Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 316
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 320
  • Total: 321
  • Leon

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ (;;;)

Ξεκίνησε από Gerogriniarhs, Δεκεμβρίου 07, 2009, 10:19:36 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Gerogriniarhs

(Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη). Πάμε καλά; Το ερώτημα είναι απλώς  ρητορικό, διότι  η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Ασφαλώς και όχι. Όχι μόνο δεν πάμε καθόλου καλά, αλλά κοντεύουμε και να τρελαθούμε τελείως. Ή τουλάχιστον να μας αποτρελάνει η κυβέρνηση. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Το «Γύρνα τον κόσμο ανάποδα να δεις το ψέμα αλήθεια…» έχει πλέον απόλυτη εφαρμογή στα καθημερινά μας δρώμενα.

Τι έγινε;  Χαμός και πανικός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης σήμερα, εξαιτίας των αναμενομένων διαδηλώσεων με αφορμή την επέτειο θανάτου του 15χρονου Γρηγορόπουλου. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μια από τα ίδια, με τις μολότοφ να πέφτουν σύννεφο, τις μάχες σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς, τις πυρπολήσεις αυτοκινήτων, καταστημάτων κλπ. Όλα δηλαδή αναμενόμενα και γενικά το ίδιο έργο το γνωστό.

Έλα όμως που η αστυνομία της Θεσσαλονίκης, θέλεις από έμπνευση, θέλεις από τύχη, κατάφερε και περικύκλωσε, απομονώνοντας καμιά εκατοστή «ταραξιών», μαζί με πλήρες το οπλοστάσιό τους (μολότοφ, πέτρες, στειλιάρια κλπ.) Μεγάλη δηλαδή αστυνομική επιτυχία, και ίσως πρωτοφανής. Και εκεί που σκέφτεται κανείς, επιτέλους να και μια «νίκη» της αστυνομίας, να και μερικοί «μπαχαλάκηδες» που πιάστηκαν  επιτέλους στα πράσα.  Άντε να δούμε τι θα πουν στο δικαστήριο;  Ήταν απλά περαστικοί; Αθώα θύματα αστυνομικών σκευωριών; Πως θα τους υπερασπιστούν άραγε οι συνηγορίνες με τα Γκούτσι; Αφού συνελήφθησαν κλέπτοντας οπώρες… επ`αυτοφόρω. Μπροστά στις κάμερες μάλιστα! Εσύ είσαι που το λες; Σκάει μύτη η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κα Αμανατίδου κι έμπλεη οργής τα βάζει με τους αστυνομικούς, που έχοντας απομονώσει τους νεαρούς περίμεναν τις κλούβες προκειμένου να τους προσάγουν για τα περαιτέρω.  Και τους βάζει τις φωνές, διότι άκουσον  άκουσον, έκαναν τη δουλειά τους, αυτή για την οποία τους πληρώνει η κοινωνία μας. Και αρχίζει τα τηλεφωνήματα με το κινητό της, (έχει καταντήσει κλασική η εικόνα ΣΥΡΙΖΑτων γυναικών να ωρύονται στο κινητό τους ενώπιον των ΜΑΤ) , ζητώντας ενισχύσεις, και ασθενοφόρα και δεν ξέρω τι άλλο… διότι τα καημένα  τα παιδάκια που τα συνέλαβε η κακιά αστυνομία, και , και…. Και σκάει μύτη ο επίσης δραστήριος ακτιβιστής του ΣΥΡΙΖΑ κος Κουράκης, εκείνος με τη κοτσίδα και τη παλαιστινιακή μαντίλα, που έχοντας σώσει τη δική μας νεολαία, πέρσι σάλπαρε με καΐκι προκειμένου να σώσει και τη νεολαία της Γάζας. Και δώστου διαπραγματεύσεις με τα ΜΑΤ και δώστου δηλώσεις συμπάθειας προς τα μπουμπούκια με τις μολότοφ, και ως εδώ όλα καλά. Ο ΣΥΡΙΖΑ τη δουλειά του κάνει. Ψηφαλάκια τσιμπάει από όπου μπορεί. Αλλά η συνέχεια, με έβγαλε κυριολεκτικά από τα ρούχα μου, εξ`ού και το ερώτημα του τίτλου.

