Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 639
  • Total: 639

Περί Ορέξεως... [Μηλόπιτα]

Ξεκίνησε από ChocolateMousse, Μαΐου 27, 2008, 06:02:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ChocolateMousse

...Σου αρέσει αργά και βασανιστικά να με απαλλάσσεις από τα κόκκινα πέπλα μου, να αποκαλύπτεις σιγά σιγά τη τραγανή σάρκα μου. Αν με ζεστάνεις, θα λιώσω  γλυκά  στο στόμα σου. Αλλιώς θα σου ανταποδώσω το τραγανό φιλί που θα μου χαρίσεις. Και επειδή είμαι τόσο νόστιμη, δεν θα χορταίνεις μ’ένα κομμάτι μου και θα με αναζητάς συνέχεια. Το βράδυ ειδικά  θα θες τη γλύκα μου για να ταξιδέψεις χορτάτος στην αγκαλιά του Μορφέα. Με  λίγο αλκοόλ αρωματισμένο από το σώμα μου μπορώ να σε μεθύσω! Πόση ώρα θα κάνω να έρθω; Όχι πολύ. Θέλω το πολύ δεκαπέντε λεπτά για να προετοιμαστώ και άλλα είκοσι πέντε περίπου για να εμφανιστώ μπροστά σου όπως πρέπει…Μόνο για σένα και για κανέναν άλλον…Για αυτό λοιπόν σημείωσε τα απαραίτητα για να έρθω γρήγορα να σε βρω και τα υπόλοιπα τα αφήνω στη φαντασία σου….Όμως, θα σε παιδέψω λίγο!!!

*Λιώνουμε ½ πακέτο βιτάμ και το ρίχνουμε σ’ένα στρογγυλό ταψάκι  
 *Ρίχνουμε στο λιωμένο βούτυρο 1 ποτήρι ζάχαρη, πασπαλίζουμε με κανέλα  και γαρίφαλο
*Κόβουμε 3 φλογερά μήλα σε χονδρές φέτες και τοποθετούμε κυκλικά
*Χτυπάμε  στο μίξερ: 3 φλιτζανάκια καφέ ζάχαρη, 3 φλιτζανάκια αλεύρι, 3 αυγά. Προσθέτουμε λίγο κονιάκ και 1 κουταλάκι baking powder. Ρίχνουμε το μίγμα πάνω στα μήλα και  ψήνουμε για 25 λεπτά περίπου.

Άφησε με λίγο να ξεκουραστώ όταν βγω από τον φούρνο. Μετά μπορείς να με….. αναποδογυρίσεις σε μια ωραία πιατέλα .Πασπάλισε με, ζάχαρη άχνη και κανέλλα. Θα είμαι έτοιμη να σου χαρίσω το πιο γλυκό φιλί μου…

…Η ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΣΟΥ…

639 Επισκέπτες, 0 Χρήστες