Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 448
  • Total: 448

Μοσχαράκι Κοκκινιστό

Ξεκίνησε από ChEf, Φεβρουαρίου 12, 2010, 11:02:17 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ChEf




Υλικά


1 ½ κιλό μοσχαράκι ελιά ή σπάλα κομμένο σε μικρές μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
1 κονκασέ ή 3 φρέσκες τομάτες ψιλοκομμένες
1 κουτ. σούπας πελτέ τομάτας
1 ματσάκι δυόσμο
2 καρότα κομμένα σε κυβάκια
2 κόκκινες πιπεριές σε κυβάκια
1 πράσινη πιπεριά σε κυβάκια
½ ποτηράκι λευκό κρασί
1 κούπα λάδι


Εκτέλεση

Βράζουμε το μοσχαράκι και ξαφρίζουμε μέχρι να σταματήσει να βγάζει αφρό. Το σουρώνουμε.

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε όλα τα λαχανικά, ρίχνουμε και το μοσχαράκι και σβήνουμε με το κρασί.
Μεταφέρουμε όλο αυτό το μίγμα σε μία γάστρα, ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό, λίγο λαδάκι ακόμα και ψήνουμε με σκεπασμένο καπάκι για 1,5-2 ώρες μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του και μαλακώσει το κρέας.

448 Επισκέπτες, 0 Χρήστες