Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 292
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 216
  • Total: 216

μόνο γυναίκες

Ξεκίνησε από Arsenn, Σεπτεμβρίου 09, 2009, 01:17:33 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

κώστας

it is a man'ς world ...
Εθελοτυφλείς.
eLe

pixie

[quote user="κώστας" post="324749"]
Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Τα οποία, τοποθετώ φυσικά
στη ζυγαριά που θα κρίνει
το όμορφο ή το άσχημο.
[/quote]

Κι αυτή τη ζυγαριά ποιός τη χειρίζεται?  :roll:  ;-)

Και δεν είναι χάσιμο χρόνου να ζυγίζονται κάθε φορά όλα όσα πήγαν στραβά - ανάμεσα στα δυο φύλα - από καταβολής κόσμου?
Ξέρεις πόσες φορές αντιστέκομαι στον ισχυρό πειρασμό της ανοιχτής αναμέτρησης?

Παραμένω όμως σε μια διαρκή διαδικασία διαπραγμάτευσης και αντιμετώπισης των διαφορών με τρόπο δίκαιο και εποικοδομητικό [δλδ. υπέρ εμού]... :mryellow: :razz:

larus audouinii

την καλύτερη δουλειά κάνεις !  :lol:  :cool:
μόνο που προσωπικά συνηθίζω στην καλή συνεργασία ή σε κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις την αποκοπή της δια παντός  :mricy:

και επειδή δεν μου άρεσε αυτό από την αρχή (όλοι έχουμε ελαττώματα) και δε το χώνεψα ακόμα, επιμένω και συγνώμη εκ των προτέρων

Εθελοτυφλείς.

1. Αν εγώ εθελοτυφλώ,  τουλάχιστον δεν υιοθετώ, ούτε προωθώ καμιά προπαγάνδα ! και επίσης εστίασα στη λέξη, ουσιαστικό, στο πλάσμα "γυναίκα"
2. επαναλάμβάνω ό,τι κλισέ διάβασα

Εγώ δεν εκφράστηκα
ως προς την ομορφιά ή ασχήμια τού όντος.
Αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

ότι οι γυναίκες απαιτούν
να ζήσουν το μύθο τους;

προσπαθώ φιλότιμα
να αναδείξω τα υλικά
οικοδόμησης μιας στέρεης
σχέσης με γυναίκα
-ζητούμενο δύσκολο-
δεδομένης της φύσεως
του πλάσματος:

ον αναρχικό, ασυνάρτητο,
αδηφάγο, ανθρωποφάγο,
επίσης πλαστικό, εύπλαστο,
ελίσσων και πονηρό.
Με μία λέξη, συνονθύλευμα.

Έχεις δίκιο, διορθώνω:
όχι αναρχικό, άναρχο.

και στη συνέχεια

Το αποτέλεσμα της δικής μου ζύγισης
επηρεάζεται ποιοτικά και ποσοτικά
από τα επιμέρους, προς ζύγιση, συστατικά
που προανέφερα.

it is a man'ς world ...
Εθελοτυφλείς.

δεν εθελοτυφλώ φυσικά! Δεν συμφωνώ Δεν μου αρέσει !
Στα επιμέρους προς ζύγιση κλπ είναι απαραίτητο να εκφέρονται και τα άλλα επιμερους στοιχεία  (αυτά που είναι κατανοητά από όλους, έλα) και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να είναι δίκαιο, και να μην κλέβουμε  Είναι πολύ εγωιστικό και πλαστικό έτσι γραμμένο Κρύβεις ....στο it is a man'ς world ...
Για να έχει κάποια αξία και το αποτέλεσμα της δικής μου ζύγισης, από το όλο ΟΚ ;
Εσύ εθελοτυφλείς γιατί σε συμφέρει :evil:

larus audouinii

χεχε Ε, ναι και δεν είναι αντάξιο της γραφής που έχουμε συνηθίσει  ;-)

pixie

Τυφλοί δεν υπάρχουν εδώ μέσα, Γλαρί μου... Μόνο ανοιχτομάτηδες!  :razz:  :mryellow:
Ουδείς εθελοτυφλεί και ειδικά μια Γυναίκα!

