Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 304
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 304
  • Total: 304

ΙΣΩΣ...

Ξεκίνησε από kuria, Νοεμβρίου 27, 2004, 01:29:56 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

μου ζήτησε κάποιος πρόσφατα να του γράψω κάτι... όχι κάτι συγκεκριμένο, απλά να μοιραστώ μαζί του κάποιες σκόρπιες σκέψεις μου...
απεγνωσμένα προσπαθούσα να βρω κάτι, αλλά άδικα συνέθλιβα το μυαλό μου, ώσπου απογοητεύθηκα και του έδωσα μια κενή κόλα...
ήταν ο πιο εύγλωττος τρόπος να εκφράσω τα αισθήματα που έτρεφα γι' αυτόν... όταν δεν νοιώθεις τίποτα για κάποιον πως να του χαρίσεις έστω και τις πιο απλές σου σκέψεις;
και εφ' όσον δεν ένοιωθα τίποτα γιατί ασχολήθηκα τόσο;
σκέφτηκα πως ίσως ήταν θέμα επίδειξης... αλλά και πάλι τι να επιδείξω σε κάποιον που μου είναι αδιάφορος... εμένα ή τον εαυτό μου;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Pappas10

Κούρια...

Δεν νομίζω ότι ήταν αδιάφορος.... απλά δεν ήταν ενδιαφέρον (το να γράψεις κάτι).

Δεν υπάρχουν αδιάφοροι άνθρωποι βρε καμάρι.... :wink:

Όχι ότι με απασχολει δηλαδή αλλά.....

[size=18]ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΥΨΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙ ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΙ [/size]....[size=24]ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ[/size]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

μοναδικέ δικέ μου pappa...
που να θυμάμαι τώρα τα σωματικά  και τα δημογραφικά στοιχεία ενός άντρα που μου είναι αδιάφορος;

*σιγά μη σου πω... να έρθεις στο νοσοκομείο να γίνει της π..... , να του σπάσεις και κάνα χέρι κι άντε να χειρουργήσει μετά ο άνθρωπος....   :P

fmas

Πάτερ έχεις ένα στοιχείο..... Είναι χειρούργος.....  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

spellbound

Kuria,

δε μας λες και σε ποιο νοσοκομειο μη ψαχνουμε ????

]

kuria

gikama μου στης νίκαιας... αλλά μην το πεις πουθενά... έτσι φιλενάδα;
σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

ΘΡΥΛΟΣ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

kuria

fmas είσαι και μαρτυριάρικο ε;
αμ δε θα σε πιάσω στα χεράκια μου; θα σε τσουρουμαδήσω λέμε....    :P

jasper

Θεωρώ πως αυτό που έκανες είναι μία πράξη ελευθερίας!
Σχετικά με την απορία σου, όσο αφορά στα κίνητρά σου, πιστεύω πως με το να μη γνωρίζεις πάντα "γιατί" ήδη μαρτυράς την απελευθέρωσή σου από τους καταναγκασμούς.
Ζούμε την εποχή που το "ουσιώδες" έχει πια λησμονηθεί και χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη το παλεύουν αντί να γεμίζουν τον αέρα με αλογόμυγες. Η φλυαρία και μάλιστα η άνευ ουσίας είναι κατάχρηση ελευθερίας και επομένως και προσβολή της.

jasper

οι τελευταίες αγγλικές αρλούμπες δεν πληκτρολογήθηκαν από μένα (για να μην αναρωτιέστε τι θέλω να πώ  :D )

Teo

Παράθεση από: "jasper"οι τελευταίες αγγλικές αρλούμπες δεν πληκτρολογήθηκαν από μένα (για να μην αναρωτιέστε τι θέλω να πώ  :D )

:twisted: Πιστευω οι ......τελευταιες αγγλικες αρλουμπες να μην σας ενοχλουν πλεον..... :twisted:

Pappas10

Κούρια,

1. " ... να του σπάσεις το χέρι και άντε χειρουργήσει μετά ο άνθρωπος..." από τα συμφραζόμενα χειρούργος. Ο Φμας δεν φέρει καμμία ευθύνη Αρτέμη Μάτσα.

2. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΙΖΩΝΕΙΣ Μ... ΚΟΥΡΙΑ ΜΟΥ???? [size=24]ΕΟΕΟΕ...ΟΕΟΕΟΕ...ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ[/size] (ΔΕΝ) [size=24]ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΙΠΠΕΥΣΟΥΜΕ[/size].....

3. Νίκαια, χειρούργος, αδιάφορος. Έχω έναν κολλητό στην ΕΥΠ. Κάτι θα καταφέρω.

4. Είναι μούφα η φήμη... η καλύτερη σοκολάτα είναι η Ελβετική. Στις πραλίνες όμως τα πάνε καλά  :wink:

Με..... ναι

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

pappa μου

1. στον αξιολάτρευτο fma μας, η παρατήρηση είχε προειδοποιητικό χαρακτήρα για να μην καταντήσει Μάτσας από τη χαρά της οξυτάτης αντίληψης του... μιάουυυυ
2. και μόνο η ύπαρξη μου ΣΕ ΠΡΙΖΩΝΕΙ... [size=18][/size]ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΦΟΡΑΔΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΙΠΠΕΥΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! [size=12][/size]ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΑΧΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BARAKI...
3. μήπως να συσπειρωνόσουν με τον κολλητό μου στις ειδικές δυνάμεις, που τρέφει τα ίδια με σένα αισθήματα, για τον αδιάφορο χειρουργό από τη νίκαια;
4. όντως μόνο οι πραλίνες τους αξίζουν... τώρα εγώ γιατί χτες βράδυ σκότωνα για ένα σακούλι πατατάκια τσακίρη;

[size=18][/size]ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΞΕΝΙΤΙΑ...

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"και μόνο η ύπαρξη μου ΣΕ ΠΡΙΖΩΝΕΙ... [size=18][/size]ΝΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΙΣ ΦΟΡΑΔΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΙΠΠΕΥΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! [size=12][/size]ΠΑΛΙ ΘΑ ΨΑΧΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BARAKI...
3. μήπως να συσπειρωνόσουν με τον κολλητό μου στις ειδικές δυνάμεις, που τρέφει τα ίδια με σένα αισθήματα, για τον αδιάφορο χειρουργό από τη νίκαια;

1. Για καθαρόαιμα δεν ξέρω, αλλά τα κοτοπουλάκια σας τα ιππεύουν.

2.
2.α) [size=18]ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΒΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ;;;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Μ'ΕΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΡΕΦΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΑΙΑ. ΑΝΤΙΛΑΒΟΥ;;;;[/size]

2.β) Ως γνωστόν καθαρίζω μόνος μου και χωρίς καμμία βοήθεια από τις ειδικές δυνάμεις, τις οποίες, παρεμπιπτόντως, τις τρώω για πρωϊνό ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΩ.  :P  :P  :P

Με..... Ναι

Παππάς10
Υ.Γ. Ατιμη ξενιτιά.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

spellbound

Πλακα - πλακα.....

Ολοι πιστευω οτι αξιζουν την προσοχη μας (ε ναι, μη με κοροιδεψετε τωρα)
γιατι ολοι ειμαστε ανθρωποι και μονο αν προσεχουμε ο καθενας τον αλλον θα μπορεσουμε να προχωρησουμε.

Ξερω, ηλιθια αποψη, και προσπαθω να την αποβαλλω, αντε Βοηθειστε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

]

tristana

[size=24][/size]

ΓΚΙΚ ΜΟΥ, για κάτι τέτοιες σκέψεις Σ'ΑΓΑΠΑΩ!

(Μην το διαδώσεις θα το διαψεύσω πάραυτα! Διαθέτω και μία φήμη

σκληρού καρυδιού. ΟΚ;)

304 Επισκέπτες, 0 Χρήστες