Ποιος λέτε να εμφανίστηκε, ανταποκρινόμενος στα αγωνιώδη τηλεφωνήματα της κας Αμανατίδου; Ο ίδιος ο υφυπουργός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (της Δημόσιας Τάξης ντε) κος Σπύρος Βούγιας. Ο μπον βιβέρ, που μάλλον ξεχνάει ότι δεν ανήκει πλέον στον Συνασπισμό, και το κυριότερο, ξεχνάει πως είναι υφυπουργός αρμόδιος για τη τήρηση της δημόσιας τάξης. Και για να μη  πολυλογούμε, το αποτέλεσμα γνωστό και αναμενόμενο. Οι αστυνομικοί, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, αναγκάζονται να αφήσουν τους ταραξίες ελεύθερους. Κοτζάμ υφυπουργός τους είναι άλλωστε.  Κατάφεραν όμως να πείσουν τον υφυπουργό (δημόσιας τάξης είπαμε) να τους αφήσει τουλάχιστον να κρατήσουν τα πολεμοφόδια των νεαρών. Να γλιτώσουν έστω και κάποια αμάξια και μαγαζιά από τη «οργή» των νέων….

Τι κάνουμε; Τι συμβαίνει; Ποιος επιτέλους θα επαναφέρει τα πράγματα στη σωστή τους θέση; Έχουμε χαζέψει; Αν ο ίδιος ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης παίρνει το μέρος των κουκουλοφόρων, που πάμε; Τι γίνεται; Μήπως θα πρέπει να μεταναστέψουμε στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη, όπως είχε αναρωτηθεί η κα Καϊλή από βήματος της Βουλής; Κάποιος να μας απαντήσει ρε παιδιά.Tρελαίνομαι.

Strange Attractor

ΥΓ- Μόλις άκουσα στις ειδήσεις του ΑΛΤΕΡ, ότι βουλευτές καταγγέλλουν πως οι γιοι του αντιπροέδρου της Βουλής που συνελήφθησαν ως συμμετέχοντες σε γιάφκα του Ρεσάλτο, αφέθησαν ελεύθεροι από την αστυνομία, κατόπιν πολιτικής παρέμβασης του …κου Βούγια (αυτού που είναι υπεύθυνος για τη τήρηση της δημόσιας τάξης).

6-12-09
ΠΗΓΗ: antinews.gr

rain

ΠαράθεσηΆντε να δούμε τι θα πουν στο δικαστήριο;  Ήταν απλά περαστικοί; Αθώα θύματα αστυνομικών σκευωριών; Πως θα τους υπερασπιστούν άραγε οι συνηγορίνες με τα Γκούτσι;
>>>>
Και αρχίζει τα τηλεφωνήματα με το κινητό της, (έχει καταντήσει κλασική η εικόνα ΣΥΡΙΖΑτων γυναικών να ωρύονται στο κινητό τους ενώπιον των ΜΑΤ) , ζητώντας ενισχύσεις, και ασθενοφόρα και δεν ξέρω τι άλλο…
>>>>
Ποιος λέτε να εμφανίστηκε, ανταποκρινόμενος στα αγωνιώδη τηλεφωνήματα της κας Αμανατίδου; Ο ίδιος ο υφυπουργός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (της Δημόσιας Τάξης ντε) κος Σπύρος Βούγιας. Ο μπον βιβέρ, που μάλλον ξεχνάει ότι δεν ανήκει πλέον στον Συνασπισμό, και το κυριότερο, ξεχνάει πως είναι υφυπουργός αρμόδιος για τη τήρηση της δημόσιας τάξης. Και για να μη  πολυλογούμε, το αποτέλεσμα γνωστό και αναμενόμενο. Οι αστυνομικοί, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι, αναγκάζονται να αφήσουν τους ταραξίες ελεύθερους. Κοτζάμ υφυπουργός τους είναι άλλωστε.  Κατάφεραν όμως να πείσουν τον υφυπουργό (δημόσιας τάξης είπαμε) να τους αφήσει τουλάχιστον να κρατήσουν τα πολεμοφόδια των νεαρών.
>>>>>
Έχουμε χαζέψει; Αν ο ίδιος ο υφυπουργός Δημόσιας Τάξης παίρνει το μέρος των κουκουλοφόρων, που πάμε; Τι γίνεται;
>>>
Καλά πάμε καλά που πρέπει να διαβάζουμε κι εδώ ότι λένε οι δεξιές φυλλάδες από τότε που μπήκαν στην αναμονή?
απ' εκεί που πήρες το κείμενο τσακώνονται μεταξύ τους καρατζαφερικοί βοριδικοί σαμαρακοί ποιοι είναι οι πιο καλοί

mazdaden

Μην ανησυχειτε.....Ζουμε σε ιδηλιακο πρασινο περιβαλλον οπου ολα πρασινιζουν και ρυθμιζουν τα παντα μεσω internet!!
American Style....γαρ!!!

rain

ναι σε ιδη λιάκο
το γαρ (δούμπα) το 'πιασα  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

Pappas10

Είναι πάντως γεγονός ότι κάπου έχει χαθεί το μέτρο.

