Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 244
  • Total: 245
  • Leon

ο/η συντροφος μας μας απατα

Ξεκίνησε από minoraki, Νοεμβρίου 25, 2004, 03:39:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"αχ δεν προσέχεις μωρό μου τι γράφω...
ξαναδιάβασε προσεκτικότερα αυτή τη φορά!!!
και πάψε να απατάς τις γυναίκες σου μαζί μου   :P

Σωστά... το προ-είπες.

Με.... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Atma

κυρία

Παράθεσητι σημαίνει απατώ; έδωσε ποτέ κανείς μας καμιά υπόσχεση στον ερωτικό του σύντροφο ότι εφ' όρου ζωής θα κάνει sex μόνο μαζί του

ένα ου μοιχεύσεις ενώπιον θεού και ανθρώπων

δεν είναι υπόσχεση αυτο;

danai

Παράθεση από: "Pappas10"
Παράθεση από: "danai"kai telika... to mono pou kaneis den skefthke .. lai fusika den skeftetai se autes tiw stigmes einai to giati kapoios /a ftanei se auto to shmeio...h mhpws den antexoume na paradexomaste ta la8h mas?..

Για δες το Νο2 της απάντησης μου καμάρι.

Με εκτίμηση

Παππάς10

-Αντε αλλος ενας! και η συνεχεια ..επι του φορουμ!!!!!!!!
..και τελικα ποια ειμαι εγω για να κρινω τις πραξεις και τα θελω??????

kuria

atma
το ου μοιχεύσεις είναι μια από τις δέκα εντολές που όπως μας έμαθαν στο σχολείο δόθηκαν στους εβραίους...
εγώ δεν έχω ακούσει σε κανένα γάμο τους νυμφευόμενους να υπόσχονται κάτι ανάλογο με ή χωρίς ακροατήριο... πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε μια απλή σχέση...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Atma

Παράθεση από: "kuria"atma
το ου μοιχεύσεις είναι μια από τις δέκα εντολές που όπως μας έμαθαν στο σχολείο δόθηκαν στους εβραίους...
εγώ δεν έχω ακούσει σε κανένα γάμο τους νυμφευόμενους να υπόσχονται κάτι ανάλογο με ή χωρίς ακροατήριο... πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε σε μια απλή σχέση...

είναι από εκείνους τους άγραφους νόμους ή κανόνες που ένα ζευγάρι παντρεμένο τους τηρεί.

η απιστία του συγκεκριμένου θέματος έχει να κάνει μόνο με ζευγάρια άγαμα; εμείς οι παντρεμένοι δηλ θα απαντήσουμε υποθετικά;

spellbound

Τεσπα...

νομιζω σε ολους αξιζει μια δευτερη ευκαιρια  (δυο κιτρινες καρτες ειναι επιτρεπτες, σωστα Πατερ ???)

στη τριτη μπαιιιιιιιιιιιιιι

methismenos

vasika tha mou epitrepseis na diafoniso mazi sou...den aksizei na doseis mia deuterh eukairia se kapoion pou sou tin kanei etsi.otan esu agapas kai dineis olo sou to einai gia ton allon/h den aksizei na doseis deuterh eukairia.einai i gnomh mou.prosopika den tha to ekana.oso kai na thn ithela tin kopela auti.kapoia/os pou se prodidei etsi theoreis oti apla den uparxei...einai kati to opoio exei eksafanistei apo ton kosmo.exo dikaio?exo adiko?tha deiksei...tha deiksei stin poria tis zohs mou...

spellbound

Παράθεση από: "methismenos"vasika tha mou epitrepseis na diafoniso mazi sou...den aksizei na doseis mia deuterh eukairia se kapoion pou sou tin kanei etsi.otan esu agapas kai dineis olo sou to einai gia ton allon/h den aksizei na doseis deuterh eukairia.einai i gnomh mou.prosopika den tha to ekana.oso kai na thn ithela tin kopela auti.kapoia/os pou se prodidei etsi theoreis oti apla den uparxei...einai kati to opoio exei eksafanistei apo ton kosmo.exo dikaio?exo adiko?tha deiksei...tha deiksei stin poria tis zohs mou...

