Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 228
  • Total: 229
  • Leon

Τα μυστικά της πίσω πόρτας!

Ξεκίνησε από titica, Φεβρουαρίου 27, 2010, 01:23:31 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

titica

Πριν σπεύσετε να με λιθοβολήσετε και να με χαρακτηρίσετε φαν της ελαφρότητας του είναι -όχι ότι δεν είμαι και ότι δεν μου αρέσει, πετάω την σκούφια μου για τζέρτζελο και χιουμοράκι- οφείλω να σας πω ότι το θέμα του πρωκτικού σεξ πάντα με έφερνε σε αμηχανία. Ακόμα και με την μορφή απλής συζήτησης με τους συντρόφους μου. Και πιστεύω ότι οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Πιστεύουν ότι ακόμα και η επιθυμία του συντρόφου τους για πρωκτικό σεξ τις μειώνει ως προσωπικότητες.

Πιστεύω ότι στο ερωτικό κομμάτι, τα πράγματα σε οδηγούν και δεν τα οδηγείς. Αν βάλεις φραγμούς και όρια, σημαίνει ότι δεν σε ελκύει σε τέτοιο βαθμό ο σύντροφός σου ώστε να του αφεθείς απόλυτα. Δεν γνωρίζω βέβαια από πλευρά ιατρικής κατά πόσο η πράξη αυτή εμπεριέχει κινδύνους.
Εγώ βρήκα ενδιαφέρον το αρθάκι -κλόπυ βεβαίως βεβαίως και προσπάθησα να το σώσω με τον πρόλογο αυτόν  - στο λινκ womenonly.gr)

Θέμα ταμπού, αλλά και κοινή πρακτική, το πρωκτικό σεξ φέρνει πολλούς να σε αμηχανία και μόνο με το άκουσμά του. Ωστόσο, όπως οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν, είναι η υπ' αριθμόν ένα επιθυμία των περισσότερων αντρών. Οπότε, είτε είσαι απλώς περίεργη για το θέμα σ' αυτή τη φάση, είτε είναι κάτι που θέλεις να δοκιμάσεις, ρίξε μια ματιά σ' αυτές τις απλές οδηγίες.

ΤΑ ΝΑΙ

1. Να είσαι σίγουρη ότι το θέλεις. Είναι σημαντικό ν' αποφασίσετε από κοινού ότι είναι κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε.

2. Χαλάρωσε. Το δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα για την τεχνική του θέματος είναι η σωστή αναπνοή. Οι σφιγκτήρες μύες που περικλείουν τον πρωκτό είναι πολύ δυνατοί προκειμένου να ελέγχουν την αφόδευση. Αν ο σύντροφός σου προσπαθήσει να τους διαπεράσει χωρίς εσύ να αναπνέεις αργά και βαθιά, το πιο πιθανό είναι ότι θα πονέσεις. Ακόμα καλύτερα, να του ζητήσεις να βάλει πρώτα μέσα ένα δάχτυλο με πολύ λιπαντικό, ώστε να επιτρέψει στους σφιγκτήρες να διασταλούν σταδιακά στο μέγεθος του εισερχόμενου αντικειμένου μέχρι να είστε και οι δύο έτοιμοι για την διείσδυση του πέους σε στύση. Ο στόχος αυτής της τεχνικής δεν είναι να τεντώσει απότομα την δίοδο του πρωκτού, αλλά να του επιτρέψει να χαλαρώσει αργά, πριν μπορέσει να δεχτεί οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο.

3. Λίπανση! Το τρίτο μυστικό για ευχάριστο πρωκτικό σεξ είναι η χρήση άφθονου λιπαντικού. Αν χρησιμοποιείς προφυλακτικά από λάτεξ, πρέπει να διαλέξεις ένα λιπαντικό με βάση το νερό και όχι το λίπος -όπως οι κρέμες ή η βαζελίνη- γιατί αυτό το είδος καταστρέφει τα προφυλακτικά.

ΤΑ ΟΧΙ

1. Μην βιάζεσαι και μη το ζορίζεις. Το χειρότερο είναι η βεβιασμένη είσοδος στον πρωκτό. Καμιά φορά, μια βιαστική διείσδυση ή η υπερβολική πίεση αρκεί για να σε κάνει να ξενερώσεις για πάντα από την ιδέα της πρωκτικής ηδονής. Αν το πας αργά και χαλαρά τκατά τη διάρκεια της διείσδυσης η όλη εμπειρία γίνεται πολύ πιο απολαυστική.

2. Μην ξεχνάς τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Ένα απ' τα πιο συχνά λάθη που κάνουν τα ζευγάρια δοκιμάζοντας το πρωκτικό σεξ είναι να αγνοήσουν την υγιεινή. Το πρωκτικό σεξ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος εναλλακτικής σεξουαλικής επαφής χωρίς την έννοια της εγκυμοσύνης. Όμως η αδιαφορία για τη μετάδοση νοσημάτων δεν είναι καθόλου αποδεκτή για μια υγιή ερωτική έκφραση. Όπως και με τον παραδοσιακό τρόπο διείσδυσης του πέους στον κόλπο πρέπει πάντα να χρησιμοποιείς προφυλακτικά από λάτεξ ή πολυουρεθάνη, με σπερματοκτόνο ή χωρίς. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει οπωσδήποτε να βάζεις λιπαντικό πάνω στο προφυλακτικό πριν τη διείσδυση. Μετά τον οργασμό και την εκσπερμάτωση, πριν ο σύντροφός σου αποτραβηχτεί, πρέπει να κράτα σταθερά το προφυλακτικό απ' την βάση του πέους για να μην γλιστρήσει ή να μην χυθεί το σπέρμα.

