Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 497
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 593
  • Total: 594
  • Leon

Ταντρικός 'Ερωτας...

Ξεκίνησε από pixie, Ιουλίου 13, 2009, 08:23:03 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Η Τάντρα είναι μία μεγάλη διδασκαλία. Κι ο ταντρικός έρωτας είναι η υπέρτατη κατανόνηση. Είναι ο έρωτας των μυστικιστών και είναι τρόπος για να εκφράσουν την έκσταση, την ευτυχία και τη μακαριότητά τους.

Το οργασμικό συναίσθημα είναι πολύ δυνατό, γιατί υπερισχύει η νοητική ενέργεια και οι εσωτερικές δονήσεις της.
Οι Ινδοί το ονομάζουν 'Εσχατη εμπειρία, και γνωρίζω από προσωπική πείρα, ότι οι μυημένοι με τον τρόπο αυτής της έκστασης μπορούν και κινούνται πέρα από τον χρόνο, εξαφανίζονται από τη συνηθισμένη διάσταση της ανθρωπότητας, μετουσιώνονται σε συμπαντική ενέργεια.

'Οταν για πρώτη φορά σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, που είναι τόσο μακριά από τις λέξεις και τις εξωτερικότητες, τότε σου συμβαίνει πραγματικά η ουσίας της ζωής, τότε η ζωή χτυπά την πόρτα σου! Κι όταν το Απόλυτο χτυπά την πόρτα σου προχωράς μένοντας βουβός και άφωνος...
Κι αν τύχει να πεις κάτι, φαίνεται τόσο ωχρό κι ανούσιο μπροστά σ' αυτό που βιώνεις που είναι σαν να αδικείς την εμπειρία!

Ταντρικός έρωτας σημαίνει έναν καθολικό οργασμό με το σύμπαν...
Αν έχετε αγαπήσει πολύ βαθιά, θα έχετε νιώσει μερικές φορές ένα λιώσιμο, ένα συγχώνευμα, την αίσθηση ότι οι δυο σας δεν είστε πια δυο. Τα σώματά σας μπορεί να παραμένουν χωριστά, μέσα σας όμως έχει δημιουργηθεί μια αόρατη γέφυρα και η δυαδικότητα εσωτερικά εξαφανίζεται αφήνοντας τη ζωική ενέργεια να δονείται ανάμεσα στους δύο πόλους...

κώστας

eLe

KostasD33

[quote user="κώστας" post="320499"]Τι να πει κανείς.[/quote]

Εγώ θα έλεγα οι Ινδοί να κόψουν τα πολλά πολλά με τους έρωτες διότι ξεπέρασαν το 1 δις και συνεχίζουν ακάθεκτοι
Κυριολεκτικά έχουν καθολικό οργασμό με το σύμπαν

(σόρρυ που σου μπαχάλεψα ολίγον το θέμα Μάγια αλλά αυτό το καθολικό μαζί με το στα 4 με ανέβασε σήμερα)

kuria

[quote user="KostasD33" post="320507"][quote user="κώστας" post="320499"]Τι να πει κανείς.[/quote]

Εγώ θα έλεγα οι Ινδοί να κόψουν τα πολλά πολλά με τους έρωτες διότι ξεπέρασαν το 1 δις και συνεχίζουν ακάθεκτοι
Κυριολεκτικά έχουν καθολικό οργασμό με το σύμπαν

(σόρρυ που σου μπαχάλεψα ολίγον το θέμα Μάγια αλλά αυτό το καθολικό μαζί με το στα 4 με ανέβασε σήμερα)[/quote]

εδω κωστη μου,μιλαμε για μαντρικο ερωτα... ολα τα ζωντανα μπαινουν στο μαντρι πηδανε ασυστολα κι αυγαταινει το κοπαδι...

(και τι ειναι ολιγον μπαχαλεμα μπροστα στη διεξοδικη αναλυση του ζωτικου αυτου θεματος... )
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

ουτε για τσαντιρικο ερωτα δεν κανω η ανεραστη...  ]

pixie

Το Τάντρα [ή ο ταντρισμός] είναι μια από τις πολλές ''εσωτερικές'' παραδόσεις που χάνονται στις ρίζες των ινδικών θρησκειών. Πρόκειται για μια μυστικιστική φιλοσοφία που είναι σχεδόν αδύνατο να ορίσει κανείς, αφού έχει να κάνει με την πνευματική επιστήμη του σεξ που εξ’ορισμού δεν είναι στατική.

