Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 316
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 267
  • Total: 268
  • Leon

Οι ήρωες μας

Ξεκίνησε από KostasD33, Φεβρουαρίου 14, 2010, 01:43:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

KostasD33

Θέλει λίγο υπομονή αλλά στο τέλος δείχνει την  ηρωική προσωπικότητα

larus audouinii

χαχαχα Δεν Παίζεστε Και είχα την περιέργεια ένα 5λεπτο μέχρι να ανοίξει.....  :grin:  :grin:  :grin: :grin:  :shock:

pixie

Χαχαχαχαχα!!!  :grin:

Ω, ναι! Δοξάστε τον! Προσκυνήστε το είδωλο!  :mricy:

KostasD33

γιατί έχω την εντύπωση ότι ο συγκεκριμένος Ήρωας θα το πάρει τελευταίος χαμπάρι  :P

pixie

Σωστή η διαίσθησή σου...  ;-)

Και η απάντηση είναι πως ο συγκεκριμένος ήρωας, έπαψε να κάνει ελεύθερη πτώση... φλερτάροντας το κενό ή το κοινό - το ίδιο κάνει... :mricy:  :smile:

ΥΓ. Ολίγον άσχετο βέβαια, αλλά και ο γάμος είναι μια ηρωϊκή πράξη με ασύλληπτες συνέπειες! ;-)

'Ενας από τους μεγαλύτερους εφιάλτες μου είναι ότι, για κάποιο λόγο - λέει - βρίσκομαι ξανά παντρεμένη...
Σπεύδει όμως τάχιστα η λογική μου να επανορθώσει και λέω στον εαυτό μου: Ψυχραιμία! 'Εχω επιτελέσει αυτό το χρέος κι έχω ήδη την παρακαταθήκη μου από διαζύγια... κι εκεί πάνω ξυπνάω επιτέλους ήρεμη! :mrgreen:

kuria

ως γνωστον, ο πρωτος γαμος γινεται απο απειρια... ο δευτερος απο βλακεια και ο τριτος για να πληρωσουμε τα δυο προηγουμενα λαθη μας...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

[quote user="kuria" post="334571"]ως γνωστον, ο πρωτος γαμος γινεται απο απειρια... ο δευτερος απο βλακεια και ο τριτος για να πληρωσουμε τα δυο προηγουμενα λαθη μας...[/quote]

Καλόοοοοοο! :mrblue:  :mricy:

Και δεν το ήξερα... :idea:

Pappas10

Ευχαριστώ πολύ... εν' τω μεταξί... στο τέλος κατάλαβα ότι η φωτογραφία ήταν δική μου.

ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;;;

Παντόφλα ολέ...

Ρε ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααααααα
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

KostasD33

Επιτέλους το είδες.....
βρε έγινες παγκόσμια φίρμα λέμε

katinaki

blue_mermaidy

Τώρα το μόνο που λείπει είναι να βάλετε και ΕΜΕΝΑ!!!!!Σε μλέ φόντο παρακαλώ!!!!! :mrblue: ...και έτσι μια χαρούλα δείχνω.....Τότε θα δείτε τι 5λεπτο...;Απο ολόκληρο 24ωρο θα αποτελείται το βίντεο!!!

Θα προσπαθήσετε...αλλά και πάλι δεν θα με χορταίνετε...Δυστυχώς μόνο αυτό μπορώ να σας διαθέσω...Λυπάμαι..!

KostasD33

και τι να βάλουμε καλόμ?? αυτό?? .....

Crazy

υποκλείνομαι ταπεινά !!! και χειροκροτώ δακρύβρεχτα από συγκίνηση ...

black_velvet

Χαχαχαχαχαχα!
Εγώ πάλι ένα έχω να πω: οι αδυναμίες δεν κρύβονται!  :lol:  ;-)  :grin:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

[quote user="Pappas10" post="335133"]Ευχαριστώ πολύ... εν' τω μεταξί... στο τέλος κατάλαβα ότι η φωτογραφία ήταν δική μου.

ΡΕ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;;;
[/quote]

Αντιθέτως, σε αποθεώνουμε... :oops:  :mrorange:

267 Επισκέπτες, 1 Χρήστης