικά της όργανα. Οτι έχει να κάνει, πρακτικά με τον οργασμό στη γυναίκα, εντοπίζεται εξωτερικά και στο πρώτο τρίτο του κόλπου. Βασικό ρόλο στον οργασμό της γυναίκας παίζει η κλειτορίδα. Ο οργασμός στη γυναίκα είναι πάντα ο ερεθισμός της κλειτορίδας που μεταφέρεται στο πρώτο τρίτο του κόλπου, όπου υπάρχουν οι μύες του περινέου, η σύσπαση των οποίων έχει αποτέλεσμα την αίσθηση οργασμού στη γυναίκα.
Η ένταση, η διάρκεια, η "ποσότητα" διέγερσης και ερεθισμού, που χρειάζεται η γυναίκα για να φθάσει σε οργασμό διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά και από συνθήκες ή δεδομένα που κάνει έρωτα η ίδια η γυναίκα.
Πριν τον οργασμό το σώμα της γυναίκας βρίσκεται σε εγρήγορση. Αυξάνονται η αρτηριακή πίεση, οι παλμοί της καρδιάς και ο ρυθμός της αναπνοής. Οι κόρες των οφθαλμών διαστέλλονται, το χρώμα των χειλιών βαθαίνει, οι θηλές ανορθώνονται, η κλειτορίδα υγραίνεται, σκληραίνει και διογκώνεται,παρατηρείται μια έξαψη σε όλο το σώμα και εφίδρωση σε όλη την επιφάνεια του. Τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου, η κλειτορίδα, ο κόλπος και τα όργανα της κάτω πυέλου διογκώνονται περίπου κατά τον ίδιο τρόπο που επιτυγχάνεται η στύση του ανδρικού μορίου.Ο οργασμός είναι η φάση, διάρκειας 10-30 δευτερολέπτων ή και περισσότερο, που όλη η ένταση απελευθερώνεται σε μια σειρά από ακούσιες και ευχάριστες μυϊκές συσπάσεις που βιώνει η γυναίκα κολπικά ή και στην μήτρα.

:idea:

ΥΓ. Υπάρχει και περιγραφή σίγουρης τεχνικής, βήμα - βήμα, αλλά αυτό θα το κρατήσω για τον εαυτό μου! :mad:

Να νιώσω λίγο πιο σοφή... :oops:

titica

Ωραίο θέμα κι αυτό. Και μου αρέσει η λέξη μονόλογος στον τίτλο, πολύ έξυπνο αφού η γυναίκα πρώτα μόνη της πρέπει και μπορεί να εξερευνήσει τον εαυτό της προκειμένου να έχει τον οργασμό στο τσεπάκι της.
Στο χέρι της γυναίκας είναι να έχει πάντα οργασμό φτιάχνοντας από μόνη της στο μυαλό της ένα ερωτικό σενάριο που θα ξυπνάει τη λίμπιντό της και θα κρατάει ζωντανές τις αισθήσεις της.
Γιατί λοιπόν μια γυναίκα να ξεμένει από φαντασιώσεις και να μιζεριάζει ενώ μπορεί να είναι διαρκώς μέσα σε ένα ερωτικό κλίμα ξεκινώντας αυτό το παιχνίδι των αισθήσεων πρώτα με τον εαυτό της;

skou70

KostasD33

[quote user="titica"]......ξεκινώντας αυτό το παιχνίδι των αισθήσεων πρώτα με τον εαυτό της;[/quote]

να δεις πως το λένε αυτό στο χωριό μου...........

:P

skou70

KostasD33

kuria

[quote user="KostasD33" post="334823"]Τον κόπο σου στην παλάμη σου

Νυστάζω βρε[/quote]

αντε τωρα, να φτιαξει γυναικα στο μυαλο της, ερωτικο σεναριο που θα ξυπναει τη λιμπιντο της και θα κραταει ζωντανες τις αισθησεις της (που μας λεει η titica), με σενα να ροχαλιζεις διπλα της...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

227 Επισκέπτες, 1 Χρήστης