Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 227
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 236
  • Total: 236

Απλη ερωτηση...

Ξεκίνησε από spellbound, Οκτωβρίου 23, 2004, 05:11:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Απλουστατη ερωτηση......

Πως νοιωθετε οταν χωριζετε ????

(περιεργεια, απλα να δω αν εγω ειμαι η βλαμμενη τελικα
)

Fotis

Καθε ανθρωπος μωρο μου αντιμετωπιζει διαφορετικα τα προβληματα που συναντα....αναλογα με τον χαρακτηρα του και τις καταστασεις ου διαμορφωνουν το προβλημα....ενα γενικο συναισθημα που διεπει συνηθως καθε χωρισμο ειναι ενα αισθημα κενου, συνηθως δυσαρεστο, το οποιο ομως στον μεγαλυτερο βαθμο εχει να κανει με τις αλλαγες που επιφερει ενας χωρισμος στις καθημερινες μας συνηθειες.....

Υ.Γ. Αληθεια, χωρισαμε και δεν το εμαθα ακομα?

Anonymous

Εσύ ότι είσαι βλαμμένο.... είσαι !!!
όποτε ας μη μπερδεύεις πολλά υπαρξιακά ερωτήματα μαζί

Στο βασικό ερώτημα τώρα

Στο χωρισμό, αυτό που νιώθω, αν μπορούσε να εκφραστεί με μια μόνο λέξη, τότε η σωστή λέξη είναι......

[size=18]Χάλια[/size]

Αυτά

Υ.Γ. λες να είμαι κι εγώ βλαμμένο

spellbound

Φωτη μου Φωτακο μου, εμεις δεν θα χωρισουμε ποτε cyberεικως!!

Οσο για σενα Κωστη, με υποχρεωσες!!!

Οντως χαλια, κενο, ασε που νοιωθω και τυψεις γμτ μου  ]

Anonymous

noitheis typseis e???
axxx poios xereis ti tou ekanes tou paidiou...

Pappas10

Όπως ακριβώς ένιωσα όταν σφύριξε ο κόρακας τη λήξη του παιχνιδιού Κέρκυρα - Παναθηναϊκός 2-0

[size=24]ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ[/size]

Κι ας ξέρω ότι θα έχει σίγουρα κι άλλο παιχνίδι σύντομα, κι ας ξέρω ότι η μάχη μπορεί να χάθηκε αλλά ο αγώνας για την κατάκτηση της υπέρτατης ευτυχίας (της κούπας του πρωταθλητή δηλαδή) συνεχίζεται.

Κι ας ξέρω ότι οι περισσότεροι ανεξάρτητα θεωρούν καλύτερη την ομάδα μου. Κι ας είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου θα πάει καλύτερα από την Κέρκυρα, ότι η ομάδα μου δεν χρειάζεται να κερδίσει την Κέρκυρα για να επιβιώσει....

Πάντα το να χάνεις ποναέι... και ο χωρισμός καλώς ή κακώς... είναι πάντα μία ήττα.

[size=24]ΔΕΝ  ΞΕΝΕΡΩΝΩ... ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ
ΤΙΦΥΛΛΑ.... ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ Σ' ΑΓΑΠΑΩ
[/size]

Με εκτίμηση

Παππάς10

Υ.Γ. Βρήκες και εσύ τρόπο να αποδείξεις πόσο βλαμένη είσαι... σαν να λες ότι βουτάς μέσα στο μαελστρόμ για να αποδείξεις πόσο καλός κολυμβητής είσαι  :P  :P  :shock: .... ασε με βρε καμάρι τώρα. Μουάτς
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

spellbound

itasous

Oi xorismenoi den giortezoune poteeeeeeeee.............

Katse prota na ta ftiaksoume (8eleis? e?) k san er8ei h ora tou xorismou blepoume ti kanoume....

Outos h allos h apwleia ginete synh8eia apo kapoia fasi kai meta..... :wink:

vasilis

Πικρα μαυρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ετσι νιωθω

vasilis

Πικρα μεγαλη αυτο νιωθω αγαπητη γκικ εχω γραψει κατι στο σχεσεις που ισως ταιριαζει στην περιπτωση και λεγετε απαντησε μου

spellbound

Χμ... Ιτασους, κατεβα Αθηνα και τα λεμε !!!
(Φωτη, προσπαθω να σε κερατωσω)

Βασιλη, δηλαδη εγω τωρα που περασα 2-3 μερες δυσκολες... αλλα ειμαι μια χαρα, ειμαι .....τι ειμαι αραγε ???? ]

skou70

Βασιλη, δηλαδη εγω τωρα που περασα 2-3 μερες δυσκολες... αλλα ειμαι μια χαρα, ειμαι .....τι ειμαι αραγε ????  

....Eleutheri eisai gik mou 8)

Mjolnir

Πιστεύω τα συναισθήματα είναι μικτά.
Οργή και θυμό γιατί πιστεύουμε ότι το φταίξιμο είναι του άλλου,
Απογοήτευση και τύψεις γιατι συνηδητοποιούμε ότι μπορεί το λάθος να ήταν δικό μας.
Θλίψη και λύπη γιατι κάποια πράγματα που δεν μπορούμε ποια να αλλάξουμε
Ελπίδα ότι ο χρόνος θα καλύψη την πληγή (αργά η γρήγορα).

Και τελευταίο και ποιό σημαντίκό ότι η ζωή συνεχίζετε.

snoopy

Mborei na niwsw kai XALIA alla kai ANAKOUFHSH....

Exartatai apo to poso kairo eimaste mazi kai apo to ti exoume perasei. Exw xarei pou exw xwrisei (kai as htan makroxronia sxesh) kai exw xasei th gh katw apo ta podia mou (kai as htan mikroterhs diarkeias apo thn allh sxesh).... :shock:  :shock:

fmas

Σκατά, ΧΑΛΙΑ ΑΠΑΙΣΙΑ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΚΛΑΙΩ 150 ΧΡΟΝΙΑ................

Βέβαια κάπως φροντίσανε τα παιδία να με κάνουν να ξεχάσω άσχετα που στο meeting ήρθα πρόσφατα χωρισμένος.... (Πρίν κάτι ώρες....)

236 Επισκέπτες, 0 Χρήστες