Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 424
  • Total: 424

χιλιοχρονος παλιογκρινιαρη μου!

Ξεκίνησε από kuria, Ιανουαρίου 10, 2010, 12:57:30 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

[size=24][marquee direction=right]να ζησεις Ανδρικο και χρονια καλα[albumimg]9440[/albumimg][/marquee]

[marquee direction=left]Gerogriniarhs να γινεις με ασπρα μαλλια...[albumimg]9440[/albumimg][/marquee][/size]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

Καλά, πάλι γιορτάζει αυτός ο Gerogriniarhs?  :shock:

Χρόνια Πολλά!!!  :grin:

katinaki

Και στα 100 (σου και μας έτσι;) να είμαστε εδώ να σου ανοίγουμε θέματα για Χρόνια Καλά!  :D

black_velvet

[quote user="katinaki" post="332989"]Και στα 100 (σου και μας έτσι;) να είμαστε εδώ να σου ανοίγουμε θέματα για Χρόνια Καλά!  :D[/quote]

Τα 100 χρόνια παρουσίας στον α33 εννοεί. Για να μην μπερδευόμαστε ε;  :razz:  ;-)  :grin:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

katinaki

[quote user="black_velvet" post="332990"][quote user="katinaki" post="332989"]Και στα 100 (σου και μας έτσι;) να είμαστε εδώ να σου ανοίγουμε θέματα για Χρόνια Καλά!  :D[/quote]

Τα 100 χρόνια παρουσίας στον α33 εννοεί. Για να μην μπερδευόμαστε ε;  :razz:  ;-)  :grin:[/quote]

μα... και βέβαια... τα προηγούμενα δε μετράνε  :cool:

Gerogriniarhs

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας...κι όποτε περάσετε απ'τη γειτονειά,σας περιμένω για κέρασμα.

angelatr21

Χρονια πολλα Αντρεα

Να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις  :lol:

Φιλια

kuria

[quote user="Gerogriniarhs" post="333005"]Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας...κι όποτε περάσετε απ'τη γειτονειά,σας περιμένω για κέρασμα.... διαθετουμε εν αφθονια και ξηρα και χλωρα τροφη για σκυλους...  ][/quote]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Χρόνια Πολλά και ό,τι επιθυμείς κι από εμένα Γκρινιάρη φίλε.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Gerogriniarhs

Ευχαριστώ Αγγέλω μ και Pappa μ.Κι εσείς να χαίρεστε τις φαμίλιες σας κι ό,τι άλλο αγαπάτε.

saliara

wwwww eixes genethlia kai to xasa???XRONIA SOU POLLAaaaa!!!!! Na ta xiliaseis..(giati de jerw kai poso eisai,gi'auto de tha pw na ta ekatosthseis..) :razz: na se xairomaste!! ;-)

KostasD33

Χρόνια πολλά και καλά Αντρίκο, ότι ποθείς εύχομαι ολόψυχα..........

Gerogriniarhs

Ευχαριστώ βρε σαλιαροκούταβο και Κώστα.Κι εσείς να χαίρεστε ό,τι αγαπάτε.

424 Επισκέπτες, 0 Χρήστες