Τέλος πάντων, ποτέ δεν είχα την απαίτηση να συμφωνήσει κάποιος μαζί μου, ήξερα από την αρχή ότι δεν θα μπορούσα πάντα να κερδίζω! ;-)

Ήξερα πως ένας άντρας αντιμετωπίζει την εφημερίδα του ως συλλεκτικό αντικείμενο...
Την ίδια στιγμή που η γυναίκα φτιάχνει τον δικό της βουβό μονόλογο σχετικά με τις ανάγκες και τα συναισθήματά της...  ;-)

κώστας

Απαντώ απευθείας στο 2.

2α.    Το κλισέ δεν υποβαθμίζει
απαραίτητα, το νόημα.
Μερικές φορές μπορεί
να το ενδυναμώνει.

2β.    "Εγώ...χαρακτηριστικά."
Δεν έχω περαιτέρω σχόλιο.

2γ.    "ότι...τους;" [δεν θυμάμαι να είχα χρησιμοποιήσει ερωτηματικό· εν πάση περιπτώσει]
Ναι, το πιστεύω με μία ποιοτική επισήμανση.
Η "απαίτηση" μπορεί να μεταφραστεί ως "ισχυρή θέληση".

2δ.   "προσπαθώ...συνονθύλευμα."
   2δi.    "Έχεις...άναρχο."
Εστίασε στο συνονθύλευμα.
Τα άλλα θα μπορούσαν να λείπουν
ούτε εγγυώμαι 100% την ύπαρξή τους.

2ε.    "Το...προανέφερα."
Η ζύγιση του συνονθυλεύματος.

2στ.    "it...Εθελοτυφλείς."
Θες να με πείσεις ότι ο εαυτός σου
ως γυναίκα, είναι σε άλλο κόσμο;
Αν είναι έτσι, έχει ενδιαφέρον.

[Τους χαρακτηρισμούς -αμέσως ή εμμέσως- όπως]

Εσύ εθελοτυφλείς γιατί σε συμφέρει
...Δεν είναι αυτονόητο; Κακό είναι να κάνεις
κάτι που σε συμφέρει;
Αρκεί η εθελοτυφλία να μην μεταλλαχθεί σε τύφλωση, στραβισμό...ή σε προεπιλεγμένη εικόνα.
eLe

kuria

[quote user="Arsenn" post="324421"]Γεια σας.   :arrow: γεια μας...
Πριν λίγες μέρες τσακώθηκα άσχημα με τη κοπέλα μου.  ]διακρινω εναν ηρωισμο στα ορια της κουτουραδας...[/color]
Κάποια στιγμή εκεί που μαλώναμε ήρθε κοντά να με αγκαλιάσει και μου έριξε με όλη της τη δύναμη γονατια στα......  :arrow: κι ολοι σου λενε επειτα να φυλας τα νωτα σου... τα απο κατω σου;
Φυσικά διπλώθηκα και σωριάστηκα στο πάτωμα και δε μπορούσα να αναπνεύσω από το πόνο.  ]αν φοραγες το τσιγκινο δε θα τα τραβαγες αυτα...[/color]
Γιατί το κάνετε αυτό οι γυναίκες?  :arrow: μην το λες... και οι "σχεδον" αντρες το ιδιο κανουν...
Το χει κάνει καμία από εσάς σε κανέναν?  ]μονο σε εναν;[/color]
Και αν ναι γιατί,πως τον χτυπήσατε   :arrow: στα νιατα μου σηκωνα ψηλα το γονατο κι οποιου τα αχαμνα παρει ο χαρος... τωρα κραταω σταθερα το γονατο και τραβαω τον καβαλο του αλλου προς τα κατω...
και τι αντίδραση είχε όταν την έφαγε?   ]σιγα μην καθομουν να δω αντιδρασεις... ακομα τρεχω...[/color]
Ευχαριστώ πολύ  :arrow: παρακαλω... η επιμορφωση των νεων... υποχρεωση μου...  ]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

larus audouinii

katinaki

rain

ρε σεις μια γονατιά στα αχαμνά έφαγε όλη κι όλη. Άμα προσπαθήσει να καταλάβει τι θέλουν να πουν τα 'εθελοτυφλικά συνονθυλεύματα' θα προτιμήσει να φάει άλλη μια γονατιά και να μη ρωταει βλακείες στη γύρα

larus audouinii

[quote user="κώστας" post="328737"]Δεν είναι αυτονόητο; Κακό είναι να κάνεις
κάτι που σε συμφέρει;
Αρκεί η εθελοτυφλία να μην μεταλλαχθεί σε τύφλωση, στραβισμό...ή σε προεπιλεγμένη εικόνα.[/quote]

