Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 718
  • Total: 719
  • Leon

Σεξουαλικότητα και λέξεις

Ξεκίνησε από Teo, Νοεμβρίου 28, 2004, 09:05:13 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Teo

Για τους περισσότερους ανθρώπους η ομιλία πριν κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μάλλον τους τρομάζει ή ακόμα και τους αγχώνει. Φοβούνται μήπως πουν την λάθος κουβέντα που πιθανό να καταστρέψει όλη την ερωτική διέγερση ή αγχώνονται μήπως και αποκαλύψουν τις σεξουαλικές τους επιθυμίες και παρεξηγηθούν από τον / την σύντροφο τους.

Αν είσαστε διατεθειμένοι να ξεπεράσετε τους ενδοιασμούς και τις φοβίες σας σε σχέση με την σεξουαλική σας συμπεριφορά σε αυτό τον τομέα τότε πιθανό να μάθετε να απολαμβάνετε την λεκτική επικοινωνία κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης και παράλληλα να ενδυναμώσετε την σεξουαλική διέγερση και την δική σας αλλά και του/ της συντρόφου σας. Πως μπορείτε να απελευθερωθείτε από τους ενδοιασμούς σας ;Ειδικοί ψυχολόγοι προτείνουν τα ακόλουθα!

Πρώτα πρέπει να μάθετε να είστε ειλικρινείς και να εκφράζετε αυτό που αισθάνεστε και όχι αυτό που πιθανό να πιστεύετε ότι θα ευχαριστήσει τον/ την σύντροφο σας. Εάν προσπαθήσετε να παίξετε κάποιο ρόλο που δεν σας εκφράζει, ο/ η σύντροφος σας θα το καταλάβει αφού δεν θα λειτουργείτε φυσιολογικά και αυτό θα είναι εμφανές. Με αυτό τον τρόπο το μόνο σίγουρο είναι ότι αντί να εμπλουτίσετε το ερωτικό παιχνίδι μάλλον θα καταλήξετε σε απογοητευτικά αποτελέσματα.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεπεράσετε τις αναστολές σας είναι να αρχίσετε να περιγράφετε αυτά που αισθάνεστε με τον τρόπο και τον τόνο που πραγματικά τα αισθάνεστε. Αν κάτι που κάνει ο / η σύντροφος σας σας ευχαριστεί δεν έχετε παρά να του/της το εκφράσετε λεκτικά. Μπορείτε να μπείτε και σε λεπτομέρειες που πιθανό να είναι ακόμα πιο διεγερτικές για τον/την σύντροφο σας αλλά και για εσάς τους ίδιους.

Ανταλλάξτε φαντασιώσεις! Αφηγηθείτε ο ένας στον άλλο τις πιο κρυφές σας επιθυμίες και σκέψεις.Αυτό σίγουρα έχει διπλά αποτελέσματα γιατί σας φέρνει πιο κοντά,αυξάνοντας έτσι την μεταξύ σας οικειότητα και ταυτόχρονα μπορεί να είναι ένα δυνατό αφροδισιακό. Με αυτό τον τρόπο αυξάνετε την πιθανότητα να πραγματοποιήσετε τις φαντασιώσεις σας αυτές με τον/ την σύντροφο σας εάν και αυτος/ή τις μοιράζονται εξίσου. Μπορείτε επίσης, εάν το προτιμάτε, να υποδυθείτε ρόλους ξεκινώντας έτσι ένα σεξουαλικό παιχνίδι με υπέροχα αποτελέσματα!

Περιγράψτε στον/ στην σύντροφο σας τι θα θέλατε να σας κάνει ή να του/ της κάνετε κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Αυτό επίσης μπορεί να αποτελέσει και αφροδισιακό αλλά και βασικό παράγοντα στην βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής!

Ποτέ μην ξεχνάτε πως εάν κάτι από τα προαναφερόμενα σας προκαλεί δυσάρεστα συναισθήματα ή σας κάνει να νιώθετε άβολα δεν είσαστε υποχρεωμένοι να το πράξετε.

Μερικές λέξεις που σίγουρα θα αρέσει στον / στην σύντροφο σας να ακούσει από εσάς κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης είναι :

To όνομα του / της
Σ αγαπάω
Είσαι όμορφος / η
Με κάνεις να αισθάνομαι υπέροχα
Μου αρέσει αυτό που κάνεις
Είσαι υπέροχός / ή

...και άλλα πολλά που ανάλογα με το είδος της σχέσης που έχετε με τον / την σύντροφο σας μπορούν να έχουν εκρηκτικά αποτελέσματα!

Βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει , πειραματιστείτε και ξεπεράστε τις αναστολές σας! Μόνο έτσι θα μπορέσετε να απελευθερωθείτε και να απογειώσετε την σεξουαλική σας ζωή. Τολμήστε το!

spellbound

Καλα Τεο,

σωστα ολα αυτα που μας λες... αλλα το θεμα ειναι να υπαρχει χημεια, και γνωριμια, ωστε να μπορει να μιλα ο ενας στον αλλον ελευθερα..

