Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 316
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 314
  • Total: 315
  • Leon

Ψυχραιμία και περαστικά μας!

Ξεκίνησε από pixie, Αυγούστου 14, 2010, 01:31:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

katinaki

[quote user="black_velvet" post="341148"]Έλα τώρα! Μια ιδέα είναι όλα.
Κι εγώ, μη νομίζεις, στο πατρικό μου πήγα. Απλά, είναι στο νησί, κοιμόμουνα με ανοιχτά τα παραθυρόφυλλα για ν' αντικρύζω τη θάλασσα μόλις ξυπνούσα... χάλιααααα!!!

Να 'σαι καλά και του χρόνου να πας όπου λαχταρά η ψυχή σου.  ;-)[/quote]

ποιο νησί?  :o

σημείωση κι εγώ μέχρι προχτές με ανοιχτά παράθυρα κοιμόμουν  :cool:

pixie

Kαλέ, κόψτε αυτές τις ωραίες σαδιστικές εικόνες! Θα σπάσει η καρδιά μου...

Τι είναι τούτο με μένα κάθε καλοκαίρι με τα ατυχήματα, θαμώνας των νοσοκομείων έγινα...
Μόλις που πρόλαβαν να δέσουν οι σπόνδυλοι που είχα σπάσει μετά από ελεύθερη πτώση, τρύπησε και το στομάχι πιθανότατα από το στρες... και το κυριότερο ατύχημα - γνώρισα κι έναν καταπληκτικό γιατρό... η ζωή έχει τον τρόπο της να μας αποζημιώνει, κορίτσια!  
Μόνο που έχει τους δικούς της περιορισμούς και κανόνες, όσο κι αν προσπαθεί κάποιος... ;-)

Τέλος πάντων, κι εγώ από νησί κατάγομαι από πλευράς πατέρα... [είναι τόσες οι συμπτώσεις που στο τέλος μπορεί να βρεθούμε απέναντι σε κανά παράθυρο να τραβάμε με το γνωστό μένος το ίδιο σεντόνι, σαν τη διαφήμιση...]  :lol:  :lol: :lol:

kapoia_za

[quote user="pixie" post="341153"]...είναι τόσες οι συμπτώσεις που στο τέλος μπορεί να βρεθούμε απέναντι σε κανά παράθυρο να τραβάμε με το γνωστό μένος το ίδιο σεντόνι, σαν τη διαφήμιση...  :lol:  :lol: :lol:[/quote]
  Το σεντόνι δεν πειράζει…o γιατρός να μην είναι ο ίδιος  :razz:  :razz:  :razz:

rain

και η νοσοκόμα παρακαλώ . :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:

pixie

[quote user="rain" post="341168"]και η νοσοκόμα παρακαλώ . :mrblue:  :mrblue:  :mrblue:[/quote]
Τι θα γίνει μ΄αυτές τις φαντασιώσεις σου, τέλος πάντων??  :razz:  :oops:  :lol:

rain

Χωρίς φαντασιώσεις ο άνθρωπος γίνεται κλινικά νεκρός, ούτε γιατρός ούτε νοσοκόμα τον σώζει μετά. :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

314 Επισκέπτες, 1 Χρήστης