Έχω πάρει μέρος σε αρκετές διαδηλώσεις, κάποιες φορές με "μπλόκ" κάποιες φορές και μόνος μου. Τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία.

Το μπάχαλο που συμβαίνει τα τελευταία 5 χρόνια δεν το έχω ξαναδεί.

Πιστεύω ότι το πρόβλημα απορρέει από την ανυπαρξία "κώδικα συμπεριφοράς" των μπάτσων. Για εμένα το μεγαλύτερο σκάνδαλο δεν ήταν ο πυροβολισμός που αφαίρεσε την ζωή του Αλέξη. Αυτό ήταν ένα - τραγικό μεν αλλά - μεμονομένο περιστατικό.

Το πρόβλημα είναι πως όταν γνωστός τραγουδοποιός ΔΕΝ σταμάτησε σε σήμα της αστυνομίας, όταν τελικά τον ακινητοποίησσαν του συμπεριφέρθηκαν σαν να είναι προϊστάμενος τους, κι επειδή πέρασε 2 ώρες στο κρατητήριο βγήκε μετά στα κανάλια (που πρόθυμα του έδωσαν βήμα και λόγο) για να στηλιτεύσει την συμπεριφορά των μπάτσων.  Όταν ένας φίλος μου ΔΕΝ σταμάτησε σε σήμα μπάτσου γιατί - απ' ό,τι μας έλεγε - ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ, τον σταμάτησαν, τον έκαναν τόπι στο ξύλο και πέρασε και όλη τη νύχτα στο κρατητήριο.  Ισχυρίζεται δε ότι τον σταμάτησαν σε μπλόκο παρακάτω, εκείνος σταμάτησε και πως αφού τον βάρεσαν του είπαν ότι του είχαν κάνει πιο πριν σήμα και ΔΕΝ είχε σταματήσει. Φυσικά ούτε λόγος για θέματα κατάχρησης εξουσίας και τέτοια.

Το πρόβλημα είναι ότι αν εγώ παρκάρω παράνομα θα φάω κλίση. Αν παρκάρει ο Χ γνωστός παπάρας παράνομα και να φάει κλίση θα πάει να του τη σβήσουν.

Ό,τι να ναι γράφω γιατί μόλις έμαθα ότι Τεν Κάτε τέλος...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

[size=14]δεν ξερω παιδακι μου... κι εγω περαστικη ειμαι... ρωτα καλυτερα κανενα ντοπιο...[/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Gerogriniarhs

Xμμμ...ούτε κι εσύ διαβάζεις δεξιές εφημερίδες;Καλά κάνεις,όλο ψέμματα λένε και κατηγορούν τα δημοκρατικά παιδιά,που τα κάνουν γυαλιά-καρφιά στην μνήμη του Αλέξη.  :razz:

larus audouinii

Πουρνό πουρνό και οι ανησυχίες περιφέρονται περί της πολιτικής αντζέντας
Δεν μας φτάνει η πρωινή ζώνη  της τηλεόρασης και οι εφημερίδες  Θα το κόψω το ξύπνημα από τα άγρια ξημερώματα  :twisted:

Gerogriniarhs

Πολιτική ατζέντα;Ε όχι δα...απλά 'έπιασα΄ψιλολακριντί με την άσχετη περαστική...
(Εσύ ακόμα σπίτι εισαι;Πως και δεν άρχισες τα ΕΧΤΑΙΛΟΥΝΤΕ ΜΑΙΤΑΦΟΡΕ)  :razz:

larus audouinii

ακόμη μπρε ; είπαμε βέγγες παραμένουμε αλλά βάλε λίγη πρωινή ενασχόληση με την φύση, βλέπε τρεξιματάκι, βάλε λίγο κηπουρική, φτιάξιμο ξύλινης αποθήκης,  κλπ κλπ Εχουμε και δουλειές λέμε  :twisted:

kuria

μπορει να ειμαι περαστικη αλλα καθε πρωι πινω καφε ταϊζοντας τους σπουργους μου στον πεζοδρομο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Lamogio

δεν παμε καθολου καλα στην ερωτηση αναφερομαι του ποστ.για μενα θα πρεπει να παραιτηθουν και οι δυο  βουλευτες και ο υφυπουργος για εναν και μονο λογο.υποτειθετε οτι υπαρχει ισονομια που αυτοι με την συγκεκριμενη πραξη την καταλυσανε.οποτε κυριοι και κυρια αντε στο καλο δεν κανετε για βουλευτες.χωρις να με ενδιαφερει το <<χρωμα>> που εκπροσωπουν.

320 Επισκέπτες, 1 Χρήστης