Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 526
  • Total: 526

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 10, 2004, 09:23:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sotis

Παράθεση από: "kuria"μάλλον δεν θέλεις να την βρεις... για να μην χρειαστεί μετά να ψάξεις τι θα την κάνεις...  :lol:
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ κυρια  μου  πως  το  καταλαβες :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :P  :P

kuria

λες να μην σε ξέρω;        :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

Παράθεση από: "kuria"λες να μην σε ξέρω;        :lol:
εεεεεεεεε  κυρια  μου πως να  μη  με εχεις μαθη  τη σχεση  θα  ειχαμε..........τοσο καιρο. :lol:  :lol:  :lol:

kuria

απ' έξω κι ανακατωτά που λένε...

kuria

Παράθεση από: "Enia"Τι μελετάς εκεί Ρίκυ μου?? Ανατομία!?? Ή το 'Μασάζ απο το Α έως το Ω'?  8)
Μπράβο όμως καλό μου που συνεχίζεις να μορφώνεσαι παρά την ηλικία σου!!  8)  :P  :P  :P

Γαυρινάκι μου, στείλτον καλεεε!!!
Εκτός του ότι ο βαλλάντιος δεν βλέπω να απαντάει άμεσα, άλλη χάρη έχει ο επαγγελματίας!!!  :wink:
Κι άμα θέλει αυτός μια, να του χαλάσω εγώ χατήρι!? ούτε στον εχθρός μου (που λέει ο λόγος)!λολ

Γκουχ γκουχ!

Άσε που, και οι δύο να μπορούν... όλοι οι καλοί χωράνε!!..  :roll:  :roll:  :roll:

Ξανα γκουχ γκουχ!

Για μασαζάκι λέμε πάντα, μην μου ενθουσιάζεστε χωρίς λόγο μερικοι μερικοί, τα περί μονογαμίας τα έχουμε ξεκαθαρίσει σε άλλο ποστ!!!  :twisted:  :twisted:  :twisted:

μήπως θα έπρεπε enia μου να ενημερώσεις τους επίδοξους μασέρ τι στάση θα έχεις όταν θα σε τρίβουν;    :wink:

Enia

Καλέ κυρία.....  :oops:

μπρούμυτα...!!!

πρέπει να το ομολογήσω δημοσίως το φετίχ μου για χαδάκια και μασαζάκι στην πλατούλα...  :roll:  :oops:  :roll:  :oops:

κάνει μεγάλη διαφορά τώρα αυτή η πληροφορία στους 'επίδοξους μασέρ'?  :roll: όπως και να έχει... i'm easy...  :P  :oops:  8)

kuria

Παράθεση από: "Enia"Καλέ κυρία.....  :oops:

μπρούμυτα...!!!

πρέπει να το ομολογήσω δημοσίως το φετίχ μου για χαδάκια και μασαζάκι στην πλατούλα...  :roll:  :oops:  :roll:  :oops:

κάνει μεγάλη διαφορά τώρα αυτή η πληροφορία στους 'επίδοξους μασέρ'?  :roll: όπως και να έχει... i'm easy...  :P  :oops:  8)

αυτή τη στάση προτιμάς; καλά... αιτήσεις να δουν τα ματάκια σου από τους επίδοξους... το τι χρήμα και κακό θα μαζέψουμε αν βάλουμε και παράβολα άλλο πράμα!!!!

Sotis

αγαπημενη σταση... :lol:  :oops:  :oops:  :oops:  η καβαλας... :oops:  :oops:  :oops:

kuria

Παράθεση από: "Sotinolka"αγαπημενη σταση... :lol:  :oops:  :oops:  :oops:  η καβαλας... :oops:  :oops:  :oops:

αυτό το ξαναείπαμε παραπάνω... η καβάλας δίπλα στα ΤΕΙ...     :P

Sotis

αααααααα  οχι   απο  πανω.. :oops:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :bounce:  :?:  σταση... :D  :D

Enia

Παράθεση από: "kuria"
Παράθεση από: "Enia"Καλέ κυρία.....  :oops:

μπρούμυτα...!!!

αυτή τη στάση προτιμάς; καλά... αιτήσεις να δουν τα ματάκια σου από τους επίδοξους... το τι χρήμα και κακό θα μαζέψουμε αν βάλουμε και παράβολα άλλο πράμα!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! καλέ κυρία, στο κλαρί θα με βγάλεις???!!! (ή να αλλάξω την προσφώνιση σε 'Μαντάμ!? lol  :lol: )
Αμ πες μου έτσι, ότι για να μου έρθουν θέλουν να πληρώσουν κι από πάνω! Βίτσια είναι αυτά! :P
Κι εγώ τόσο καιρό στο τσάμπα δεν ξέρω τι χάνω! lol
 :P  :P  :P  :P  :P

PoiSoN_GiRL

*PoiSoN_GiRL κλεινει τα ματακια της ...   :?  :shock:

freak

oso gia thn anagh ths Enia gia masaz exw na pw polla......

(na pw h na to krathsw opws k o Sotinolka, se mia allh dhmosieysh, gia kana mhna akoma?).

Enia

Παράθεση από: "freak"oso gia thn anagh ths Enia gia masaz exw na pw polla......

(na pw h na to krathsw opws k o Sotinolka, se mia allh dhmosieysh, gia kana mhna akoma?).

θα μου πεις πρώτα εμένα πριβέ τι σκέφτηκε πάλι το δολοπλόκο μυαλό σου, και ΑΝ εγκρίνω εγώ, τότε και μόνο τότε θα τα πεις δημοσίως!
Αναμένω!  :twisted:

freak

XAXAXAXAXAXAXAXAXA...

k nai mas zwsane ta fidia..........etsiiiii na ma8eis allou na zhtas gerodemeno melaxrino. gia ayto k egw 8a ferw parea mazi. k psakse esy ton melaxrino sou eley8era.

526 Επισκέπτες, 0 Χρήστες