Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 376
  • Total: 377
  • Leon

Ποιά η γνώμη σας για το συζυγικό Sex?

Ξεκίνησε από titica, Φεβρουαρίου 25, 2010, 01:51:23 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

titica

Yπάρχουν ορισμένοι που αναφέρουν ότι το συζυγικό σεξ είναι σε κάθε περίπτωση αλληλένδετο με τις εξελίξεις του έγγαμου βίου.
Τελικά, ποιος απ' όλους έχει δίκιο?

Αν θέλετε να δώσουμε ευθύς εξαρχής μια δίκαιη και ολοκληρωμένη απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο μύθος που θέλει το γάμο να σκοτώνει τον έρωτα βάζοντας τη σεξουαλική ζωή στον... πάγο, έχει από καιρό καταρριφθεί.

Η αντίληψη, εξάλλου, των καιρών μας είναι ότι η επιτυχής ολοκληρωμένη σεξουαλική σχέση ανθεί στους σταθερούς και μακροχρόνιους δεσμούς. Η απόλαυση του σεξ εξασφαλίζεται μέσω της εξοικείωσης των ερωτικών παρτενέρ και οι εμπειρίες βελτιώνονται με την επανάληψη ή το πειραματισμό. Αντίθετα, λοιπόν, μ' αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι, οι συνθήκες του έγγαμου βίου βοηθούν τη σεξουαλική σχέση να ευδοκιμήσει και να γίνει περισσότερο συναρπαστική από ποτέ! Αρκεί να καταφέρει το ζευγάρι να υπερπηδήσει κάποια εμπόδια που αποδεδειγμένα σαμποτάρουν το συζυγικό σεξ!

" Πόσο συχνά; "

Το συζυγικό σεξ παρουσιάζει το εξής πλεονέκτημα: είναι απανταχού διαθέσιμο! Πράγμα που σημαίνει ότι ένα παντρεμένο ζευγάρι μπορεί να κάνει έρωτα όποτε και όπου θέλει. Οι αριθμοί, ωστόσο, αποδεικνύουν ότι από άποψη συχνότητας οι παντρεμένοι δεν το κάνουν πιο συχνά από τους ελεύθερους. Πιο συγκεκριμένα, οι περισσότεροι συμφωνούν με το 95% που υποστηρίζει ότι κάνει έρωτα περίπου μία φορά την εβδομάδα και όχι με το 4% που υποστηρίζει ότι κάνει έρωτα κάθε μέρα. Κάποια, μάλιστα, από τα παντρεμένα ζευγάρια παραδέχονται ότι έχουν ακόμη πιο αραιές σεξουαλικές επαφές, όπως μια φορά στις δεκαπέντε ή μια φορά το μήνα. Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να κάνουν έρωτα πιο συχνά.

Πρόκειται σύμφωνα με τους ειδικούς για μία από τις μεγαλύτερες παγίδες όσον αφορά στο συζυγικό σεξ. Τα περισσότερα ζευγάρια θεωρούν τόσο δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα κάνουν έρωτα που τελικά δεν κάνουν... Θεωρούν τόσο εύκολο ν' αγγίξουν το σύντροφό τους που κοιμάται δίπλα τους που δεν βρίσκουν πια το ενδιαφέρον να το κάνουν. Έχουν τόσο εξοικειωθεί με τη θέα του γυμνού όσον αφορά στον ερωτικό τους παρτενέρ, που αδιαφορούν. Έτσι, ασυνείδητα υποτιμάται η αξία της ερωτικής επαφής, με αποτέλεσμα το ζευγάρι ν' απομακρύνεται.

(μην γελάσετε μόλις δείτε την πηγή...πληζζζζζζζζζζζζζζζζ  
Noikokyra.gr  :lol:  )

Πριν απαντήσετε σκεφτείτε:

Tι κοινό έχει το συζυγικό sex με μία καντίνα στην εθνική οδό ?

