Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 300
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 196
  • Total: 197
  • Leon

Είναι ωραία τα λάθη, γιατί μοιάζουν με μας...

Ξεκίνησε από pixie, Μαΐου 23, 2010, 04:28:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

[quote user="kuria" post="337689"][quote user="pixie" post="337683"]

Είμαστε ατελή όντα και τα ''λάθη'' είναι απαραίτητο συστατικό της φύσης μας...[/quote]

να μιλας μονο για σενα...

εγω ειμαι το τελειο ον μιας μοναδικης μονοατομικης (εσπασε μετα το καλουπι) ρατσας, που μπορει να προεκυψε απο λαθος της φυσης, αλλα δεν ειναι συστατικο της φυσης μου...  :lol:[/quote]

ο Ύψιστος είχε τρελά κέφια, όταν έφτιαχνε την kuria  :oops:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

katinaki

[quote user="pixie" post="340008"]Κατινάκι, εδώ μπορούμε να τα λέμε όλα! :grin:

............ γιατί μπορεί κι ο άλλος να έχει το δικό του ποσοστό ευθύνης - συμμετοχής στο ίδιο λάθος...
[/quote]

;-) έχει...  :sad:

kuria

[quote user="jcdenton" post="340009"][quote user="kuria" post="337689"][quote user="pixie" post="337683"]

Είμαστε ατελή όντα και τα ''λάθη'' είναι απαραίτητο συστατικό της φύσης μας...[/quote]

να μιλας μονο για σενα...

εγω ειμαι το τελειο ον μιας μοναδικης μονοατομικης (εσπασε μετα το καλουπι) ρατσας, που μπορει να προεκυψε απο λαθος της φυσης, αλλα δεν ειναι συστατικο της φυσης μου...  :lol:[/quote]

ο Ύψιστος είχε τρελά κέφια, όταν έφτιαχνε την kuria  :oops:[/quote]

κοιτα να δεις που αυτος το εχει βαλει σκοπο να γινει το ωραιο μου λαθος...  :lol:  :lol:  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

KostasD33

black_velvet

[quote user="pixie" post="340005"]Και τώρα... κάτι που εγώ δεν μπόρεσα να καταλάβω ούτε στον εαυτό μου, γιατί κι εγώ το κάνω!

Γιατί, λοιπόν, αφού φτάνουμε στο σημείο να συνειδητοποιύμε κάποια πράγματα, συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε την ίδια πορεία και προφανώς τα ίδια λάθη?

Αφού πλέον έχουμε την εμπειρία και τη γνώση, γιατί ξαναπέφτουμε ακάθεκτοι και αμετανόητοι πάνω στην ίδια μπανανόφλουδα? :roll:  :mrblue:[/quote]

Μήπως επειδή υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά μας που, όσο κι αν τα αναγνωρίζουμε κι εμείς ως λανθασμένα, παρ' όλ' αυτά δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε;
Όχι τόσο επειδή δεν θέλουμε όσο γιατί αποτελούνε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ίδιας της υπόστασής μας. Είναι αυτά που μας κάνουνε "αυτό που είμαστε", μοναδικούς, ξεχωριστούς - έστω και "λανθασμένους".
Ναι, πιστεύω πως κάποια πράγματα είναι "as is". Λάθος ή σωστό, στην κρίσιμη στιγμή δεν αλλάζει. Αποτελούνε το απόλυτο χαρακτηριστικό. Υπάρχουνε όλα τα υπόλοιπα προς εξέλιξη...  ;-)
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

[quote user="black_velvet" post="340032"]
Μήπως επειδή υπάρχουν και κάποια χαρακτηριστικά μας που, όσο κι αν τα αναγνωρίζουμε κι εμείς ως λανθασμένα, παρ' όλ' αυτά δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε;[/quote]
Κι αν μπορούμε να τα αλλάξουμε, αλλά δεν το κάνουμε γιατί έτσι αισθανόμαστε οικεία?

Κι αν μας αναγνωρίζουν τα ίδια τα λάθη και έρχονται κοντά μας?  ;-)

pixie

[quote user="κώστας" post="337928"]...η οποία παρανοήθηκε...[/quote]

'Οποιος βιάζεται, κάνει λάθη!!!

196 Επισκέπτες, 1 Χρήστης