Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 447
  • Total: 447

Χοιρινό με μουστάρδα και μέλι

Ξεκίνησε από ChEf, Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:01:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ChEf




Συστατικά

800 γραμ. ψαχνό απο μπούτι
1 μεγάλο κρεμμύδι τρυμμένο στον τρύφτη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φλιτζ. του καφέ ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας μέλι
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 κουταλάκι γλυκού κέτσαπ
1 νεροπότηρο λευκό κρασί
αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση

Κόβετε το κρέας σε μεγάλες μπουκιές, και το σοτάρετε σε ένα μεγάλο τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο.
Μόλις ροδοκοκκινίσουν ρίχνετε μέσα κρεμμύδι και σκόρδο.
Ανακατεύοντας συνεχεια ρίχνετε το μέλι, την μουστάρδα, το κέτσαπ, αλάτι και πιπέρι.
Τέλος προσθέτετε το λευκό κρασί.
Ανακατεύετε για να ενωθούν όλα τα υλικά, χαμηλώνετε την φωτιά, σκεπάζετε το τηγάνι και σιγομαγειρεύετε μέχρι η σάλτσα να γίνει πηχτή και βελούδινη.
Σερβίρετε το φαγητό ζεστό συνοδεύοντάς το απο ένα χιονάτο πιλάφι ή πατατούλες φούρνου.

447 Επισκέπτες, 0 Χρήστες