Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 606
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 578
  • Total: 578

Συμβουλές για κεφαλοτύρι

Ξεκίνησε από KiSSeS, Ιουλίου 01, 2005, 02:10:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KiSSeS

  • Εάν είναι πολύ σκληρό, τότε τυλίξτε το σε μια πετσέτα, που έχει ποτιστεί σε νερό και ξίδι και αποθηκεύστε το στο ψυγείο.

  • Για να κόψετε ένα πολύ σκληρό τυρί, βάλτε το στον φούρνο μικροκυμάτων για ένα λεπτό σε μέτρια θερμοκρασία.

  • Τα μαλακά τυριά κόβονται με κορντ (ένα ειδικό εργαλείο με λεπτή λάμα).

  • Τα απομεινάρια μπλε τυριού, ανακατεμένα με λίγο βούτυρο και κονιάκ θα σας δώσουν μια καλή αλοιφή για τα κράκερς. Ή μπορείτε να συνδυάστε το μπλε τυρί με γιαούρτι, ξίδι και σκόρδο για ένα άλλο ντιπ.

Enia

antistoixa, uperoxo ntip ginetai me rokfor kai krema galaktos. tupame to rokfor (h allo mple turi) se mi3er na afratepsei, kai pros8etoume krema galaktos tosh wste na ginei mia leia krema.
paneukolo kai polu nostimo gia mpoufe, mporeite na serbirete me ta klassika mpastounakia aggouri-karoto-selino 'h me krakers klp.

KiSSeS

miam miam miammmmmmmm


ante kalhmeres massssss!!  :tongue:

578 Επισκέπτες, 0 Χρήστες