Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 411
  • Total: 412
  • Leon

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 10, 2004, 09:23:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

** Γαυράκι πέρνει από το χεράκι το μασέρ και το πάει στην poison για να της αλλάξει τα φώτα  ]

Poisonaki μου, έλα καλή μου τώρα που έχει κάνει και προθέρμανση  ]

PoiSoN_GiRL

aaaaaaaaa !!!!!!!!!! gavrinaki me sklavwneis !!!! 8a sto xrwstaw auto !!!
SmOUTSsSSsSssSsSSsSssSsSSsSssSsSSsSss pipina mou !!!!!  :lol:  :lol:  :lol:

SALTARISMENOS

poisonaki mou then yparxei provlima kai psygeio na einai tin zestenw egw ts ts ts :P (tyfla na exei h kerosan)

balland

μασερ θελετε η αγγαριομαχο???

PoiSoN_GiRL

SALTARISMENOS agori mou to kserw oti eisai antras 8ermosifwno !!! Ante vre, tis krues nuxtes tou xeimwna lew na katarghsw to paplwma na parw esena  :P  :P  :P

Enia

*Ενια άκουσε για μασαζάκι και κανει τα γλυκά ματάκια στο Ποϊζονάκι :oops:  8)  :oops:  8)  :oops:  :twisted:

Ποϊζονίτσα μουυυυ! Μακιαμούκια μουουου!
Στείλτο κι από εδώ καλέ όταν το βαρεθείς και θα στο επιστρέψω ακέραιο!  :wink:

:twisted:  :twisted:  :twisted: μουαχαχά!

Κουμπαρούληηη! Αδυναμία μου μεγάλη! Άσε τις γκρινιούλες!!! Σμουάτς!!! *Ένια κάνει αγκαλίτσα τον κουμπαρούλη της τον παραπονιάρη!

balland

enia γλυκια μου,εσενα θα αναλαβω εγω να σε ξεκουρασω με μασαζ..
δεν χρειαζεται να περιμενεις ποτε θα τον αφησουν τον αλλον οι λυσσαρες απο κει... :twisted:  :twisted:  :twisted:

Sotis

Παράθεση από: "Enia"*Ενια άκουσε για μασαζάκι και κανει τα γλυκά ματάκια στο Ποϊζονάκι :oops:  8)  :oops:  8)  :oops:  :twisted:

Ποϊζονίτσα μουυυυ! Μακιαμούκια μουουου!
Στείλτο κι από εδώ καλέ όταν το βαρεθείς και θα στο επιστρέψω ακέραιο!  :wink:

:twisted:  :twisted:  :twisted: μουαχαχά!

Κουμπαρούληηη! Αδυναμία μου μεγάλη! Άσε τις γκρινιούλες!!! Σμουάτς!!! *Ένια κάνει αγκαλίτσα τον κουμπαρούλη της τον παραπονιάρη!
ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΑ  ΜΟΥ  ΣΜΟΥΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΓΙΑ  ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ  ΕΓΩ ΑΔΗΝΑΜΙΑ.. :lol:  :lol:  :oops:  :oops:

Enia

Παράθεση από: "balland"enia γλυκια μου,εσενα θα αναλαβω εγω να σε ξεκουρασω με μασαζ..
δεν χρειαζεται να περιμενεις ποτε θα τον αφησουν τον αλλον οι λυσσαρες απο κει... :twisted:  :twisted:  :twisted:

ΑααΑΑααΑαααΑαΧχχΧΧχχχΧΧχΧ.....!!!!!

Να! Ορίστε! κάτι τέτοια να μου λένε και πώς εγώ μετά να μην υποκύψω? πως να κρατήσω χαρακτήρα!? Ε?!

BALLANDΑΚΟΟΟΟΟ!!! Άκυρο ότι άλλο σου είπα σε άλλα ποστ! Σε λατρεύω!!!  :D  :D  :D

...Πότε έρχεσαι λονδίνο είπαμε!?  8)  8)  8)

PoiSoN_GiRL

axmmm... twra egw ton ''masazokorse-masazokalson-kurioulh pou kanei masazaki'' na ton steilw h na ton epistrepsw sthn gavrina ???  :roll:  :roll:  :roll:

Anonymous

Εεεεεεεεεεεεεεε  όχι και λυσάρες !!!! ]

Anonymous

:study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:  :study:

Enia

Τι μελετάς εκεί Ρίκυ μου?? Ανατομία!?? Ή το 'Μασάζ απο το Α έως το Ω'?  8)
Μπράβο όμως καλό μου που συνεχίζεις να μορφώνεσαι παρά την ηλικία σου!!  8)  :P  :P  :P

Γαυρινάκι μου, στείλτον καλεεε!!!
Εκτός του ότι ο βαλλάντιος δεν βλέπω να απαντάει άμεσα, άλλη χάρη έχει ο επαγγελματίας!!!  :wink:
Κι άμα θέλει αυτός μια, να του χαλάσω εγώ χατήρι!? ούτε στον εχθρός μου (που λέει ο λόγος)!λολ

Γκουχ γκουχ!

Άσε που, και οι δύο να μπορούν... όλοι οι καλοί χωράνε!!..  :roll:  :roll:  :roll:

Ξανα γκουχ γκουχ!

Για μασαζάκι λέμε πάντα, μην μου ενθουσιάζεστε χωρίς λόγο μερικοι μερικοί, τα περί μονογαμίας τα έχουμε ξεκαθαρίσει σε άλλο ποστ!!!  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Sotis

Παράθεση από: "PoiSoN_GiRL"axmmm... twra egw ton ''masazokorse-masazokalson-kurioulh pou kanei masazaki'' na ton steilw h na ton epistrepsw sthn gavrina ???  :roll:  :roll:  :roll:
KAI O KOUMPAROYLH SOY   TH  THA KANEI  ENIA  MOY.............. :lol:  :lol: O  KOUMPAROS KAI H KOUMPARA  5 FORES THN EBDOMADA..... :P  :P  :P

Enia

Σοτι μου καλέ, συγκεντρώσου να το ξαναπώ, να το ξεκαθαρίσουμε...:

για μασάζ μιλάμε!!!

αν κάνεις καλό μασαζάκι, όχι πέντε, και 25 φορές την εβδομάδα, δεν θα πω όχι!!!!

:roll:  :roll:  :roll:  :roll:  :roll:

(έχω αδυναμίες, τι να κάνω!?  :oops:  :oops:  :oops: )

411 Επισκέπτες, 1 Χρήστης