Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 255
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 236
  • Total: 237
  • Leon

Στο μονόλογο ενός γυναικείου οργασμού...

Ξεκίνησε από rain, Ιουλίου 09, 2009, 01:49:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

rain

Παραφράζοντας το “Στα σαγόνια ενός γυναικείου μονόλογου”  το δικό μου το μυαλό πήγε στον γυναικείο οργασμό
χρειαζόμαστε τα φώτα σας κορίτσια για τον οργασμό σας
περιγράφτε τον σαν σε μονόλογο
κολπικός - κλειτοριδικός - σύμμεικτος - υστερικός κλπ
ρίχτε φως στα σκοτάδια μας μπας και ρίξουμε φως στο μυστήριο αυτό

pixie

Κάτι σαν καρέ από το ''Κραυγές και Ψίθυροι'' δλδ...  ;-)

Κατ' αρχήν τι είπες ότι έκανες στον τίτλο μου, rain? Παράφραση?  
Αυτό, ξέρεις, συνιστά ''αδίκημα'' και η αποπληρωμή μπορεί να είναι με ή άνευ οργασμού!  :razz:  :mrgreen:

Και δεύτερη παρατήρηση... Μήπως το θέμα, όπως ετέθη, μας ωθεί στον ''αυνανισμό''? :roll:

Ας το προσπεράσω...

Ο οργασμός... Και πάντα έχοντας κατά νου το συμπαθέστατο αυτό ζώο... Σε forum είσαι καλή μου, δείξε λίγη ευπρέπεια...

Θεωρώ, λοιπόν, ότι μια γυναίκα για να έχει οργασμό πρέπει να θέλει πολύ και συνειδητά έναν άντρα! 'Οσο περισσότερο μετουσιώνει τον άντρα σε ιδανική εικόνα, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να ζήσει τη μοναδική στιγμή ευτυχίας, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χωρίς υπερβολές υπεράνθρωπη!

Χωρίς να θέλω να καταργήσω κάτι, ο έρωτας είναι μια ακαθόριστη σύνθεση ψυχής και σώματος. Σε πείσμα όλων των σημείων των καιρών, πιστεύω ότι οργασμικά, με την έννοια της ολοκλήρωσης, μπορεί να νιώσει μόνο η γυναίκα που αγαπιέται κι όχι εκείνη που, ναι μεν δημιουργεί σπασμούς σωματικά, πλην όμως δεν έχει οργασμό!

Διότι η πράξη αυτή στερείται ψυχής...

Ο έρωτας είναι φλόγα! Συνολική ενέργεια.. Και όλες οι θεωρίες στα πλαίσια της σωματικής συνειδητότητας μοιάζουν παγερές και ανεπαρκείς αν δεν καταφέρει να μεταφέρει κάποιος τον ερωτισμό στον εγκέφαλο και στη συναισθηματική του σφαίρα.
'Εχω βιώσει την συναισθηματική μορφή του έρωτα σαν οδύνη, σαν πάθος, σαν απόπειρα μεταβολής της στιγμής σε αιωνιότητα!

'Εχω νιώσει σαν αίσθηση να πεθαίνει το σώμα μου και να βιώνω την ενέργεια κι αυτό να είναι πηγαίο χωρίς να χρησιμοποιήσω καμία τεχνική [κάνε λίγο δεξιά, πάρτο λίγο αριστερά - λες και παρκάρουμε λεωφορείο]!  :razz:  :mrgreen:

pixie

rain

Καλά τούτη πάει να με μοιχεύσει αλλά έβαλε κάτι για τον γυναικείο οργασμό
ελααάτεεεε κορίτσια
Δεν είναι δυνατόν να είσαστε όλες ανοργασμικές και να μη έχετε κάτι να πείτε !!!!!!!!!!!!!!!!!

pixie

Καλά, τι να πω...

Εμένα μου αρέσει αυτό το θέμα και λέω να συνεχίσω ακάθεκτη... :roll:  :mrgreen:

Πολλές γυναίκες απογοητεύονται επειδή έχουν υπερβολικές προσδοκίες για την εμπειρία του οργασμού...