Το αν εχεις δικιο η αδικο θα φανει στη πορεια της ζωης σου/μας οπως πολυ σωστα ειπες.   Αλλως τε ο καθενας απο μας βλεπει τα πραγματα απο τη δικη του σκοπια.   Αλλα ειναι αδυνατον να θεωρεις οτι εχει εξαφανιστει απο το κοσμο καποιος με τον οποιο εχεις μοιραστει καποιες καλες/κακες στιγμες λογω απιστιας του. Θα πρεπει να εχεις ατσαλινο χαρακτηρα. Ισως εσυ να τον εχεις. Εγω δεν τον εχω για αυτο και πιστευω στη δευτερη ευκαιρια.  Ευχομαι να μη μας τυχει ποτε τετοιο διλλημα αλλα ποτε δε ξερεις....   ]

methismenos

na eisai sigouri oti atsalino xaraktira den exo agaphth mou filh.apla kapoia pou tha mou kanei kati tetoio tha prospathiso ego na to kano.eipa tha prospathiso oxi oti tha to kano...pote den ksereis...

kuria

methismene αγόρι μου, τι στοίχημα βάζεις εδώ ενώπιον όλου του chatοπληθυσμού ότι εσύ πρώτος θα κάνεις τη ζαβολιά σου και μάλιστα αμέσως μετά θα καταστείλεις τις τυχόν τύψεις σου με τις πλέον αστείες δικαιολογίες;
εγώ πάντως ότι κι αν κάνεις μαζί σου... πιστεύω πως πρέπει πάντα να φροντίζουμε να ικανοποιούμε τον εαυτό μας ώστε να μπορούμε αβίαστα και χωρίς απωθημένα να προσφέρουμε ικανοποίηση και στους άλλους...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

methismenos

e....gouxou gouxou....sfirizo adiafora...

katsonas

loipon
apanthsh sto 8ema den mporh na do8h den yparxei apanthsh yparxei h antidrash ths stigmhs kai to kanw poio liana
yparxei aytos pou 8a antifrash kanontas pws den katalabe
yparxei aytos pou 8a pei kai ti egine asto na pah sto diaolo kai egw to exw kanei
yparxei aytos pou8a pah na to pei sth mana tou kai meta 8a dei th 8a kanei
yparxei aytos pou 8a pah se na mparaki kai 8a pesh se perishligh
yprxei aytos pou 8a kanei ena kabgadaki kai opos tou ypsosh th fwnoula ths h kyria 8a pei kai sygnwmh
yparxei aytos pou 8a ths kopsh to milhma gai dyo trhs meres
yparxei aytos pou 8a katsei na to syzhthsh politismena mexri na th xana pathsh pali
kai yparxei kai aytos pou 8a parh to  xasapomaxairo 8a ka8arhsh kai tous dyo kai meta 8a skeyth an 8a th syxwrhsh th kyria
ayta kai zwh se mas

spellbound

δε ξερω αν συμφωνειτε μαζι μου...

...αλλα νομιζω πως ο κατσονας τα καλυψε ολα....

Σωστα???

jasper

Επειδή το πιθανότερο είναι να με απατήσει (πρακτικά ή θεωρητικά), το θέμα είναι....ποία η θέσις μου...αν με απατήσει με κανένα μπάζο....

Κατσονάκο μου... σοφό και ταλαιπωρημένο παιδί...πόσες από τις πιθανές αντιδράσεις στη λίστα σου, είναι από προσωπική πείρα??

katsonas

jasperr den exw  prosopikh empiria eprepe na to exeis katalabh ayto eimai eley8eros den me exoun klhsh se kamia fylakh mia kai apo oti eipa io8etw to teleytaio. kai se aytes ths periptwshs eimai ths gnwmhs pws prota ektelhs thn phnh kai meta opoios 8elh apologhte

244 Επισκέπτες, 1 Χρήστης