Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 316
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 307
  • Total: 308
  • Leon

Ψυχραιμία και περαστικά μας!

Ξεκίνησε από pixie, Αυγούστου 14, 2010, 01:31:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Κάποιος διφορούμενος θεός παίζει με τα νεύρα μας πάλι! Αφόρητη η κατάσταση με τη ζέστη και λόγω πρόσφατης ασθένειας, μακρυά από κάποια παραλία! 'Εχω δοκιμάσει όλα τα γνωστά αντίδοτα και συνταγές, όπως τον συνδυασμό ρεαλισμού και ορθολογικής σκέψης, ψυχραιμίας και χιούμορ, διπλωματίας και ενατένισης αξιών...  :razz:  :smile:  :mrblue:

Τίποτα!!! 'Εφτασα να χαμογελάω στο ταβάνι όλη νύχτα... Η διάθεσή μου εμένα θα αλλάξει τον Σεπτέμβρη με κανά πρωτοβρόχι ή έστω ένα δυνατό βορειαδάκι!

Η αίθουσα [όρα κρεβατοκάμαρα  :mryellow: ] κλιματίζεται βέβαια, αλλά κι αυτό όχι μόνιμα γιατί μ' έχει πιάσει συνάχι...

Μην μου ξαναπεί κανείς για καλοκαίρι, θα τον σφάξω στο γόνατο!  :evil:  :mryellow:  :mrorange:

rain

Άμα τα αντίδοτα σου είναι ορθολογικές σκέψεις ψυχραιμίες και ρεαλισμοί τότε θα βράσεις στο ζουμί σου και θα αναζητάς την ψυχή σου που παρκάρει.  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:
Ένα το αντίδοτο αν δεν μπορείς βουνό ή θάλασσα.
Στη μπανιέρα μέσα με παγάκια, φραπεδιές με πολλά παγάκια σε ένα σκαμπό δίπλα σου, βιβλίο, μουσική και παπάκια να παίζεις. :P  :P  :P

kapoia_za

[quote user="pixie" post="340811"]Κάποιος διφορούμενος θεός παίζει με τα νεύρα μας πάλι! Αφόρητη η κατάσταση με τη ζέστη και λόγω πρόσφατης ασθένειας, μακρυά από κάποια παραλία! [/quote]
Περαστικά!
:roll:
[quote user="pixie" post="340811"]'Εχω δοκιμάσει όλα τα γνωστά αντίδοτα και συνταγές, όπως τον συνδυασμό ρεαλισμού και ορθολογικής σκέψης, ψυχραιμίας και χιούμορ, διπλωματίας και ενατένισης αξιών...[/quote]
γλυκόξινες οι συνταγές σου...
:razz:
Μουσακά δοκίμασες;;

pixie

Χαχαχαχα!  :mrblue:

Καλημέρα! Η αλήθεια είναι πως με ιδεογράμματα και ονειροφαντασίες, ο καύσωνας κι ο εκνευρισμός που προκαλεί, δεν αντιμετωπίζονται!  :mricy:

Για ένα καλό γεύμα δεν λέμε ποτέ όχι!!! :idea:

katinaki

ιδρώνω συνέχεια. Έχω πετάξει κάτι σπιθουράκια (πιστεύω από τον ιδρώτα).
Τι να κάνω εκτός από το να διατηρώ την ψυχραιμία μου?  :oops:   :cry:

pixie

Elocon! Φοβερή κρεμούλα για τα πάσης φύσεως σπυράκια - σώμα και πρόσωπο - αχώριστη φίλη κάθε καλοκαίρι.  :grin:

Κατά τα άλλα μαδάμε μαργαρίτες, μετρώντας μέρες! Αλλη μέθοδος αυτή...