'Αλλωστε, ο τρόπος που βιώνει τον οργασμό κάθε γυναίκα είναι διαφορετικός, κι η απογοήτευση συνήθως έρχεται επειδή περίμενε μια πιο έντονη και μαγική αίσθηση που θα της χαριζόταν εξ ουρανού από κάποιον θεό!

Κάθε γυναίκα, λοιπόν, που θέλει να μεγιστοποιήσει την ερωτική απόλαυση, πρέπει να μάθει μόνη της πώς να ενεργοποιεί την ικανότητά της να φτάνει σε οργασμό. Συν Αθηνά και χείρα κίνει!
Ένα ουσιαστικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση είναι η επιθυμία της να εξερευνήσει το σώμα της και να μη διστάζει να οδηγεί τον σύντροφό της σ' αυτό που την ευχαριστεί.

Η συμβουλή μου, λοιπόν είναι: Μην ζητάς, πάρε μόνη σου το μερίδιο που δικαιούσαι!   ;-)  :grin:

KostasD33

pixie

Πραγματικά, μονόλογος όμως μέχρι στιγμής!  :mrgreen:

Αξίζει να δούμε τι αναφέρει ο Παζ για τον οργασμό ως αποκορύφωμα της ερωτικής εμπειρίας...

''Είναι μια αίσθηση που περνά από την άκρα ένταση στην πληρέστερη δυνατή εγκατάλειψη, και από την προσηλωμένη συγκέντρωση στη λησμονιά της ύπαρξής μας. Για ένα δευτερόλεπτο συντελείται η στιγμιαία συγχώνευση των αντιθέτων, η επιβεβαίωση του εγώ αλλά και η αποσύνθεσή του, η άνοδος και η πτώση, το εκεί και το εδώ, ο χρόνος και ο μη χρόνος. Είσαι έξω από τον εαυτό σου, μέσα σε μια φύση συμφιλιωμένη.
Η στιγμή αυτή είναι απειροελάχιστη και συνάμα άπειρη.

Διπλή μαγεία μπροστά στη ζωή και τον θάνατο,  πτώση και πέταγμα, επιλογή και υποταγή''.

Δεν νομίζω πως υπάρχει πιο σημαντικό, για να μην πω κυρίαρχο κεφάλαιο της γυναικείας φύσης και σεξουαλικότητας, από τον οργασμό!
Ο οργασμός βέβαια, για την κάθε γυναίκα, αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο σύστημα προσωπικών δεδομένων, όπου ο ψυχισμός παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

Αυτό που πρέπει να εκτιμηθεί ως καθοριστική παράμετρος είναι ο τρόπος που η ίδια βιώνει τη σεξουαλικότητά της μέσα από τις εκάστοτε εμπειρίες της, την αυτοεκτίμηση, και επίσης την εικόνα που έχει για το σώμα της, ώστε να νιώθει όμορφα και να είναι σε θέση να αφεθεί ολοκληρωτικά στην απόλαυση της εμπειρίας.

Πάντως η γυναίκα δεν θα πρέπει να παγιδεύεται και να καθηλώνεται αγχωτικά στην αναζήτηση του οργασμού!  ;-)  

pixie

skou70

pixie

:razz:  :razz:  :razz:

:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Χμμμ... Παιδιά, ειδοποιήστε με πότε να βγάλω τη γαργαλιέρα από την πρίζα, ναι?

Και συνεχίζω! Μέχρι να διαφωτιστούν πλήρως όλα τα σκοτεινά σημεία μιας υπόθεσης, που είναι ακόμα και σήμερα γεμάτη μύθους και ταμπού!  

Τέλος πάντων, για να βοηθήσω...  :roll:  Rowing σε ωκεανό έχετε κάνει? Rafting σε άγρια ποτάμια? Cascade-driver? Ghost-hunter?

