Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 472
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 525
  • Total: 525

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 10, 2004, 09:23:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

Παράθεση από: "gikama"ATMA!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!

ΚΥΡΙΑ, ΠΑΤΕΡ, ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!!!

ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΥΣΕΣ!!!!

Να μαζευτούμε να πάτε.... :P  :P  :P

Η Κούρια και εγώ ΔΕΝ είμαστε σαν τον πίνακα του Μικαελάντζελο με τα αγγελάκια. Κάτι σαν Νταλί με την τίγρη μου βγαίνει αλλά στο λιγότερο άγριο.

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

spellbound

Παππα,

καλα, καλα!!

Κραταω εγω τη Κυρια και εσυ πααινε και αγορασε ενα Νταλι καμαρι μου!
(αφου δεν μας αφηνεις να μαθουμε πραγματακια εγω και η Ατμα, σου κραταμε και εμεις μουτρακια!)

Αμ πως!

]

Pappas10

Παράθεση από: "gikama"Παππα,

καλα, καλα!!

Κραταω εγω τη Κυρια και εσυ πααινε και αγορασε ενα Νταλι καμαρι μου!
(αφου δεν μας αφηνεις να μαθουμε πραγματακια εγω και η Ατμα, σου κραταμε και εμεις μουτρακια!)

Αμ πως!

]

Αν την Κούρια την κρατάς με το ένα χέρι, με το άλλο μπορούμε να ζωγραφίσουμε έναν (κάτι σαν) Νταλί.

Εκτός και προτιμάτε να κρατάτε μουτράκια με κλειστά τα μάτια....
 :wink:

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

spellbound

δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΚΟ !!!!!!!!

Ατμα, συμφωνεις????    ]

Fotis

ΠαράθεσηΑν την Κούρια την κρατάς με το ένα χέρι, με το άλλο μπορούμε να ζωγραφίσουμε έναν (κάτι σαν) Νταλί.

Twra bre pappas se agapaw kai to ksereis...alla sto thema agaphmenh stash esy na zwgrafizeis kai oi alles na pianontai....xeri xeri (me h xwris ton karatzaferh) .....to briskw atopo....

Tha elega pantws pws afou mazeytikate treis se ayth thn sxesh ....aksizei na perasw na sas mathw merika pragmatakia sxetika me dermatina kai mastigia.......(h kuria kserei hdh opote tha bohthisei.....tha ksaplwsei prwth na sas deiksei....

xexexxeexex makia

Pappas10

Παράθεση από: "Fotis"
ΠαράθεσηΑν την Κούρια την κρατάς με το ένα χέρι, με το άλλο μπορούμε να ζωγραφίσουμε έναν (κάτι σαν) Νταλί.

Twra bre pappas se agapaw kai to ksereis...alla sto thema agaphmenh stash esy na zwgrafizeis kai oi alles na pianontai....xeri xeri (me h xwris ton karatzaferh) .....to briskw atopo....

Tha elega pantws pws afou mazeytikate treis se ayth thn sxesh ....aksizei na perasw na sas mathw merika pragmatakia sxetika me dermatina kai mastigia.......(h kuria kserei hdh opote tha bohthisei.....tha ksaplwsei prwth na sas deiksei....

xexexxeexex makia

Κι εγώ σ' αγαπάω ρε Φώτη... και μου κάνει εντύπωση που δεν ξεχωρίζεις τις στάσεις ύπνου από τις υπόλοιπες. Εκτός και αν συνήθισες τον ύπνο ανεξαρτήτου στάσης.  :P  :P  :P  :P Δεν το νομίζω... συγκεντρώσου.

Όσο για τα δερμάτινα και τα μαστίγια.... είναι ωραία στους άλλους.  :twisted:  :twisted:  :twisted:  :evil:  

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Fotis

ΠαράθεσηΚι εγώ σ' αγαπάω ρε Φώτη... και μου κάνει εντύπωση που δεν ξεχωρίζεις τις στάσεις ύπνου από τις υπόλοιπες. Εκτός και αν συνήθισες τον ύπνο ανεξαρτήτου στάσης.     Δεν το νομίζω... συγκεντρώσου.

Agaphmene mou file,
 eida pou zwgrafizeis ston "ypno sou" kai thewrhsa skopimo na didaksw, once more, dia ths methodou ths ypnopaideias.......

ΠαράθεσηΌσο για τα δερμάτινα και τα μαστίγια.... είναι ωραία στους άλλους

Ma....akribws se sas tous allous anaferomouna agaphte en Xrisrtw aderfe...
xaxaxaxaxaxax

Pappas10

Παράθεση από: "Fotis"
ΠαράθεσηΚι εγώ σ' αγαπάω ρε Φώτη... και μου κάνει εντύπωση που δεν ξεχωρίζεις τις στάσεις ύπνου από τις υπόλοιπες. Εκτός και αν συνήθισες τον ύπνο ανεξαρτήτου στάσης.     Δεν το νομίζω... συγκεντρώσου.

Agaphmene mou file,
 eida pou zwgrafizeis ston "ypno sou" kai thewrhsa skopimo na didaksw, once more, dia ths methodou ths ypnopaideias.......

ΠαράθεσηΌσο για τα δερμάτινα και τα μαστίγια.... είναι ωραία στους άλλους

Ma....akribws se sas tous allous anaferomouna agaphte en Xrisrtw aderfe...
xaxaxaxaxaxax

Βρε Φώτη... αφού είσαι εκτός θέματος. Η διδαχή προϋποθέτει μαθησιακή ανάγκη και επιθυμία καθώς και διδακτική ικανότητα. Ως προς το τελευταίο, σαφώς υπολοίπεσαι σε σχέση με την επίκτητη εμπειρία μου ανεξάρτητα από τη στάση. Άλλωστε η μόνη υπνοπαιδεία που ενστερνίζομαι είναι αυτή της ονείροξης.... αλλά που να πλένω τα σεντόνια τώρα. Εκτός κι αν αντικειμενικός σου σκοπός είναι να με κάνεις πλύντη, πράγμα το οποίο καταφέρνω και μόνος μου χωρίς ανάγκη μαθημάτων.

Ως προς το έτερο σκέλος της απάντησης σου, το κλασικό "εμείς είμαστε οι άλλοι" πιστεύω ότι στέκεται απόλυτα με δεδομένη την προτοχρησία (έστω και ανορθόγραφα) του διαχωρισμού.

Με σεβασμό και εκτίμηση.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

kuria

είμαι πολύ κουρασμένη, πονάει  το κορμάκι μου, κρυώνω και θέλω την αγαπημένη μου στάσηηηηηηηη   :bounce:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

sun-sweet

Η στάση που με βολεύει είναι στο πλάι αγκαλιά με το μαξιλάρι μου, αλλά αναγκαστηκά κοιμάμαι ανάσκελα μιας και η κόρη μου αν δεν ακουμπάει το κεφάλι της στο στέρνο μου  δεν κοιμάται.

Atma

κυρία μου,
χρόνια πολλά
και καλά χριστούγεννα
σμουατς

kuria

επίσης atma μου...
αλλά δε μου λες... σε τι στάση;
χαχαχαχα φιλάκιααααααααααα

kuria

kuria

έτσι για να μην αναρωτιόσαστε κορίτσια και να μην μπαίνετε στον πειρασμό να μας πάρετε ματάκι...       :P

cuba

poly realistiki h eikona kuria. as elpiso na thn do kai sthn pragmatikotita ayto. se kapia synantish fysika kai oxi sto krebati.

525 Επισκέπτες, 0 Χρήστες