Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 358
  • Total: 358

Τυφλό Σκάκι-Διεθνής Μετρ

Ξεκίνησε από Nasia9, Δεκεμβρίου 27, 2009, 06:32:48 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nasia9

Στη Νέα Μάκρη Ανατολικής Αττικής, διοργανώνεται ένας αγώνας Simultane Blind (τυφλό σκάκι) . Λαμβάνει μέρος ο Διεθνής Μετρ Τάκης Πανταβός έχοντας τρεις αντιπάλους. Ο Μετρ παίζει με κλειστά μάτια! Σημειώνει τις κινήσεις στο μυαλό του και ο ίδιος δεν έχει σκακιέρα. Πραγματικά είναι μία πρόκληση! Μία εκδήλωση που δε θα'πρεπε να χάσει κανείς!

Η είσοδος ελεύθερη!  

Υπάρχει παρόμοια έκθεση στο : http://www.facebook.com/group.php?v=wall&ref=mf&gid=225284612341

Σας περιμένουμε όλους!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 11.00 π.μ

KostasD33

Χρόνια και ζαμάνια και μικρός που είναι ο κόσμος
Με τον Πανταβό μοιραζόμασταν το ίδιο σχολικό κτίριο αλλά πηγαίναμε σε άλλες τάξεις. Εγώ ήμουν στο ΙΑ και νομίζω αυτός πήγαινε στο ΚΓ
Εγώ σύχναζα στην λέσχη του Σεντόνα με μπιλιάρδα τζουκ μποξ με ροκ και ο Πανταβος μάλλον θα σύχναζε στα σκάκια.
Κάπου το 78 ή 79 έγινε και πιο γνωστός πανελλαδικά επειδή πρωτευσε (δεν θυμάμαι αν ήταν πρωταθλητής) στην ομάδα νέων στο σκάκι
Καμάρι τότε και εμείς οι Περιστερεώτες που δικός μας άνθρωπος βγήκε πρώτος κάπου και συνεχίζαμε φυσικά τα μπιλιαρδο μας και το συγκρότημα που είχαμε και παίζαμε σε συναυλίες
Πάρε δώσε δεν είχαμε φατσικα κάπου τον είχα δει πιθανά κι αυτός φατσικα να με είχε δει.
Περνανε τα χρόνια πάω Ρώμη να σπουδάσω και όλο και άκουγα που και που για τον Πανταβο και το σκάκι και πάντα καμάρι
Και σήμερα μαθαίνω για το μπλαιντ αγώνα που θα δώσει στη Νέα Μάκρη
Έκανα και μια μικρή αναζήτηση στο διαδίκτυο και είδα ότι ο Πανταβος είναι από τους καλύτερους στα μπλαϊντ παιχνίδια.
Πανελλήνιο ρεκόρ το 1991 στους αγώνες Μπλάιντ, όπου αντιμετώπισε σε δυο διαφορετικά ματς 8 σκακιστές (Μάης '91) με σκορ 7,5-0,5, ενώ στο δεύτερο (Αύγουστος '91 Ικαρία) αντιμετώπισε 10 σκακιστές και σκακίστριες με 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα!
Και σιμουλτανέ στα Καλάβρυτα το 99 με 221 σκακιστές

Υπάρχει και μια κρυφή ιστορία του Πανταβου που συμπτωματικά την ξέρω εγώ…
Όταν κάνει έρωτα (δεν ξέρω αν το κάνει πάντα φυσικά) μετά αν η κοπέλα ξέρει σκάκι την παίζει και ένα παιχνίδι μπλαιντ στο κρεβάτι

Πριν αρκετά χρόνια μου το είπε μια κοπέλα που κάτι είχατε μαζί….
Μετά κάτι είχα εγώ μαζί και συμπτωματικά στην κουβέντα μου είχε πει για έναν πρώην της που έπαιζαν σκάκι αυτός ξαπλωτός μισό κοιμισμένος (και καλά) και την κέρδιζε συνέχεα και δεν μπορούσε να το καταλάβει.
Της λέω σιώπα… μου λέει ναι… εκεί μου λέει ότι ήταν και Περιστεριώτης και της λέω μη μου πεις ότι τον λένε Πανταβο και είπε ναι φυσικά….
Είσαι μεγάλη φίρμα βρε συ και μη βαράς άμα το διαβάσεις αυτό φίλε

Ελπίζω σύντομα να τα πούμε και από κοντά μετά από τόσα χρόνια

358 Επισκέπτες, 0 Χρήστες