Αυτά είναι λίγο πιο εύκολα, μερικές φορές, καταλαβαίνετε... Και αναφέρομαι στη δυσκολίες που αντιμετωπίζει η γυναίκα καμιά φορά ώστε να φτάσει στο ζενίθ της ερωτικής απόλαυσης...

Η αλήθεια είναι πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ένας κόσμος ολόκληρος, άρα δεν θα μπορούσε να μην φέρει τις ιδιαιτερότητές της και ως φύση και ως έκφραση της συναισθηματικής της ζωής...

black_velvet

[quote user="pixie" post="320259"]:razz:  :razz:  :razz:

Τέλος πάντων, για να βοηθήσω...  :roll:  Rowing σε ωκεανό έχετε κάνει? Rafting σε άγρια ποτάμια? Cascade-driver? Ghost-hunter?

Αυτά είναι λίγο πιο εύκολα, μερικές φορές, καταλαβαίνετε... Και αναφέρομαι στη δυσκολίες που αντιμετωπίζει η γυναίκα καμιά φορά ώστε να φτάσει στο ζενίθ της ερωτικής απόλαυσης...

Η αλήθεια είναι πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ένας κόσμος ολόκληρος, άρα δεν θα μπορούσε να μην φέρει τις ιδιαιτερότητές της και ως φύση και ως έκφραση της συναισθηματικής της ζωής...[/quote]

Είναι; πιο εύκολα;

Συγγνώμη αλλά, ως γυναίκα, μπορώ να διαφωνήσω;  ]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

[align=center][albumimg]9222[/albumimg][/align]

[marquee direction=left]σημειώνει ότι η μαυρούλα δεν έχει Το άγχος[/marquee]

black_velvet

Η μαυρούλα κωστήμ' δεν είχε ποτέ της άγχος.  ]

black_velvet

[quote user="black_velvet" post="320697"][quote user="pixie" post="320259"]:razz:  :razz:  :razz:

Η αλήθεια είναι πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική και ένας κόσμος ολόκληρος, άρα δεν θα μπορούσε να μην φέρει τις ιδιαιτερότητές της και ως φύση και ως έκφραση της συναισθηματικής της ζωής...[/quote]

Είναι; πιο εύκολα;

Συγγνώμη αλλά, ως γυναίκα, μπορώ να διαφωνήσω;  ]από άντρες [/b]<--(καλά, καμιά φορά, όχι απ' όλους  :razz: ) αν θα φέρουν σε οργασμό τη σύντροφό τους. Έχω την εντύπωση όμως πως κάπου εκεί αρχίζει να χάνεται το παιχνίδι. Αν δεν είσαι απόλυτα ελεύθερος εκείνες τις στιγμές, πώς να λειτουργήσεις απλά και εντελώς φυσικά; και φυσιολογικά! Αν το μυαλό σου είναι μες στην αγωνία, πώς θα μπορέσεις να αφεθείς στη στιγμή και στη μαγεία;

Εντελώς εγωιστικά, αυτή τη στιγμή δεν θα περιγράψω τίποτα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει τίποτα ωραιότερο απ' το να με κλείνει μετά σφιχτά στην αγκαλιά του ενώ τρέμω ακόμη.......  :oops:

[/quote]

pixie

[quote user="black_velvet" post="320697"]Συγγνώμη αλλά, ως γυναίκα, μπορώ να διαφωνήσω;  :mrgreen:

Αυτό που διαπιστώνω όμως αρκετές φορές γύρω μου είναι το άγχος. Άγχος από πολλές γυναίκες για το αν θα έρθουν σε οργασμό. Άγχος (καλά, καμιά φορά, όχι απ' όλους  :razz: ) αν θα φέρουν σε οργασμό τη σύντροφό τους. Έχω την εντύπωση όμως πως κάπου εκεί αρχίζει να χάνεται το παιχνίδι. Αν δεν είσαι απόλυτα ελεύθερος εκείνες τις στιγμές, πώς να λειτουργήσεις απλά και εντελώς φυσικά; και φυσιολογικά! Αν το μυαλό σου είναι μες στην αγωνία, πώς θα μπορέσεις να αφεθείς στη στιγμή και στη μαγεία;
[/quote]

Πάντως στο σημείο αυτό velvet δεν διαφωνείς, αναφέρεσαι κι εσύ στις δυσκολίες που λογικά υπάρχουν και αγχώνουν πολλές γυναίκες!

