Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 862
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 767
  • Total: 768
  • Leon

Τι είναι αυτό που δεν αντέχεις?

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 08, 2009, 06:59:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

black_velvet

Να καταντάει ένα παιχνίδι για όλους, υπόθεση "προσωπική".  :evil:

Αλήθεια, σας αρέσει που δεν συμμετέχει πια κανένας άλλος;
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

[quote user="black_velvet" post="351320"]Να καταντάει ένα παιχνίδι για όλους, υπόθεση "προσωπική".  :evil:

Αλήθεια, σας αρέσει που δεν συμμετέχει πια κανένας άλλος;[/quote]

Ένα άκυρο σχόλιο, κάτι που προφανώς δεν ισχύει... :razz:  :sad:

Η είσοδος στον κόσμο των παιχνιδιών είναι ανοιχτή για όλους! Όπως και κάθε συμμετοχή ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτη... και φυσικά δεν θα χρεωθεί κανείς το αντίθετο, ούτε οφείλει να απολογηθεί επειδή έχει την διάθεση και την προτίμηση να παίζει τακτικά σε μια συγκεκριμένη ενότητα...

Προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων... :grin:  :idea:

Nikos Apomakros

Παραδέχομαι ότι γίνομαι αρκετά ανταγωνιστικός όταν παίζω... Προσπάθησα πάντως "να μου κόψω τη φόρα" ανά στιγμές και να απέχω μέχρι να δω κι άλλους να συμμετέχουν αλλά δεν μου είναι ιδιαίτερα εύκολο, ειδικά όταν υπάρχει πρόκληση.

Θα προσπαθήσω περισσότερο.

fortune

Να καθεσαι στην παραλια κατακαλοκαιρο και να απολαμβανεις με την παρεα σου τις ομορφιες της θαλασσας.Ξαφνου να ερχονται μια παρεα απο Ελληναρες ,να απλωνουν μια ψαθα ,να βγαζουν μεσα απο κατι σακκουλες φαγητα και να αρχισουν να τρωνε...
Αφου δε τελειωσουν,να ξεχασουν οτι υπαρχουν καλαθια αχρηστων και να αφηνουν και καποια καταλοιπα του φαγητου τους η καποια χαρτακια εκει διπλα....

f.

pixie

Να, αυτό δεν αντέχω... Παραλία, μπανάκι...  :grin:

Να μου πετάνε την ευτυχία τους κατάμουτρα!

Και να γκρινιάζουν κι από πάνω... :evil:

GEORGIA 111

fortune

Εγω παλι δεν αντεχω,την περιστρεφομενη στασιμοτητα....

pixie

[quote user="fortune" post="351402"]Εγω παλι δεν αντεχω,την περιστρεφομενη στασιμοτητα....[/quote]
Στάσου τώρα, γιατί δεν το κατάλαβα αυτό... αν και είμαι των στάσεων...

Το γύρω-γύρω όλοι δλδ.? ''Πάρτα όλα'' που λέμε...? :lol:  :razz:

fortune

Κατσε βρε Μαγια...θα μας παρεξηγησουν...ακου παρτα ολα...μου θυμιζει το παρτα..Λιζα...λολ..

Περιστρεφομενη στασιμοτητα ειναι για μενα αυτη ,που περιστρεφεται γυρω απο τον εαυτο της..πχ..

Ειμαστε στασιμοι για καποιους λογους...και επιπροσθετως αναμασαμε και τα ιδια πραγματα...Αυτη λεω εγω!

Nikos Apomakros

Προσωπικα το εξέλαβα ως ψευδαίσθηση κίνησης... με μια ουσία μάλλον στάσιμη... πιο γενικά δηλαδή..

Εγώ από την άλλη θα λάτρευα τη στασιμότητα, με συγκεκριμένους δικούς μου όρους.
Να υπάρχω ως κάτι στάσιμο πχ ένα άγαλμα, ένα rampike ή κάτι ανάλογο, με μνήμη όμως
και αντίληψη ενώ οτιδήποτε άλλο να συνεχίζει να κινείται κανονικά.

Να αράξω έτσι κάπου δλδ και να κοιτώ, να παρατηρώ, να χαζεύω... τίποτε άλλο,
να περνάνε μέρες, νύχτες, μήνες, εποχές, αιώνες...

Και φυσικά να έχω τη δυνατότητα να διακόψω κάποια στιγμή ακόμη κι αυτό...

pixie

[quote user="fortune" post="351409"]Κατσε βρε Μαγια...θα μας παρεξηγησουν...ακου παρτα ολα...[/quote]

Χαχαχαχα! Καλά βρε το παιχνίδι ''Πάρτα Όλα'' δεν το έχεις ξανακούσει ή παίξει με τη σβουρίτσα που περιστρέφεται και σου λέει ''τι θα πάρεις''?  :roll:  :mricy:

[quote user="Nikos Apomakros" post="351410"]Να αράξω έτσι κάπου δλδ και να κοιτώ, να παρατηρώ, να χαζεύω... τίποτε άλλο,
να περνάνε μέρες, νύχτες, μήνες, εποχές, αιώνες...[/quote]

Σωστά. Εσύ είσαι ποιητής όμως!!! Εγώ το εξέλαβα να γυρίζει το μάτι μου ζαλιστικά [βέρτιγκο] και εγώ να επικοινωνώ με το περιβάλλον δια νευμάτων και ξαπλωτή... :lol:  :lol:
Αλλά οι αλήθειες εν στάσει, όπως και να τις εκλάβεις, δεν σημαίνουν και τίποτα! Χρειάζεται ώθηση...

ΥΓ. Καλά χθες δεν σου είπα εσένα''μην χαζεύεις''... έχουμε δουλειά!!! :mrblue:  :mricy:

Belladona

GEORGIA 111

Έχω να κάνω μια υποσημείωση ... μια οξύμωρη ίσως δήλωση όσον αφορά το ότι δεν αντέχω τη στασιμότητα .

Επιδιώκω ... εμ...χμ ...μου αρέσει ... εεεεμ..........Υποπέφτω συχνά σε ένα θανάσιμο αμάρτημα !!! Την οκνηρία ... χεχε

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Nikos Apomakros

[quote user="Belladona" post="351443"]......να με καταπιέζουν  :evil:[/quote]

Έχω την εντύπωση ότι στις 9 από τις 10 περιπτώσεις καταπίεσης,
το μεγαλύτερο κομμάτι οφείλεται στον... ψυχισμό του αποδέκτη

Εκτός κι αν εγώ λειτουργώ πολύ διαφορετικά...

767 Επισκέπτες, 1 Χρήστης