Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 409
  • Total: 409

Συνεχίστε την ιστορία

Ξεκίνησε από Dharma, Ιουλίου 01, 2010, 09:56:27 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dharma

Και τότε έγινε το αναπάντεχο, η Ρούλα του χαμογέλασε δείχνοντάς του τα μαργαριταρένια δόντια της και με ένα  χαμόγελο άρχισε να ξεκουμπώνει την φόρμα της, που λίγα έκρυβε είναι αλήθεια, αφού το ύφασμα ήταν σχεδόν διάφανο.
Ο Μάκης άρχισε να ξεροκαταπίνει, ο ιδρώτας άρχισε να ρέει και ένιωθε το αίμα του να βράζει, ευγενικά αλλά με δυσκολία πήρε το βλέμμα του από πάνω της, και κοίταξε για ένα δευτερόλεπτο τα αλήτικα σύννεφα που του φάνηκαν τελείως ροζ...
Αλλά δεν μπορούσε παρά να μην την ξανακοιτάξει, και τότε αυτό που είδε τον άφησε άλαλο: ναι μεν η Ρούλα έβγαζε (τι έβγαζε... την είχε ήδη βγάλει δηλαδή) την λεπτή, αραχνούφαντη φόρμα της που άφηνε να φαίνονται όλα τα κάλη της, αλλά από μέσα φορούσε μια άλλη μέχρι το λαιμό μια άλλη ολόσωμη φόρμα,  μεταλλική, σαν πανοπλία, γεμάτη κουμπιά και λαμπάκια!!!
Πως, Πως, Πως το κάνεις? αυτό την ρώτησε τραυλίζοντας

rain

τραύλιζε γιατί δεν ήξερε τι να πει, σκεπτόμενος ότι την γκόμενα αυτή για να την πηδήσει χρειαζόταν συμβατό USB αντί για πουλί.
Θα μας τρελάνει ο Θεός ρε σεις τι είναι τούτο?

larus audouinii

Η Ρούλα πάλι μουρμούριζε από μέσα της χαμογελώντας και κοιτώντας κάπου κάπου και  ψηλά, προς τα άσπρα σύννεφα
-Τραύλιζε ( γιατί δεν ήξερε τι να πει, σκεπτόμενος ότι την γκόμενα αυτή για να την πηδήσει χρειαζόταν συμβατό USB αντί για πουλί. )
-Ας του μιλήσει επιτέλους κάποιος για το gps
-Θα μας τρελάνει ο Θεός ρε σεις τι είναι τούτο?
-Στη συνέχεια τουλάχιστον, μη το μπαχαλέψει πάλι Θας μας ακούσει ο Θεός και ποιος τον πιάνει

katinaki

και λέγοντας αυτά, πάτησε το συνδυασμό 5 κουμπιών, άλλα έξι τρεμόπαιξαν και ώ!
ανοίγει και αυτή η "φόρμα" και από μέσα πετάγεται μία ολόλευκη πεταλούδα  :D

kapoia_za

Φυσικά  και η ''Πεταλούδα''.. στολή ήταν..
Τελικά η Ρούλα δεν ήταν τόσο παχουλή .. φόραγε απλά  πολλά ρούχα.
ʽΑχ…ʼ αναστέναξε Μάκης σχεδόν απογοητευμένος…

rain

αχ ξεάχ, ξενέρωσε ο Μάκης και πάει να βρει το Κατινάκι να της πιάσει το μπουτάκι. Μπορεί να είναι λίγο τα ζώα μου αργά, όπως όλες οι άλλες, αλλά δεν είναι σαν πολυμορφικό μαραφέτι.

άει σιχτίρ αυτή και ο γρύλος της.

katinaki

ποια ειπε "τα ζώα μου αργά" αυτος ρε σεις?  :lol:
ΕΜΕΝΑΑΑ? ΕΜΕΝΑ?  :x   :lol:

οκ καλά έκανε ο Μάκης. Διότι αν φανεί υπομονετικός θα περάσει καλά  8)
και η Ρούλα θα πάει για βρουβες

rain

Οπότε λέει πάλι την ακαταμάχητη ατάκα του.
-Θες να δεις την συλλογή μου από γραμματόσημα?

katinaki

Η Ρούλα τον κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω ενώ αναρωτιέται  :roll:  σε ποιο αιώνα ζει αυτός?  :shock:

pixie

Αλλά ο Μάκης επέμενε, κάνοντας και μια δεύτερη σημαντική, κατά τη γνώμη του, ερώτηση, θέλοντας να την εντυπωσιάσει:
- Θέλεις να δεις τη συλλογή μου από πεταλούδες? Είμαι συλλέκτης κολεόπτερων!  :mryellow:

- Μήπως κατά τύχη είσαι -χμ- και ζωγράφος? ρώτησε εκείνη...

Εκείνος έστριψε λίγο νευρικά το φτερό στο παλιό πράσινο καπέλο του και είπε...

rain

Τι Ρούλα και κουραφέξαλα λέει ο ποιητής, η Κατίνα είπαμε είναι όλα τα λεφτά.
Η Ρούλα μόνο με ανοργασμικιά λεσβία θα μπορούσε θα μπορούσε να κάνει χωριό.
Τελεία και παύλα.
Αρχίζει και σκέπτεται σοβαρά πια ο Μάκης πώς να εμπλουτίσει τις ατάκες του. Αυτό με τα γραμματόσημα όλο σε ψαρόσουπα καταλήγει στο τέλος.

Dharma

Dharma

Ομως δεν ήθελε να άφησει και την ερώτηση να αιωρείται...
 -Ζωγράφος δεν είμαι, είπε, αλλάαα συλλογή κολεοπτέρων χμ χμ... δεν δεν ξέρω αλλά κολεών... ιδίως  των προδρόμων τους... Ναι! ΕΧΩ!!! απάντησε ο Μάκης και άρχισε να ιδρώνει για ακόμη μια φορά, καθώς το μυαλό του γύριζε σε όσα είχε μάθει στο μάθημα της ΑΓΣ, της 124 τάξης του σχολείου της Άνω-Κάτω Γκουνίκης, της πρωτεύουσας της Γκου, περί των προδρόμων των κολεών,  των στομίων των κολεών και των σκαφοειδών βόθρων...
Ομως, η Ρούλα είχε ήδη  αποφασίσει να εκπαιδεύσει αυτόν τον "βλάχο" αλλά πρώτα έπρεπε να εκπληρώσει την αποστολή της..  Οπότε ανοίγει τα στιλπνά, φτιαγμένα από ίνες τιτανίου, πεταλουδοπτερά της, ζυγίζεται και  κάνει την κίνησή της... Αρπάζει με τα παπούτσια της (που είχαν χιλιάδες βεντουζίτσες, μια ιδέα που ο Dr Aloprosaulus είχε κλέψει από ένα γήινο ον με το όνομα Octopus vulgaris) τον καημένο τον Μάκη και αρχίζει να πετάει με χάρη.

Dharma

KostasD33

Κι ενώ συνέβαιναν όλα αυτά στην μια άκρη της πόλης με τον Μάκη την Ρούλα και την Κατινα, στο κέντρο της πόλης κοντά στην πλατεία Τζιμπουτί ακούγετε ένας ήχος βαθύς και από την λεωφόρο φαίνεται να έρχονται πολλά πούλμαν, σαν σε παρέλαση !!!

Φτάνουν τα πρώτα στην πλατεία και ανοίγουν οι πόρτες........

409 Επισκέπτες, 0 Χρήστες