Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 287
  • Total: 287

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ....

Ξεκίνησε από kuria, Νοεμβρίου 18, 2004, 07:43:22 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

την ίδια αίσθηση που ένιωσα μια αυγουστιάτικη νύχτα, όταν μόνη σε μια έρημη ακρογιαλιά, έκανα μακροβούτι στα σκοτεινά νερά, στριφογύρισα το κορμί μου, άνοιξα τα χέρια και αφέθηκα στην άνωση που με έστελνε στην αγκαλιά του φεγγαριού...

φοβάμαι όμως πως τίποτα δε μπορεί να είναι σαν την πρώτη φορά... ίσως χειρότερο, ίσως καλύτερο... αλλά ποτέ ίδιο...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

το ένοιωσα και ήταν... χμ... απλά... ΤΕΛΕΙΟ!!!!

Enia

8a'8ela na niwsw...
sigouria ki asfaleia... kai mia glukeia anatrixila...

opws to trenaki tou louna park...

3ereis pws den 8a se prodwsei pote, tpt den mporei na paei straba... blepeis tis rages tou, proetoimazesai gia tis anhfores, tis kathfores kai tis apotomes strofes...
exei arxh kai telos, ma to sunais8hma exei diarkeia... agwnia prin anebeis, ikanopoihsh otan teleiwsei...
kai kapoion na sou krata to xeri se olh thn poreia...

:cry:

oneiropagida

tha hthela na niwsw pws einai otan den exeis katholou egwismo se mia sxesh...!

chriastina

θα ήθελα να νοιώσω πως είναι να πετάς
(χωρίς εξοπλισμούς και μ@μ@κίες)
ελεύθερη σαν τα πουλιά

riaghul

Θα ηθελα να νοιωσω....

ουπς!! λαθος...
Θελω να νοιωθω..οπως νοιωθω...
ΠΑΝΤΑ να προσμενω ...
Να προσμενω την Ανοιξη....
τη Γεννηση..
την ανθοφορια...
την ενεργεια..
τη Δυναμη,,
την Αγαπη

Μπορω να προσμενω...και να αγαπω..
 :) Να κανω..ό,τι κανω με χαρα :)

PoiSoN_GiRL

Παράθεση από: "KostasD33"Προσοχή στους αέρηδες...........
περνάνε απ όλα τα διαμπερή........... ]Να κοιμάμαι και να ξυπνάω με ορίζοντα τα αστερία.....
μουσική υπόκρουση τον ήχο της θάλασσας....
 και μια ζεστή αγκαλιά να δίνω και να παίρνω....[/b].

Βρε Κωστουμπινι μου δεν σου ειπα να μην αποκαλυψεις τα σχεδια μας σε κανεναν ?? Πως θα αποδρασουμε τωρα βρε που θα μας ανακαλυψουνε με τη μια ?!?! Μαρτυριαρηηηηηηηηηηηηηηηηηη  :P  :P

minoraki

θα ηθελα να νιωσω τη χαρα απο το ακουσμα της φωνης σου στην αλλη ακρη του καλωδιου του τηλεφωνου.....να νιωσω την καρδια μου να χτυπαει σαν τρελλη.....να νιωσω τα δακρυα να απειλουν να τρεξουν οταν θα ακουσω το "εγω ειμαι! τι κανεις πολλινα μου?"

kuria

αφού το θέλεις... ζήσε το...

PoiSoN_GiRL

θα ηθελα να νιωσω ηρεμια , γαληνη και ασφαλεια στην αγκαλια του ..  :cry:

minoraki

Παράθεση από: "kuria"αφού το θέλεις... ζήσε το...
το ακουσα..... :D το εζησα..... :D .....τιποτα δεν συγκρινεται απο το να ξερεις οτι καποιος..καπου..σε σκεπτεται..σε νοιαζεται..σε περιμενει! αυτα ειναι συναισθηματα..ειναι στιγμες...που μονον μια φορα υπαρχει πιθανοτητα να τα ζησει ενας ανθρωπος στη ζωη του! εαν ειναι βεβαια τοσο τυχερος ωστε να του συμβει να τα ζησει!

--AIXMHROS--

θα ηθελα να νιωσω οτι με θελει κ ολα οσα μου ειπε πως νιωθει για μενα...

spell

απλα θα ηθελα να νοιωθω κατι, και οχι τοσο αδεια αυτη την εποχη..
 :?

kuria

Παράθεση από: "oneiropagida"tha hthela na niwsw pws einai otan den exeis katholou egwismo se mia sxesh...!

τι είναι σχέση;        :P

PoiSoN_GiRL

χαχαχαχα ! [size=18]σχεση = κατασχεση ![/size]

(επιστημονικη εξηγηση : σχεση ειναι εκεινο εκει το μαρτυριο που οταν το αποκτας σου αλλαζει διακριτικα ολη σου τη ζωη .. στην αρχη λογο ερωτα παθαινεις μυωπια και τα βλεπεις ολα πολυχρωμα .. σιγα σιγα αρχιζεις και τα βλεπεις ολα θολα .. στο τελος οχι μονο τα βλεπεις , αλλα την ακους κιολας .. ωσπου παθαινεις ενα υπαρξιακοπολιτισμικο σοκ και το βαζεις στα ποδια ! μεχρι εδω ολα καλα .. αν ομως το υπαρξιακοπολιτισμικο το παθει ο αλλος πριν απο σενα .. τοτε καταληγουμε στην προαναφερθεισα κατασχεση .. σου τα παιρνει ολα και φευγει ... )

γιαυτο σου λεω .. δεν ειμαστε για κατασχεσεις τωρα !! ζητω η ελευθερια !!  :P

287 Επισκέπτες, 0 Χρήστες