Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 524
  • Total: 524

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 10, 2004, 09:23:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

pappa , dyskolh stash , den thn zografizeis kalytera na katalaboume pri tinos prokeitai
ego pali oso aplonomai sto krebati toso kalytera , mproumyta h anaskela xeria podia aplomena se oles tis kateythinseis  na kalypto sxedon olo to krebati (oti mporo kano einai yperdiplo xexe)

Pappas10

Κατ' αρχάς είμαι εντελώς ατάλαντος στη ζωγραφική. Φωτογραφία δεν προλαβαίνω να ψάξω στο νετ και δεν έχω δική μου.

Η περιγραφή είναι αρκετά λεπτομερής νομίζω ώστε να κατευθύνει την φαντασία.

Επί των αιτήσεων (αυτό ανορθόγραφα το έγραψα έτσι δεν είναι;;;) τώρα:

1. Άτμα,

Στην πρώτη ευκαιρία

2. Γκίκ,

Ευκαιρίας δωθείσης (αυτό κι αν το έγραψα ανορθόγραφα, τι τους θέλω τους αρχαϊσμούς ρε γμτ....)

3. Θερινή ώρα

Δες εισαγωγή.

4. Κούρια,

Εσύ δεν έχεις απορίες;;;; Καλάααααα... καλάααααα... καλά καλά καλά που έλεγε και ο Σταυρίδης... (μη μου απαντήσεις ότι έχεις φαντασία... αυτό θα είναι αναμενόμενο (κι αυτό ανορθόγραφο πάλι νομίζω) Χώρια το ότι δεν έκανες αίτηση....

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

etet

ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ!!! :lol:

Atma

Παράθεση από: "etet"ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ!!! :lol:

για πες μας εσύ τι θεωρείς μη ξενέρωτο σε ένα φόρουμ;
και στο κάτω κάτω
θα ναι μαγκιά σου να το κάνεις ενδιαφέρον
και όχι να το αποκαλέσεις 'ξενέρωτο'

etet

re su atama giati trelenese gia plaka to egrapsa.apo ola auta pou egrapsa auto eides mono.ela min mpoume se auto to tripaki twra!!!!

kuria

atma, gik... αν ξέρατε τι πραγματικά εννοεί ο pappaς ούτε σαν αστείο δε θα ζητούσατε αναπαράσταση...
να σας τον αποκωδικοποιήσω λοιπόν...

Το κεφάλι βλέπει αριστερά (μάλλον ιδεολογικό είναι αυτό) -
(μάλλον εμένα κοιτάζει που πάντα είμαι ξαπλωμένη αριστερότερα του) -       και είναι "ένα με το στρώμα ενώ η μύτη (μεγάλη ούσα) -
(και ηδονοπροσφέρουσα θα την χαρακτήριζα η γλωσσοπλάστρα) -  ακουμπάει στο μαξιλάρι το οποίο έχω αγγαλιά στο αριστερό χέρι (άρα κοιτάζω αριστερά αλλά δεν βλέπω τίποτα... πάλι ψιλοϊδεολογικό μου φαίνεται) -
(αν ξαναπεί το κορμί μου μαξιλάρι... τον τσάκισα) -
ενώ τα πόδια μου είναι κάθετα προς το σώμα, το αριστερό ελαφρά διπλωμένο (και αυτό ιδεολογικό μου ακούγεται) -
(το ότι με το αριστερό του πόδι ανάμεσα στα δικά μου στο τέλος θα καταντήσω στραβοκάνα ούτε λόγος να γίνεται...)

και μετά έχει το θράσος να θυμώνει που δεν απορώ και εξίσταμαι δημόσια για θέσεις και στάσεις που έχω πλήρως αποδεχτεί (ένεκα η μακροχρόνια συνήθεια) και δεν αιτούμαι τα κεκτημένα μου...   :twisted:   :twisted:

Υ.Γ επιτέλους αγόρι μου αποτρίχωσε το στήθος σου να απαλλαγώ από το μόνιμο γαργάλημα στην πλατούλα μου... και πάψε να ανασαίνεις στο αυτάκι μου γιατί ανατριχιάζω...    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Atma

Παράθεση από: "etet"re su atama giati trelenese gia plaka to egrapsa.apo ola auta pou egrapsa auto eides mono.ela min mpoume se auto to tripaki twra!!!!

ποπο τσατίλες!!!
χαλαρααααααααααα

Atma

κυρία, θα ρθω μαζί με την γκικ να μας την μάθετε
καλά τα λόγια
αλλά η πράξη ακόμη καλύτερη

:P

παπάς θα κάνουμε την στάση κουαρτέτο :P  :P

Anonymous

Παράθεση από: "Atma"
Παράθεση από: "etet"re su atama giati trelenese gia plaka to egrapsa.apo ola auta pou egrapsa auto eides mono.ela min mpoume se auto to tripaki twra!!!!

ποπο τσατίλες!!!
χαλαρααααααααααα

τσιτώνεις καλά καλα εσύ μετά πίνεις το βραδινό σου τσάι και χαλαρώνεις και λες και χαλαρά από πάνω.........

Για δοκίμασε την στάση σε βαράω και φωνάζεις ........ :P  :P  :P  :P

spellbound

ATMA!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!

ΚΥΡΙΑ, ΠΑΤΕΡ, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!!!

ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΥΣΕΣ!!!!

spellbound

Ετετακι...

Ελα μαζι βρε!!! Να μαθουμε πραγματα!!! Λολλλ
Η Ατμα απλα ειναι παρεξηγησιαρα (αλλα καρδουλα και ας μη το δειχνει) Δε θα σε δειρει, εχεις το λογο μου!

Ατμουλα σ αγαπαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

(πιο πολυ ομως την κυρια γιατι εχουμε και ενα δεσμο, πως να το κανουμε δηλαδη!)

ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ.... (και το εννοω, αντε μη τσαντιστω και εγω!)

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

kuria

gikamaki μου....
παράνομος κι αν είναι ο δεσμός μας
εμείς τον δέσαμε μ' αγάπη και με αισθήματα
κι αν μας δικάζει η κοινωνία και τις δυο μας
θα της φωνάξω της ζωής είμαστε θύματα

σμουτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Atma

κυρια+γκικ=δεσμο; αχμμμ

Ατμα+παπας=σεξ

αμ πως μόνη μου θα έμενα;

:P  :P  :P

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"Υ.Γ επιτέλους αγόρι μου αποτρίχωσε το στήθος σου να απαλλαγώ από το μόνιμο γαργάλημα στην πλατούλα μου... και πάψε να ανασαίνεις στο αυτάκι μου γιατί ανατριχιάζω...    :P

Άσε με ρε Κούρια.... και να πάθω κανένα έγκαυμα.... Εκτός αν πάψεις να αναπνέεις.  :P  :P  :P

Όσο για το αυτί... η μύτη εισπνέει, κάπου πρέπει να εκπνεύσω και να κρατήσω και τη μυρωδιά..... όλα δικά σου τα θέλεις.

Με.... ναι.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "Atma"παπάς θα κάνουμε την στάση κουαρτέτο :P  :P

Με πνευστά;;; Εγώ το Φαγγότο. (έχει διπλό καλάμι που ελέγχεται με τα χείλη)

Με εκτίμηση

Παππάς10

Υ.Γ. Αν το μήνυμα έχει σεξουαλικό υπονοούμενο, είμαι αναγκασμένος να προσφύγω στην αιώνια ερώτηση.... Που μπαίνει η τρίτη;;;;;
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

524 Επισκέπτες, 0 Χρήστες