θα ηταν τελεια αν υπηρχε απλα μια συνταγη...

minoraki

βαρεθηκα να διαβαζω ολα αυτα τα κατεβατα που μας εβαλες.....
νομιζω οτι χθες βραδυ ειχες μεγαλα κεφια τεουλη μας και εκανες πολυ καλο homework!
αλλα εγω τωρα ειμαι πρωι πρωι δευτεριακτικο στο γραφειο και δεν εχω ορεξη να διαβαζω ολα αυτα....ισως καποια αλλη στιγμη....και σου υποσχομαι οτι θα απαντησω και σε αυτη την ενοτητα!
φιλια!

Teo

:twisted: ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ..... :twisted:

................ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

tristana

[size=24][/size]

ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

'Η ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ;

Η ΑΤΜΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ -ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ- ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΕΛΑΣΕΙ

ΚΑΙ Η ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΟΥΣ ΖΙΞ, ΚΟΙΝςΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.

ΜΠΑΣΤΑ, ΤΕΟ. (Εξάλλου, γιατί ένας πουριτανός σαν εσέ ασχολείται

με πιπεράτα θέματα; ΧΕΧΕΧΕ! Επειδή είναι πουριτανός, σωστά;

'Ακου εκεί να του λες πάνω στην αυτήν τέλος πάντων -ΝΑ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΥ; ΟΚ. ΤΟ ΠΡΑΤΤΩ-

όντας, λοιπόν, καυλοπυρέσσουσα  είναι δυνατόν να λες "Είσαι

όμορφος!!!!!! -ο Εμπειρίκος ήταν γλωσσοπλάστης και όποιος τολμήσει
να τον λογοκρίνει μετά θάνατον και μας την πει εδώ

να του πουν στο κρεβάτι ότι του κάνου χάρη. Αχ, τον εκαταράστην!-

tristana

[size=24][/size]

Διορθωση "ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΟΥΣ ΑΙΞ" βεβαίως... Αμέσως οι κακεντρεχείς...

ΧΕΧΕΧΕ! 'Εχω και άλλες αβλεψίες, αλλά κάνετε τα στραβά μάτια.

minoraki

για να ξυπνησω με ορεξη θα πρεπει να περιμενεις αρκετα τεουλη μου....κανα 10μηνο που θα σταματησω να δουλευω! μεχρι τοτε σου στελνω πολλα φιλια!

Teo

Παράθεση από: "tristana"[size=24][/size]

ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ.

'Η ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΣΕΡΒΕΡ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ;

Η ΑΤΜΑ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΩΔΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ -ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ- ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΕΛΑΣΕΙ

ΚΑΙ Η ΠΟΙΚΙΛΟΧΡΟΥΣ ΖΙΞ, ΚΟΙΝςΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ.

ΜΠΑΣΤΑ, ΤΕΟ. (Εξάλλου, γιατί ένας πουριτανός σαν εσέ ασχολείται

με πιπεράτα θέματα; ΧΕΧΕΧΕ! Επειδή είναι πουριτανός, σωστά;

'Ακου εκεί να του λες πάνω στην αυτήν τέλος πάντων -ΝΑ

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΥ; ΟΚ. ΤΟ ΠΡΑΤΤΩ-

όντας, λοιπόν, καυλοπυρέσσουσα  είναι δυνατόν να λες "Είσαι

όμορφος!!!!!! -ο Εμπειρίκος ήταν γλωσσοπλάστης και όποιος τολμήσει
να τον λογοκρίνει μετά θάνατον και μας την πει εδώ

να του πουν στο κρεβάτι ότι του κάνου χάρη. Αχ, τον εκαταράστην!-

Μωρό μου..... παλι ξεχασες τα φαρμακα σου;;;;

tristana

[size=24][/siz

ΤΕΟ, πρώτον... δεν είμαι ΜΩΡΟ "ΣΟΥ".

Και δεύτερον, γιατί τσιμπάς τόσο μα τόσο πολύ, φισάκι;;; (Ψαράκι για τους

μη γνωρίζοντες την τριστανική)

ΤΕΟ, μου έχεις αδυναμία, ΟΚ. Αλλά χαλλλλαρά![/color]

Anonymous

leei ki h filh mou h gik ola einai thema xhmeias ki epikoinonias
, etsi yparxei teleia armonia kai pisteyo oti to pragma phgainei apo mono tou meta
de xreiazetai na skefteis ti tha peis kai ti tha kaneis , ola gimontai aythormhta
ayta einai kai ta kalytera kai fysika na eisai panta o eaytos sou gia na areseis kai stous allous , no fake , oxi dhthen h filosofia mou
matsssssssssss

spellbound

kuria

δηλαδή βρε παιδιά αν κάποια στιγμή του πω: " βούλωστο αγόρι μου και κούνα τη λεκάνη σου " λέτε να το παρεξηγήσει;   :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

danai

Παράθεση από: "Teo":twisted: ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΡΕΞΗ..... :twisted:

................ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

Το θεμα ειναι οταν θα λες τα παραπανω.........να μην την ξενερωσεις......

tristana

[size=24][/size]

ΚΥΡΙΑ, ΡΟΥΛΣ!!!! ΧΕΧΕΧΕΧΕ! ΣΩΣΤΗ!!!!!!! Ε, ΜΑ ΠΙΑ!

skou70

opws eipe kai i tri (mou)....kyria....XEXEXEXEXE <-------teleiws sardonios gelwtas!

718 Επισκέπτες, 1 Χρήστης