Σαφώς και βέβαια

[quote user="rain" post="328604"]
οι ανόητοι άνθρωποι έχουν ....
το μεγάλο προτέρημα
να πιστεύουν πάντοτε σ αυτά που σκέπτονται
σ΄ αυτά που λένε
και σ΄ αυτά που γράφουν

............. έχουν το προτέρημα να λένε πολλά εννοώντας πάντα τα ιδία λίγα[/quote]

Δεν συμφωνώ με την επικεφαλίδα του κειμένου εδώ, όμως το μεταφέρω μεταφορικά για να τονίσω κάτι

Ειλικρινά ...Θα ήθελα να ακούσω και τα ίδια λίγα από σένα ...από όσα  δεν έχω διαβάσει ακόμη ...  :oops:

και κάνω την αρχή εγώ  :grin:  :cool:  ...(το ρισκάρω..)  :oops: ιχ

Η γυναίκα είναι ένα αντικείμενο χωρίς μεγάλη αξία στην εποχή μας σε μουσουλμανικές χώρες της Ανατολής
Ο Καντάφι έχει πει "Η γυναίκα στις αραβικές χώρες είναι σαν το έπιπλο Μπορείς να το αλλάξεις όποτε θες, και κανείς δεν θα απορήσει γιατί το έκανες "
Πρόσφατα εκει μια γυναίκα 20 ετών έπεσε στο ποτάμι αφήνοντας πίσω τα παιδιά της για να γλυτώσει από τα βασανιστήρια

Η θέση και η αξία της όμως σε άλλες χώρες έχει αποδειχθεί από τα ίδια της τα επιτεύματα Έχει κερδίσει θέσεις διοίκησης σε όλους τους τομείς,κρατικούς και μη,  επιστήμες , επαγγέλματα κλπ Το ίδιο σημαντική είναι σε θέσεις που κλασσικά ανήκαν στο αντίθετο φύλο και επάξια κέρδισε το σεβασμό αλλά κυρίως την αποδοχή, του ότι χωρίς την θέση της εκεί , το στήριγμα της, ο κόσμος είναι μισός , και μαζί της είναι πιο όμορφος (κατά βάθος ακόμη και από τους πλέον σκληροπυρηνικούς)

Ίσως γιατί όποιος αγαπάει τη γυναίκα όπως τον εαυτό του, είναι ο κερδισμένος, όχι ο κατακτητής

Η γυναίκα είναι θηλυκό και τέχνη Το να σαι γυναίκα είναι τέχνη ..γυναίκα με χάρες ....και το φρένο σου, όπως λέει ένας στίχος

Λοιπόν έχεις να προσθέσεις κάτι ;

larus audouinii

[quote user="rain" post="328810"]ρε σεις μια γονατιά στα αχαμνά έφαγε όλη κι όλη. Άμα προσπαθήσει να καταλάβει τι θέλουν να πουν τα 'εθελοτυφλικά συνονθυλεύματα' θα προτιμήσει να φάει άλλη μια γονατιά και να μη ρωταει βλακείες στη γύρα[/quote]
σους τώρα, εσυ λέμε  :mad:  :lol:

και το πα, να διαβάζουμε rain, αλλα υπάρχουν και εξαιρέσεις  :lol:

rain

καλά σους εγώ αλλά εμένα ρίχτε μου μια γονατιά στα αχαμνά καλύτερα.... :mryellow:  :mryellow:  :mryellow:

κώστας

Σαφώς και βέβαια
Σωστό.
eLe

rain

Σαφώς και βέβαια
Σωστό.
σους

216 Επισκέπτες, 0 Χρήστες