Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 579
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

Στιγμιαίος Καφές!!!!!!!ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ξεκίνησε από snoopy, Οκτωβρίου 01, 2004, 01:15:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

snoopy

Ανακαλύφθηκε πως οι ουσίες που χρησιμοποιούνται για την διάσπαση του καφέ και την μετατροπή του σε στιγμιαίο, είναι οι ίδιες χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στα απορρυπαντικα για να διαλύονταιεύκολα και να κάνουν αφρό. Κυρίως στον Νέςκαφέ, οι όσότητες των χημικών είναι τεράστιες γι αυτό και όλοι όσοι πίνουν στιγμιαίο καφέ έχουν άμεσες στομαχικές διαταραχές  :shock:  :shock:  :shock:

spellbound

ωχ....

ρε σεις, εγω εχω κατεβασει κουβαδες φραπεδιες ολο το καλοκαιρι...

λετε να μεταμορφωθω σε DIXAN?? ]

fmas

Παράθεση από: "gikama"ωχ....

ρε σεις, εγω εχω κατεβασει κουβαδες φραπεδιες ολο το καλοκαιρι...

λετε να μεταμορφωθω σε DIXAN?? ]

Gikama σε Dixan όχι αλλά σε Ariel με Μπλέ, Πράσινους, Κίτρινους και Άσπρους κόκκους Σίγουρα...................... Είσαι απίστευτο άτομο τελικά.....

minoraki

λοιπον εγω φιλοι μου δεν κινδυνευω να μεταλλαχθω ουτε σε dixan ουτε σε ariel ουτε σε κανενα αλλο απορρυπαντικο για τον απλουστατο λογω οτι δεν πινω σχεδον ποτε στιγμιαιο καφε! ελληνικοτατο καφεδακι....και ντεκαφεινε...αμ πως! και κατι αλλο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι, πως πινεται κρυος ο καφες! αυτος ο φραπε ειναι εντελως greek style! ο καφες βρε παιδια μου πινεται μονον ζεστος! καυτος......

Anonymous

Η μόνη λύση είναι να πίνουμε τελικά μετά από όλα αυτά ή υποκατάστατο του καφέ ο οποίος ούτε αφρό κάνει, ούτε καφεΐνη περιέχει για να πειράξει το νευρικό μας σύστημα και είναι από κριθάρι, κιχώριο, ρεβύθι, σύκο ή βιολογικό καφέ που περνά από ελέγχους για να πιστοποιηθεί και δεν υπάρχει ο κίνδυνος να γίνουμε dixan  ή ariel οπώς παραπάνω και τα παιδιά  ]

fmas

Εγώ προσωπικά δεν πίνω ότι περιέχει σε μεγάλες ποσότητες καφεΐνη οπότε θα αποφύγω την μεταμόρφωσή μου σε Dixan, Ariel, Omo και όλα τα παράγωγά τους........

Καμία σοκολάτα, Χύμους (κατα προτίμιση φυσικούς) και αφεψήματα....

Φιλικά
Fmas....

504 Επισκέπτες, 1 Χρήστης