Όταν ασπαζόμαστε το Τάντρα, λέει η παράδοση, γινόμαστε πιο ''ολοκληρωμένοι''. Αναγνωρίζοντας και διεγείροντας την ''έμφυτη αισθησιακή πνευματικότητά μας'', ανακαλύπτουμε μέρη του εαυτού μας που ήταν καταπιεσμένα. Πάνω από όλα, όμως, μπορούμε να μάθουμε να χρησιμοποιούμε την ταντρική ενέργεια για ακόμα μεγαλύτερη σεξουαλική ευχαρίστηση, που ξεπερνά κάθε πολιτισμικό όριο, κάθε ταμπού. Λέγεται, μάλιστα, πως οι οργασμοί που προσφέρει το ταντρικό σεξ είναι πέρα από κάθε φαντασία! Αξίζει, λοιπόν, μια προσπάθεια...

Το Τάντρα, λοιπόν, μεταχειρίζεται την σεξουαλική ενέργεια ως σύμμαχο και όχι ως κάτι που πρέπει να καταπιέζεται. Δεν αρνείται το σεξ, αντίθετα το εξυμνεί. Είναι, δηλαδή, η μοναδική πνευματική πράξη που θεωρεί το σεξ ιερό και όχι αμάρτημα, ακόμα και έξω από τον γάμο. Η λέξη, μάλιστα, που χρησιμοποιεί η σανσκριτική γλώσσα για το σεξ είναι ''Kama'', που σημαίνει πως το σεξ και η αγάπη πάνε μαζί, είναι αμέριστα και αδιαίρετα. Και αυτό εξηγεί τη σχέση του Kama Sutra με το Τάντρα.

Στο Τάντρα, το σεξ χρησιμεύει ως κοσμική ένωση των αντιθέτων, για να δημιουργηθεί το φορτίο πολικότητας που συνδέεται με την αρχέγονη ενέργεια από την οποία τα πάντα εγείρονται στο σύμπαν. Το σεξ, δηλαδή, είναι η ολότητα των πάντων και γίνεται ιερό και θείο όταν το προσεγγίζει κανείς από την καρδιά και το σώμα του, και όχι μόνο από το μυαλό. Και το Τάντρα διδάσκει αυτό ακριβώς.

Το ταντρικό σεξ στην πράξη του είναι στοχαστικό, αυθόρμητο και πολύ τρυφερό. Με το Τάντρα μαθαίνει κανείς να καθυστερεί την ίδια την πράξη και να συγκεντρώνεται σε πιθανές οργασμικές ενέργειες που συμβαίνουν μέσα μας, αυξάνοντας έτσι το επίπεδο της συνειδητότητάς μας. Δεν υπάρχει, λοιπόν, πραγματικός σεξουαλικός στόχος, παρά μόνο ένας σκοπός: το παρόν μιας ιδανικής, αρμονικής ένωσης. Η συνειδητότητα της ίδιας της πράξης είναι αυτό που κυριαρχεί και κατά τη διάρκειά της. Γινόμαστε, θεωρητικά, ''θεοί'' των ίδιων των σωμάτων μας, βλέπουμε τον άλλον σαν κάτι θείο και ξεπερνάμε κάθε όριο χρησιμοποιώντας τη σεξουαλικότητα και την ενέργειά μας.

Υπάρχουν πολλές στάσεις του Kama Sutra που προτείνει το Τάντρα [και δεν θα αναλύσουμε εδώ], αλλά το σημαντικότερο κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η μόνιμη οπτική επαφή και η πλήρης διαύγεια όλων των αισθήσεων. Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και μέσα από αυτά μπορούμε να περάσουμε όλα τα μηνύματα αγάπης χωρίς να μιλάμε. Η βραδύτητα έχει ιδιαίτερη σημασία και το κάθε άγγιγμα πρέπει να γίνεται προσεκτικά και με νόημα. Το ίδιο καθυστερημένα πρέπει να έρχεται και η κορύφωση, αφού πριν από αυτήν η ενέργεια πρέπει να έχει μεταδοθεί σε κάθε άλλο σημείο του σώματος. Το ταντρικό σεξ για όσους ξέρουν να το εξασκούν διαρκεί αρκετές ώρες, ενώ πολλοί δεν ολοκληρώνουν καν μεταφέροντας τα οργασμικά κύματα στον εγκέφαλο. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ολόκληρη η ύπαρξή μας και η ψυχή μας πρέπει να παρασύρονται και να αφοσιώνονται στη διαδικασία.

Πληροφ. από άρθρο της Έλενας Μπούλια

kuria

οσο ενημερωνομαι για το αθλημα τοσο διαπιστωνω οτι δε μου ταιριαζει...