3. Ποτέ μην επιτρέπεις την απευθείας επαφή του πέους από τον πρωκτό σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι αν αποφασίσετε να κάνετε πρωκτικό σεξ πριν από την κολπική ή τη στοματική διείσδυση, πρέπει να πλύνετε πρώτα προσεκτικά το πέος με ζεστό νερό και σαπούνι. Τα βακτηρίδια που υπάρχουν εκ φύσεως στην περιοχή του πρωκτού, μπορεί να προκαλέσουν μόλυνση ή ερεθισμό αν μεταφερθούν σε οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, γι' αυτό η καθαριότητα έχει πολύ σημασία.

Τέλος, μην ξεχνάς ότι τα περισσότερα ζευγάρια χρειάζονται εξάσκηση να δοκιμάζουν κάτι καινούργιο στο κρεβάτι. Αν η πρώτη προσπάθεια δεν αποδώσει, μην απογοητεύεσαι. Δοκίμασε ξανά, με υπομονή και λεπτότητα. Μην πιέζεις τα πράγματα. Και πάνω απ' όλα, ζήσε τη χαρά της εξερεύνησης!

:lol:  :lol:  :lol:  :oops:

Θα μας κάψει ο Θεός!!! :razz:  :mryellow:

rain

αχ παναγιάμ παρθένα  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

skou70

jcdenton

Η πίσω πόρτα της κολάσεως  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

vencedor

saliara

Ευτυχώς που δεν μασουλάω τπτ ενώ το διαβάζω...

Πάντως εγώ που είχα φίλη σε νοσοκομείο μου είχε πεί για περιστατικά κοριτσιών που πήγαν εκεί επειδή είχαν πρόβλημα....
Δεν ξέρω πόσο (......) ήταν το.... του συντόφου τους, αλλά σίγουρα με αυτά που μου έλεγε ήταν ατσούμπαλοι!!

Κι άντε μετά να σου δείξει κανα παλαμάρι και να μπορέσει να σε πείσει!!! :oops:  :lol:

sevenseas

Η ΕΙΣΟΔΟς ΑΠΟ ΤΗ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΚΑ ΜΑΣΤΟΡΙΑ !!!!!!!!!!!
ελο ομωε που εαψιστοι την εχουμε !!!!!!!!!!!!!!

κώστας

eLe

saliara

1. "ο πρωκτικός έρωτας προϋποθέτει ότι ο εραστής εμπνέει το είδος της εμπιστοσύνης που επιτρέπει στο θηλυκό να υποταχτεί"
Θα συμφωνήσω 1000%. Σίγουρα πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη αλλιώς τπτ δεν γίνεται όχι μόνο στο θέμα πίσω πόρτας... :lol:
2."ότι είτε παλαμάρι είτε μακαρόνι είτε μπουρί από σόμπα, αυτά είναι διαχειρίσιμες λεπτομέρειες μπροστά στο μείζον"
Καλά ναι....σίγουρα παίζει πρώτο ρόλο η τεχνική αλλά όχι και μακαρόνι!!!!!Όσο καλός και να'σαι πια εεεεε έλεος!!!!

ΚΑΙ 3.Έχω πεί 1.000.000 φορές για το πως έχει βγεί το ψευδώνυμό μου!!!!
Αν ήξερα απ'την αρχή πως θα πήγαινε στο πονηρό δεν θα το βαζα!!!
Άκου εκεί επειδή λέγομαι σαλιάρα να βγάζουμε συμπεράσματα... Τς τς τς τι να πω... τι να πω...
Αυτάααα δεν έχω άλλα βασικά!! :P

jcdenton

[quote user="saliara" post="367917"]ΚΑΙ 3.Έχω πεί 1.000.000 φορές για το πως έχει βγεί το ψευδώνυμό μου!!!![/quote]

Εγώ δεν το ξέρω  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Έτρωγα ένα λεμόνι...Και εμένα με τα ξινά μου τρέχουν τα σάλια...
Καλά δεν φτάνουν και στο πάτωμα....
Έψαχνα που λες τι να βάλω και τσουπ έβαλα αυτό!!!
Αλλά τα πονηρά μυαλά, το βλέπουν αλλιώς!!!!!!!! :x  :x

κώστας

...όχι και μακαρόνι!!!!!

[size=13]Γίνεται σαφές ότι η απουσία αναφοράς στο μπουρί από σόμπα, χαρίζει ήδη μία νίκη στο μακαρόνι (έναντι του μπουριού). Επιπροσθέτως, δεν πρέπει να διαφεύγει των μαγειρικών μας γνώσεων ότι το μακαρόνι όσο βράζει φουσκώνει και επιπλέον, μόνο ένα μακαρόνι μπορεί να είναι al dente.[/size]
eLe

saliara

αχαχαχαχαχαχα Να' σαι καλά..γελάσαμε λίγο...
Έχεις δίκιο έτσι που το θέτεις...
Αναλόγως τι μακαρόνι διαλέγεις εσύ!!
Πάντως το νούμερο 6 όσο και να βράσει τόοοοοοσο δεν γίνεται!!!! :lol:

KostasD33

Αν και αχνός από την πίσω πόρτα ξαναπήρε εμπρός…
Γουελ σι γιου εκέν κώστα ....

κώστας

[size=13]Μπήκα αχνιστός.
Βλέπω δεν άλλαξες Kostas, έτσι 'λέει' η φωτογραφία σου τουλάχιστον.
[/size]
eLe

228 Επισκέπτες, 1 Χρήστης