1. Ποιότητα μέτρια…
2. Ποικιλία περιορισμένη…
3. …αλλά στις τρεις η ώρα τα χαράματα, τι άλλο να βρεις ανοιχτό ?
;-)  :idea:

skou70

xm ... ksereis omws gia pio pragma zileyoun oi eleytheroi tous pantremenous kai to anapodo e? ;) ...  o enas nomizei oti o allos sexarei perissotero  :roll:

kuria

δε με λες skou dear... οταν λες σεξαρει εννοεις με γυναικα ή ο καθενας μονος του;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

skou70

skou70

...kai exw kai allh aporia on a second thought ... otan leme syzygiko sex einai dedomeno oti milame gia ton/tin diko/kh mas syzygo? :roll: :?

kuria

και ποση ωρα πρεπει να κραταει αυτο το σεξ για να χαρακτηριστει συζυγικο;

katinaki

χτες μιλούσα με μία Κυρία και μου εκμυστηρεύτηκε το πώς δεν βαρέθηκε τον άντρα της στα 16 χρόνια γάμου.
Κάνουν πάντα τρέλες στο σεξ.
Μία απ' αυτές που έκανε προχτές βγήκαν και συνουσιάστηκαν στη σκάλα της πολυκατοικίας!!!  :lol:
Καλό ε? :mrgreen:

skou70

mia xara akougetai ... akoma pio trello tha itan na sunousiazesai kai mesa ssto spiti me parea mia skala :P

Michael_Design

Υπάρχουν 5 είδη σεξ:

Το 1ο είδος είναι το καυτό σεξ:
Αυτό συμβαίνει στο μήνα του μέλιτος. Κάνεις σεξ μέχρι να γίνεις μπλε. :mrblue:

Το 2ο είδος είναι το σεξ στην κουζίνα:
Την πρώτη περίοδο μετά το γάμο κάνεις σεξ οπουδήποτε συμπεριλαμβανομένης και της κουζίνας. :shock:

Το 3ο είδος είναι το σεξ στην κρεβατοκάμαρα:
Έχεις καλμάρει λίγο. Πιθανόν να 'χεις και παιδιά. Παρ' όλα αυτά το κάνεις στη κρεβατοκάμαρα.

Το 4ο είδος είναι το παροδικό σεξ:
Πηγαινοέρχεστε μέσα στο σπίτι και λέει ο ένας στον άλλο: "Άντε γαμήσου!"

και το 5ο είδος είναι το δικαστικό σεξ:
Εσύ παίρνεις διαζύγιο. Εκείνη παίρνει τη δόξα και σε γαμάει μπροστά σ' όλους...

... :cool:

pixie

Καλό!!! :lol:

Η δική μου γνώμη για το συζυγικό sex είναι η καλύτερη!  :grin:

Κι αυτό γιατί δεν είμαι πλέον παντρεμένη...  ;-)  :razz:

Michael_Design

[quote user="pixie" post="335289"]Καλό!!! :lol:

Η δική μου γνώμη για το συζυγικό sex είναι η καλύτερη!  :grin:

Κι αυτό γιατί δεν είμαι πλέον παντρεμένη...  ;-)  :razz:[/quote]
Χμμμ... να υποθέσω ότι η τελευταία συζυγική επαφή σου ήταν το δικαστικό sex? :razz:

pixie

[quote user="Michael_Design" post="335293"]
Χμμμ... να υποθέσω ότι η τελευταία συζυγική επαφή σου ήταν το δικαστικό sex? :razz:[/quote]

'Οχι, βρε Μιχάλη! Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος εγώ... ;-)

Το ζητούμενο ήταν η ελευθερία μου, κι έτσι του χάρισα απλά τη δική του! :grin:

Michael_Design

[quote user="pixie" post="335294"][quote user="Michael_Design" post="335293"]
Χμμμ... να υποθέσω ότι η τελευταία συζυγική επαφή σου ήταν το δικαστικό sex? :razz:[/quote]

'Οχι, βρε Μιχάλη! Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος εγώ... ;-)

Το ζητούμενο ήταν η ελευθερία μου, κι έτσι του χάρισα απλά τη δική του! :grin:[/quote]
Ααα τώρα κατάλαβα... φτάσατε μόνο ως το 4ο είδος sex... :lol:

kuria

δυναμικα επεστρεψε ο αγαπητος μας μιχαλακης... ειλικρινα χαιρομαι!!!  :grin:

pixie

Κι εγώ ενώνω τη χαρά μου με την kuria! :grin:

Όσο για το sex, δεν έφτασα ούτε στο 4ο level... Aπομαγνητιστήκαμε από την αρχή! :cry:
Οπότε δεν υπήρχε λόγος να βριζόμαστε...

Παίζαμε επιτραπέζια παιχνίδια [στο master mind ήταν άπαιχτος], απλώναμε τα ρούχα μαζί, όσο εγώ ζωγράφιζα [μέρες βυθισμένη στον οίστρο] εκείνος έγραφε [μέρες στη γραφομηχανή]... αυτά! :grin:  :lol:

376 Επισκέπτες, 1 Χρήστης