αυτος ο καθυστερημενος οργασμος πολυ με ανησυχει...

φανταζεσαι να ειμαι σε καμια συσκεψη στελεχων και να αρχισω τα κωλοχτυπηματα και τους αλαλαγμους γιατι μου ρθε ο οργασμος απο την περσινη συνευρεση;

Gerogriniarhs

Ε καλά,άμα συνευρίσκεσαι άπαξ ετησίως,χαλάλι σου ο ταντροργασμός (κι ας κάτσει ό,που λάχει)  :razz:

Vanessa

Πολυ επιστημονικα τα λεει ο Ταντρικοτετοιος...

Ειναι δαυτο που ο αντρας σε σβουριζει απο το μαλλι και σου δινει και καταλαβαινεις?
Αλλιως να ψωνισω απο διπλα.

pixie

Vanessa μου... Είναι πιο δυνατή αίσθηση από αυτή!  Πρόσθεσε και κάτι πιο συγκλονιστικό!;-)  :roll:  :grin:

Είναι γερό ελιξίριο, αλχημεία εσωτερικών ουσιών, που σε κάνουν όμως να νιώθεις ευτυχία στη σαρκική επαφή...  ;-)

Against all odds... Σπας τα δεσμά σου και πας ελεύθερα παντού, τόσο βαθιά - στην ενεργειακή σου μορφή - που δεν θέλεις να ξαναγυρίσεις πίσω.   :mryellow:  ;-)

Η αναπνοή, η σκέψη και το σπέρμα είναι τα τρία βασικά συστατικά του δυναμικού προς τη Φώτιση, έτσι λένε. Πρέπει όμως να εναρμονίζονται και να ελέγχονται συνειδητά.

Κατά βάθος, καλή η εμπειρία με σύζυγο Ινδό, γνώστη του μαγικού αυτού ερωτισμού...

Vanessa

...δε λεω...καλα ολα αυτα..
Αυτο με την γη,με αρεσε πολυ μαλιστα..
Οσο για τις αλχημειες και τα ελιξια,επεσα καταη λεμε...

Αλλα ρε συ Πιξι(τελικα Διξι υπαρχει?),σα πολυ αναλυση δε πεφτει?
...Εγω ελεγα,οτι ο απολυτος ερωτισμος και ολα αυτα για το μεσα και το εξω μας,ειναι μια πολυ απλη φορμουλα.
Ενδείκνυται οταν ο αντρας(που ΕΙΝΑΙ αντρας),σε πιανει απο το μαλλι
(ε ναι,μια εμμονή την εχω.Οπως και το αναλογο μαλλι)και σε κανει να φωναζεις θες δε θες.
Επισης εχει να κανει με αφρολουτρα και κατι χαμηλα επιπλα,περιπου στους 75 εως 90 ποντους,εκτος κι αν
εχεις ψωνισει οχι κανα κοντοπιθαρο(σαν εμας καλη ωρα)αλλα τυπου Φασουλα με ανοιγομενη οροφη και play-station.
Δεν αποριπτω,αλλα συμβουλευω εναγκαλισμους κεφαλοκλειδωματος ποδιων σε λαιμο και μεση.

Το πολυ διαβασμα,το προτιμω σε Ε.Φ.
Το κρεββατι θελει ψυχη,φαντασια και ΠΑΘΟΣ.
Τον Ταντρισμο,θα τον διαβασω,αλλα θα ξαναπειραματιστω με καυτο και ιδρωμενο Ελληνα.
(που τον βρηκες καλε τον Ινδο?Εχουν στην τσιμισκη?Εγω μονο κουλουρια ειδα!!)

[rainbow]Υπεροχη αναλυση.Ενδιαφερουσα παρουσιαση.
Μ' αρεσει φοβερα το υφος και τα θεματα που καταπιανεσαι.

Μην φουφιανεψεις στον κυριο Κωστα οτι μπαχαλεψα εδω μεσα...με εχει στο ματι...[/rainbow]

skou70

kai malista ta kalytera (koulouria sti tsimiski ... kayta sigoura idrwmena de kserw sigoura na se pw)

Vanessa

Αμ το τυρι?
Που το πας το τυρι??

skou70

ayta einai vanessa mou...na arxizoume tetoia wra ta erwtologa e? LOL (opoios den exei dokimasei koulouri theia lena me gemish tyri de kserei gia ti TANTRIKH geysh milame)

skou70

593 Επισκέπτες, 1 Χρήστης