Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 605
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 594
  • Total: 594

Μακεδονία

Ξεκίνησε από Atma, Νοεμβρίου 18, 2004, 09:31:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Atma

θα θέλα την άποψη σας απλά

τόσα ακούστηκαν αυτές τις μέρες

πέρα από κομματικούς διαχωρισμούς

να συζητήσουμε...

Με ενόχλησε η εξαγγελία του Μπους πρώτα από όλα ως Ελληνίδα
Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ταπεινωθεί ένας λαός. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως τρομοκράτης, μπορεί να δεις τους Ολυμπιονίκες του να αποδεικνύονται βαρώνοι του ντόπινγκ, μπορεί  να δει την ιστορία του να γίνεται προιον εκμετάλευσης αντιγραφής και παραχάραξης.

Θα θελα να σταθούμε στο τελευταίο..

απένταντι στις απίθανες φαντασιώσεις όλων αυτών που τελευταία ασελγούν πάνω στην ιστορία μας....

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ

fmas

Gia to thema auto exei xithei poli melani stin ekseliksi tis istorias.... Pantos genikotera kai me tin Tourkia kai me ta Skopia exoume mia tasi autokatastrofis... Kseskisame to Thema Kypros, Giname Koumbaroi me ton Ertogan kai to Apokorifoma i anagnorisi ton Skopion os "Makedonia".... Ti allo re paidia, ti allo???????????????????????

Pantos to Thema onoma den ksexastike meta apo 10 xronia opos eixe problepsei o Megaliteros Gantemis tis Elladas kai as prosbalo merikous pou borei na exoun diaforetika politika pisteuo apo emena, kai to oti den eginan sillalitiria apo tin mia einai kalo (Talaiporia kai ta resta gia tous Thessalonikeis, Xrises douleies gia ta ptinotrofeia kai ta ylika oikodomon [auga, bogies] you Know) alla apo tin alli kako giati os pote tha dexomaste na leme NAI kai euxaristoume edo oi Vorioi.........

Kleinontas tha xrisimopoiiso enan stoixo apo to Makedonia Ksakousti... "Ησουν και θα σε Ελληνική Ελλήνων το Καμάρι"

Filika
Fmas.

Atma

φμας ειπα όχι ΚΟΜΜΑΤΙΚΚΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ

εδώ δεν είναι παράθυρο τηλεόρασης για να βγουν οι ΜΕΝ να κράξουν τους ΔΕ. Σκοπός δεν είναι να αρχίσουμε ένα διάλογο φταίμε, φταίτε, δεν βγάζει πουθενά...

Την τάση της αυτοκαταστροφής που λες δεν την έχουμε μεταξύ άλλων λαών, αλλά περισσότερο μεταξύ μας. Προχθές κάποιος πανέξυπνος μου κανε το εξής σχόλιο: αίντε τώρα που θα ενταχθείτε στα Σκόπια
Όταν εμείς όλοι δεν είμαστε ΕΝΑ τότε οι γείτονες μας αποκτούν το κάθε δικαιώμα απέναντι μας..

tristana

[size=24][/size]

Ως γνήσια Μακεδόνισσα γελώ σαρκαστικά και αφήνω όσους δύσμοιρους

θέλουν, ζηλεύουν και ψοφούν να αποκτήσουν κάτι από την αρχέγονη

ομορφιά μας να προσπαθήσουν και να αυτο-αποκαλούνται όπως θέλουν.

Εξάλλου, είμαι φτυστή -φτού μου λέμε- ο παππούς μου ο Μέγας

Αλέξανδρος -βοήθειά μας- αν εξαιρέσεις ότι δεν διαθέτω την μυτόγκα του.

Διότι ναι μεν ημίθεος, αλλά με μια μύτη ΝΑ με το συμπάθειο.

Ίσως εμένα να μην μου ήταν χρήσιμη και ως εκ τούτου να μην μου

την κληροδότησε.

ΑΤΜΑ, σιγά που θα... και θα... και θα... με το ΘΑ του κάθε κερατά!

Παρεμπιπτόντως, στα Σκόπια πηγαίναμε συχνά όταν ήμουν μικρή

επειδή ήταν πολύ κοντά (από τους Ευζώνους δύο βήματα τσολιαδίστικα.)

Pappas10

Είναι τόσο μεγάλο θέμα που πραγματικά δύσκολα μπορεί να συζητηθεί (ανορθόγραφα το έγραψα αυτό έτσι δεν είναι;  :shock:  ) σε ένα και μόνο φόρου.

Τα πολιτικά λάθη πολλά. Και όχι μόνο την τελευταία 20ετία. Τα πολιτιστικά ακόμα περισσότερα. Το θέμα είναι ότι το χάσαμε στην προπαγάνδα, θεωρώντας ότι είναι εύκολο το να αποδείξεις το αυτονόητο.

Η καπήλευση της Ελληνικής ιστορίας με εξοργίζει περισσότερο και από την ονομασία του κρατικού μορφόματος στα βόρεια σύνορα μας. Όπως και να έχει το παιχνίδι δεν είναι χαμένο παρά την αμερικάνικη καρπαζιά. Το ανησυχητικό είναι ότι δεν βλέπω καμία ουσιαστική αντίδραση... ίσως - δυστυχώς - να το έχουν ξεχάσει οι περισσότεροι ή ακόμα χειρότερα να το... περίμεναν.

Όπως και να έχει πιστεύω ότι περιθώρια εξακολουθούν να υπάρχουν. Αρκεί να γίνουν σωστές κινήσεις μακριά από εθνικιστικές / μιλιταριστικές "κορόνες" (κορόνες Σουηδίας ή Ευρώ θα κάνουν καλύτερα τη δουλειά) και να υπάρξει συστράτευση. Όσο για το δια ταύτα.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Atma

μια απάθεια παπάς, ανησυχητική!!

όσον αφορά την καπήλευση της Ελληνικής ιστορίας

Κάποιος Τούρκος εξηγεί και γράφει στο βιβλίο του
ότι το όνομα του Ομήρου προέρχεται απο το τουρκικό
'ομάρ' και ότι ο τρωικός πόλεμος έγινε για να κατακτήσουμε την
Τουρκία.
Επίσης κάποιος άλλος του ίδιου έθνους μας αποκαλεί λαό φάντασμα
και προσπαθεί να αποδείξει οτι το ελληνικό αλφάβητο όχι μόνο ελληνικό δεν είναι αλλά ούτε καν αλφάβητο.
Όσο για τον Μέγα Αλέξανδρο στα σκόπια ψάχνουν το DNA του για να αποδείξουν ότι ήταν σκοπιανός....

και όπως έγραψε και η τρις

[size=18]το θα του κάθε κερατά[/size]

594 Επισκέπτες, 0 Χρήστες