Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 191
  • Total: 191

''ΔΗΘΕΝ'' Α.Ε...

Ξεκίνησε από pixie, Οκτωβρίου 19, 2009, 12:04:16 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Δεν ξέρω γιατί, αλλά μια επιφανειακά άψογη εικόνα συνήθως μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και καθόλου πειστική, κυρίως όταν κάνει προσπάθεια για να πείσει!

Σαφώς, η κενότητα της σύγχρονης εποχής, είναι θεμελιώδης και κάπως - πιστεύουν μερικοί - πρέπει να ρετουσαριστεί ή να σκεπαστεί με μπιχλιμπίδια ώστε να μην φαίνεται... :razz:
Αστεία πράγματα μάλλον για τα μάτια ενός εξασκημένου παρατηρητή. 'Αλλωστε και η ασχήμια είναι μια αδιαφιλονίκητη πραγματικότητα, συνεπώς έχει τη θέση της...

Είναι τουλάχιστον ασήμαντη μια εικόνα - σάλτσα... κι ας είναι εξόχως περιβεβλημένη! :cool:

Delmar

Αυτοι στους οποιους αναφερεσαι ειναι ανθρωποι με ολοκληρωτικο ΕΓΩ που συνηθως ειναι το 90% της ανθρωποτητας.Αυτοι με τιποτα δεν θα ενδιαφερθουν να ακουσουν για οποιαδηποτε εσωτερικη ανελιξη η ψυχολογικη αφυπνιση.Για να μπορεσει να αφυπνιστει καποιος ψυχολογικα πρεπει να εχει ελλειψη εγωισμου,γιατι στην ουσια αυτο γινεται,πεθαινεις στο Εγω και γεννιεσαι Ενα με την ''ανθρωποτητα'' κεντραριζεσαι γινεσαι κυριαρχο ον.

Τωρα υπαρχει και μια αλλη κατηγορια που υπαρχει Εγω αλλα και απουσιας Εγω.Αυτοι θα ενδιαφερθουν καταρχην να ακουσουν και ισως καποια στιγμη μεσω της κατανοησης και παρατηρησης του εαυτου να μπορεσουν να πετυχουν το ''αδειασμα'' της προσωπικοτητας.

titica

Το να θέλεις να αποδείξεις ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που δείχνει η εικόνα σου, κοινωνικά λέω, σημαίνει ανάγκη. Βέβαια δείχνει κι ότι σε νοιάζει πολύ η γνώμη των άλλων, όσους δηλαδή θέλεις να πείσεις ότι είσαι σημαντικός.
Πιστεύω ότι αυτή η τάση αφορά περισσότερο τις υλικές και πρακτικές πλευρές της ζωής.

cna

Εμένα μου φαίνεται όλο αυτό που περιγράφει η pixie σαν την γνωστή από το ζωικό βασίλειο "μάχη κυριαρχίας". Πάρτε για παράδειγμα 2 κοκόρια που παλεύουν για το ποιο από τα 2 θα κυριαρχήσει στο κοτέτσι. Στην αρχή φουσκώνουν τα φτερά τους, τεντώνονται όσο μπορούν ώστε να φαίνονται στον αντίπαλο ογκωδέστεροι του πραγματικού αναστήματός τους. Μοιραία όμως κατά τη διάρκεια της μάχης θα επικρατήσει ο πραγματικά ισχυρός.

kapoia_za

υπάρχουν και οι κομπλεξικοί κόκορες που θεωρούν τις γαλοπούλες δήθεν..
Δεν είναι δήθεν!είναι γαλοπούλα!!:PPPP

kapoia_za

και οι χαζές γαλοπούλες που βλέπουν κομπλεξικούς κόκ..

τρέχα γύρευε
τίτλοι να χουμε να λεμε

pixie

[quote user="cna" post="345021"]Εμένα μου φαίνεται όλο αυτό που περιγράφει η pixie σαν την γνωστή από το ζωικό βασίλειο "μάχη κυριαρχίας". Πάρτε για παράδειγμα 2 κοκόρια που παλεύουν για το ποιο από τα 2 θα κυριαρχήσει στο κοτέτσι. Στην αρχή φουσκώνουν τα φτερά τους, τεντώνονται όσο μπορούν ώστε να φαίνονται στον αντίπαλο ογκωδέστεροι του πραγματικού αναστήματός τους. Μοιραία όμως κατά τη διάρκεια της μάχης θα επικρατήσει ο πραγματικά ισχυρός.[/quote]

Έχεις δίκιο και συμφωνώ με το παράδειγμά σου! Να συμπληρώσω κι ένα δικό μου?

Θα αναφερθώ στις ''κυρίες'' που διακοσμούν τα αστικά σαλόνια...
Θεατρικά επιμελημένη έκφραση, ύφος περισπούδαστο και ουσία τυλιγμένη σε σύννεφα αρώματος... σπατάλη και ανώφελος τυπικός καταναγκασμός πολλές φορές, χάριν της εξωτερικής επίδειξης...

pixie

[quote user="pixie" post="346083"]Θα αναφερθώ στις ''κυρίες'' που διακοσμούν τα αστικά σαλόνια...
Θεατρικά επιμελημένη έκφραση, ύφος περισπούδαστο και ουσία τυλιγμένη σε σύννεφα αρώματος... σπατάλη και ανώφελος τυπικός καταναγκασμός πολλές φορές, χάριν της εξωτερικής επίδειξης...[/quote]

Τυχαία έπεσε το βλέμμα μου πάλι στο θέμα αυτό και θυμήθηκα ένα περιστατικό. Δυο κυρίες με την ως άνωθεν προσωπικότητα ήρθαν με κάτι δείγματα υφάσματος στο χέρι και μου ζητούσαν να φτιάξω έναν πίνακα που να ταιριάζει απόλυτα με τη στόφα του καναπέ, τις κουρτίνες και τα χαλιά!  :lol:  :lol:
Το περιεχόμενο φυσικά τους ήταν αδιάφορο...

cna

Έπρεπε να τις παραπέμψεις σε ελαιοχρωματιστή.

kuria

βρε παιδια, ας μην κρινουμε αυστηρα οταν δεν γνωριζουμε τη στρατηγικη και τις ενδομυχες σκεψεις των αλλων...
εξαρταται απο το τι κοινωνικο περιγυρο εχει, καθως και απο το τι θελει να τονισει ή να επιδειξει καποιος...
αν τοποθετησεις στο χωρο σου ενα εμπνευσμενο εργο τεχνης, αυτοματως αιχμαλωτιζει το βλεμα και ολα τα αλλα ωχριουν εως και χανονται γυρο του...
μη μας ξενιζει λοιπον η απαιτηση των εν λογω κυριων, οι οποιες προφανως ηθελαν κατι που να αναδεικνυει την πανακριβη επιπλωση του σαλονιου τους...
αλλωστε που να βρισκεις τωρα λατρεις ή εστω απλα γνωστες των εικαστικων... τουλαχιστον εναν ακριβο καναπεδοπανο και μια φανταχτερη κουρτινα μπορει να την εκτιμησει ο καθενας, ιδιαιτερα οταν συνδυαζεται αρμονικα με μια χρωματογραφια με καλη κορνιζα απο πανω...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

191 Επισκέπτες, 0 Χρήστες