Επί της ουσίας συμφωνώ απόλυτα με όσα λες...

black_velvet

[quote user="pixie" post="320703"][quote user="black_velvet" post="320697"]Συγγνώμη αλλά, ως γυναίκα, μπορώ να διαφωνήσω;  :mrgreen:

Αυτό που διαπιστώνω όμως αρκετές φορές γύρω μου είναι το άγχος. Άγχος από πολλές γυναίκες για το αν θα έρθουν σε οργασμό. Άγχος (καλά, καμιά φορά, όχι απ' όλους  :razz: ) αν θα φέρουν σε οργασμό τη σύντροφό τους. Έχω την εντύπωση όμως πως κάπου εκεί αρχίζει να χάνεται το παιχνίδι. Αν δεν είσαι απόλυτα ελεύθερος εκείνες τις στιγμές, πώς να λειτουργήσεις απλά και εντελώς φυσικά; και φυσιολογικά! Αν το μυαλό σου είναι μες στην αγωνία, πώς θα μπορέσεις να αφεθείς στη στιγμή και στη μαγεία;
[/quote]

Πάντως στο σημείο αυτό velvet δεν διαφωνείς, αναφέρεσαι κι εσύ στις δυσκολίες που λογικά υπάρχουν και αγχώνουν πολλές γυναίκες!

Επί της ουσίας συμφωνώ απόλυτα με όσα λες...[/quote]

;-)

Η "διαφωνία" ήταν περισσότερο για να τονίσω στους υπόλοιπους πως τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά.
Δεν είναι πραγματικά κρίμα να βλέπεις να χάνουνε την ουσία οι περισσότεροι;

Είναι στιγμές που αναρωτιέμαι.... είναι δυνατό όλο αυτό το show biz που κατακλύζει τα ΜΜΕ και το ίματζ (εικόνα λέγεται στα ελληνικά αλλά κάνουνε ό,τι μπορούνε οι περισσότεροι να τα ξεχάσουμε κι αυτά) να έχει επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό τον άμοιρο κοσμάκη; όλους αυτούς που δεν κλείνουνε τις τηλεοράσεις τους; και που έχουνε ξεχάσει πού είναι τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς τους αλλά αδειάζουνε τα ράφια των περιοδικών απ' το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς; Και μετά κοιτάζουνε τις φωτό-προϊόντα του photoshop ή τα ξερακιανά, ανορεκτικά μοντέλα και θεωρούνε πως αν η εικόνα τους δεν είναι η ίδια, δεν έχουνε δικαίωμα στη χαρά σ' αυτή τη ζωή!

Δεν ξέρω αν φταίει μόνο αυτό.... δεν ξέρω καν πόσο φταίει και αυτό. Τα περισσότερα άγχη όμως που βλέπω στις γυναίκες από κάτι τέτοια απορρέουν. Και οι περισσότεροι άντρες, αντίστοιχα, κάτι ανάλογο (δηλώνουν πως) αναζητούν.... (Οκ, το άντρες-γυναίκες μπορείτε να το εναλλάξετε στις παραπάνω προτάσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι πάλι το ίδιο).

Κι εγώ θυμάμαι συνέχεια τον Βασίλη Αυλωνίτη να λέει]

KostasD33

[quote user="black_velvet"]....
....
.....Άγχος --> από άντρες <--(καλά, καμιά φορά, όχι απ' όλους  ][/quote]

α..........

δεν χρησιμοποιείς Αιολική διάλεκτο καλόμ και μου διέφυγε η λεπτομέρεια αυτή, το μυαλό το δικό μου είχε κολήσει στον τίτλο του θέματος που λέει για μονόλογο γυναικών.....

236 Επισκέπτες, 1 Χρήστης