Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 169
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 234
  • Total: 234

ο/η συντροφος μας μας απατα

Ξεκίνησε από minoraki, Νοεμβρίου 25, 2004, 03:39:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

minoraki

απο ενα εντελως τυχαιο γεγονος, ανακαλυπτετε οτι ο/η συντροφος σας σας απατα. η πρωτη αντιδραση σας ποια ειναι?
φωναζετε?
κλαιτε?
φευγετε απο το σπιτι την ιδια στιγμη?
σπατε γιαλικα?
του/της δινετε ενα χαστουκι?
του/της μιλατε οσο γινετε πιο ασχημα?
σκεπτεστε να του/της το ανταποδωσετε?
ποια τελος παντων σκεπτεστε οτι ειναι η αντιδραση σας, μετα το πρωτο σοκ βεβαιως!

vasilis

Ιδου η απορια τι κανεις αραγε μολις το ανακαλυψεις  :?:  μινορακι ολο σε απογνωση με εχεις

minoraki

υποθετικα μιλαμε βασιλακη μου! :?:  :?:  :?:  :?:
& την απορια μου εξεφρασα!  :?  :?  :?  :?
αλλωστε την γνωμη μας λεμε...... :)  :)  :)  :)

vasilis

μινορακι τα υποθετικα εγω δεν τα μπορω και δεν μπορω να απαντω υποθετικα οπως εχεις καταλαβει

Atma

τπτ από όλα αυτά
στο ύψος μου χεχεχε
φεύγω απλά, δίχως φασαρία
εύχομαι το ίδιο να κάνει και αυτός λολ

danai

Πούλα με να σε πουλω -και δεν συμαζευεται.-
Επειδη τελευταια εχω ενταχθει στους αναποφασιστους το μονο σιγουρο ειναι πως τιποτα δεν ειναι απολυτα σιγουρο. Ειναι αναλογα τον ανθρωπο και σιγουρα την στιγμη και σιγουρα την σχεση-. Στη φαση που βρισκομαι αυτη τη στιγμη θα εφευγα. Σε καποια αλλη ...δεν ξερω...

minoraki

το μονο σιγουρο ειναι οτι στη ζωη μας τιποτα δεν ειναι για παντα και δεν πρεπει να ειμαστε σιγουροι για κανεναν! τα παντα ρει!

sun-sweet

Επειδή γενικώς θέλω να αποφεύγω τις εντάσεις στην ζωή μου, θα μάζευα τα μπογαλάκια μου και θα έφευγα, δεν νομίζω ότι υπάρχουν εξηγήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις, απο την στιγμή που κλονίζεται η εμπιστοσύνη δεν διορθώνεται τίποτα.

Pappas10

Κατά σειρά εμφανίσεως,

1. Γγρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ....Χμμμμμμμμμμμμ?
2. Εγώ που έκανα λάθος?
3. Γιατί μωρό μου?
4. Η π.....α ή το μυαλό σου έλειψαν;
5. Το σώμα ή η ψυχή σε τράβηξε;
6. Εγώ που ήμουν (εδώ την απάντηση την ξέρω.... ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ)

Και αναλόγως. Δεν έχω στάνταρντ αντίδραση....  Έχω όμως τις εξής αρχές:

α. ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
β. Κάπου έκανες κι εσύ λάθος - Αν όχι το μόνο λάθος είναι που είσαι μαζί της/του (από τη στιγμή που σε ενοχλεί)
γ. Αν εξ' ορισμού όλες σου οι σχέσεις διαλύονται από ένα γ.... τότε όλες σου οι σχέσεις θα είναι εξ' ορισμού γ...ατα με κεφαλαία γράματα.

Αυτά.... μπορεί να λέω και αρλούμπες.

Με εκτίμηση

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

spellbound

Αν το μαθαινα (αν δε το μαθαινα σκασιλα μου, αλλα για να το μαθω θα χει γινει βουκινο πλεον )....

λοιπον, Αν το μαθαινα θα λεγα....

danai

kai telika... to mono pou kaneis den skefthke .. lai fusika den skeftetai se autes tiw stigmes einai to giati kapoios /a ftanei se auto to shmeio...h mhpws den antexoume na paradexomaste ta la8h mas?..

kuria

όλοι μιλάμε για απάτη, απιστία, προδοσία κλπ αλλά κανείς μας δεν είναι ικανός να τις ορίσει...
τι σημαίνει απατώ; έδωσε ποτέ κανείς μας καμιά υπόσχεση στον ερωτικό του σύντροφο ότι εφ' όρου ζωής θα κάνει sex μόνο μαζί του;
και γιατί θα πρέπει να μιλάμε για απιστία μόνο όσον αφορά την ερωτική συμπεριφορά μας;
για μένα απάτη είναι να κάνω sex και ο partner μου ταυτόχρονα να φαντασιώνεται κάποιο άλλο πρόσωπο... (το τι θα κάνει στον ελεύθερο χρόνο του δε με απασχολεί...)
επίσης θεωρώ απιστία το να του εμπιστευθώ τη ζωή μου και εκείνος, με ανάλγητη συνείδηση να με δαφνοστεφανώσει με κανένα αφροδίσιο... (δυστυχώς το προφυλακτικό δεν αρκεί, καθότι τα περισσότερα μεταδίδονται και με το ερωτικό φιλί)
κατά τα άλλα πιστεύω πως αν πραγματικά αγαπάς τον άλλο, θέλεις να περνάει όσο το δυνατόν καλλίτερα... και αν πρόκειται να έχει happy hour με απόλυτη ασφάλεια γιατί όχι;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Παράθεση από: "danai"kai telika... to mono pou kaneis den skefthke .. lai fusika den skeftetai se autes tiw stigmes einai to giati kapoios /a ftanei se auto to shmeio...h mhpws den antexoume na paradexomaste ta la8h mas?..

Για δες το Νο2 της απάντησης μου καμάρι.

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"για μένα απάτη είναι να κάνω sex και ο partner μου ταυτόχρονα να φαντασιώνεται κάποιο άλλο πρόσωπο... ;

Άσε μας ρε Κούρια.... δηλαδή εγώ έχω απατήσει όλες μου τις γυναίκες μαζί σου ακόμα και πριν σε γνωρίσω.... Και δηλαδή αν κάποιος φαντασιώνεται κάποιες άλλες απαντήσεις στην κουβέντα δεν είναι απιστία. Μόνο το σεξ έχει απιστία;;;;;

Με.... ναι

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

αχ δεν προσέχεις μωρό μου τι γράφω...
ξαναδιάβασε προσεκτικότερα αυτή τη φορά!!!
και πάψε να απατάς τις γυναίκες σου μαζί μου   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

234 Επισκέπτες, 0 Χρήστες