Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 215
  • Total: 215

μόνο γυναίκες

Ξεκίνησε από Arsenn, Σεπτεμβρίου 09, 2009, 01:17:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

Η αλήθεια είναι, pixie
ότι προσπαθώ φιλότιμα
να αναδείξω τα υλικά
οικοδόμησης μιας στέρεης
σχέσης με γυναίκα
-ζητούμενο δύσκολο-
δεδομένης της φύσεως
του πλάσματος]
eLe

larus audouinii

και γιατί γράφεις πλατειά σε τόσο άδικο ύφος "κώστας" ;
Αφου είμαι σίγουρη πως δεν τα εννοείς...

κώστας

eLe

larus audouinii

κώστας

Αφου είμαι σίγουρη πως δεν τα εννοείς...

Εγώ βεβαιώθηκα ότι εθελοτυφλείς]
eLe

Gerogriniarhs

[quote user="black_velvet" post="324509"]Όχι, κύριοι. Δεν υπάρχει ισότητα. EYΓΕ!!!ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ.

Θα μας σέβεστε... ΕΓΙΝΕ.ΤΕΡΜΑ Η ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΑΠΟ'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΜΟΝΟ ΠΟΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΡΟ.

...και θα μας τιμάτε.ΤΕΛΙΚΑ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΗΣΥΧΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ. [/quote]

larus audouinii

[quote user="Gerogriniarhs" post="324672"][quote user="black_velvet" post="324509"]Όχι, κύριοι. Δεν υπάρχει ισότητα. EYΓΕ!!!ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ.

Θα μας σέβεστε... ΕΓΙΝΕ.ΤΕΡΜΑ Η ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ.ΑΠΟ'ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΜΟΝΟ ΠΟΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΟΛΑΡΟ.

...και θα μας τιμάτε.ΤΕΛΙΚΑ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ,ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΗΣΥΧΑ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ. [/quote][/quote]

Αφου όμως σας αρέσει πολύ και καμαρώνετε όταν βλέπετε τις γυναίκες σας να καλλιτεχνούν , γιατί γκρινιάζετε ωρε ;

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="324668"]Αφου είμαι σίγουρη πως δεν τα εννοείς...

Εγώ βεβαιώθηκα ότι εθελοτυφλείς][/quote]

ισως εθελοτυφλώ κάποιες φορές γενικότερα (είσαι ο δεύτερος άνθρωπος που μου το λέει, ο άλλος ήταν γυναίκα)  :cool:
Σε κάποιους ανθρώπους δεν είναι κακό να στέκονται και να εξάγουν αυτή την καλή πλευρά, που όλοι διαθέτουμε, και με κάποιον τρόπο να την αναδεικνύουν περισσότερο στην επιφάνεια
Επιμένω όμως πολύ στην αρχική μου τοποθέτηση ('ασχετο)

Και αν κάποια "εικόνα" δεν καθορίζεται από αυτό που νομίζουν πως οι άλλοι βλέπουν ,
επέτρεψε μου να θυμήσω την εικόνα του γλυπτού "γυναίκας", που κατά την γνώμη μου είναι πολύ διαφορετική  ;-) αλλά και δεν μου αρέσει όπως το τοποθέτησες ....δείχνει μια ασχήμια για κάτι που είναι από τα όμορφα της φύσης

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Gerogriniarhs

Μα καλά,πάλι άφησες τις δουλειές και ήρθες να λουφάρεις;Τεσπα,μιας και μπήκες,άντε...πες κι εσύ τη γνώμη σου και γρήγορα μέσα,όπου να'ναι τελειώνει το στίψιμο (μου θέλετε και την βολή σας με πλυντήρια και στεγνωτήρια,λες και θα σας έπεφτε η μέση με την παραδοσιακή σκάφη και αγνό,πράσινο σαπουνάκι...)  :mad:

kuria

βρε παλιογκρινιαρη, αν δεν ειχα δυο πλυντηρια, που θα στηριζα τη σκαφη για να πλυνω τα ρουχα;

μου λες;  ]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Gerogriniarhs

Δύο;ΔΥΟ;;ΔΥΟΟΟ;;;Αμ καλά λώ 'γω ότι σας χαλάνε οι αντράδες σας...

κώστας

...δείχνει μια ασχήμια για κάτι που είναι από τα όμορφα της φύσης...

Συνυπογράφω λέγοντας ότι
σε σένα δείχνει μια ασχήμια
αυτό που έγραψα. Εγώ δεν εκφράστηκα
ως προς την ομορφιά ή ασχήμια τού όντος.

Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Τα οποία, τοποθετώ φυσικά
στη ζυγαριά που θα κρίνει
το όμορφο ή το άσχημο.
Το αποτέλεσμα της δικής μου ζύγισης
επηρεάζεται ποιοτικά και ποσοτικά
από τα επιμέρους, προς ζύγιση, συστατικά
που προανέφερα.
eLe

larus audouinii

it is a man'ς world ...
ελπίζω όχι από πλαστκό...επίσης

Gerogriniarhs