''Τελειώνει, δεν τελειώνει το καλοκαίρι...''  :mrblue:

kuria

[quote user="pixie" post="340811"]Κάποιος διφορούμενος θεός παίζει με τα νεύρα μας πάλι! Αφόρητη η κατάσταση με τη ζέστη και λόγω πρόσφατης ασθένειας, μακρυά από κάποια παραλία!
 :arrow: τυχερουλαααα... και εγω προτασσω ασθενεια (νευρασθενεια) αλλα παλι με τραβολογανε σε παραλιες, γεματες ηλιθιους που εχουν βαλει σκοπο να σου βγαλουν το ματι με το μπαλακι, παριστανοντας ειτε τον Φεντερερ ειτε την Ουιλιαμς... πιτσιρικια που τσιριζουν ασταματητα λες και τα σφαζεις και μαναδες που ουρλιαζουν υστερικα λες και πρωταγωνιστουν σε τριτοκλασσατη ταινια τρομου...

'Εχω δοκιμάσει όλα τα γνωστά αντίδοτα και συνταγές, όπως τον συνδυασμό ρεαλισμού και ορθολογικής σκέψης, ψυχραιμίας και χιούμορ, διπλωματίας και ενατένισης αξιών...  ]αναλογισμο δοκιμασες; δοκιμασε να αναλογιστεις τα χαλια μου και θα δεις...  ][/b]

Τίποτα!!! 'Εφτασα να χαμογελάω στο ταβάνι όλη νύχτα...
 :arrow: αυτο τουλαχιστον ανταποκρινεται ή μπα δεν;

Η διάθεσή μου εμένα θα αλλάξει τον Σεπτέμβρη με κανά πρωτοβρόχι ή έστω ένα δυνατό βορειαδάκι!
 ]ναι ξερω... κι αμα ριξει και κανα χιονι θα δεις και συ ερμο καμια ασπρη μερα...
[/b]

Η αίθουσα [όρα κρεβατοκάμαρα  ] κλιματίζεται βέβαια, αλλά κι αυτό όχι μόνιμα γιατί μ' έχει πιάσει συνάχι...
 :arrow: αμ και συ ας μην εριχνες τις περσιδες ντουγρου στα γυμνα κρινολευκα στηθη σου...

Μην μου ξαναπεί κανείς για καλοκαίρι, θα τον σφάξω στο γόνατο!  ]δε σου μιλω για καλοκαιρια για ακρογιαλιες και αστερια, θα σου πω μοναχα πως και εδω το ιδιο χαλι περνω  ][/b] [/quote]
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

pixie

Πολύ ουσιαστική η απάντηση!  :mryellow:  :mrorange:  :grin:

Λοιπόν, σήμερα... ή παραισθήσεις έχω ή ο καιρός δροσίζει και το χρώμα του Φθινόπωρου αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά εντός μας...

katinaki

πού? στη Θεσσαλονίκη?
γιατι εδώ μια από τα ίδια εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τουτέστιν υγρασία και βράστη (που λενε κι οι Ροδιτες) :lol:

pixie

Φυσάει απίστευτα στη Θεσσαλονίκη!!! Στους 20 βαθμούς έπεσε η θερμοκρασία, απλά τέλεια! :grin:

kuria

κι εδω εχω γυρω στους 22 βαθμους (με τα κλιματιστικα να δουλευουν ασταματητα)...
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

katinaki

ε, λοιπόν ναι! κι εδώ από το απόγευμα δρόσισε  :smile:

black_velvet

Για μένα το 'κανε! Επειδή επέστρεψα χθες. Αφού τελειώσανε κι οι δικές μου διακοπές, μπορεί να πιάσει πια το φθινόπωρο! χαχαχαχαχα
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Καλώς ήρθες κι εσύ, Βελουδένια! 'Αντε να μαζευόμαστε σιγά-σιγά, δεν την αντέχω τη μοναξιά, λέμε!

Και προσεχτικά... μην μας πετάτε την ευτυχία των διακοπών σας έτσι απλά κατά πρόσωπο, εμάς που παραμείναμε στην οικία του σπιτιού μας και φέτος...  :sad:  :lol:

black_velvet

Έλα τώρα! Μια ιδέα είναι όλα.
Κι εγώ, μη νομίζεις, στο πατρικό μου πήγα. Απλά, είναι στο νησί, κοιμόμουνα με ανοιχτά τα παραθυρόφυλλα για ν' αντικρύζω τη θάλασσα μόλις ξυπνούσα... χάλιααααα!!!

Να 'σαι καλά και του χρόνου να πας όπου λαχταρά η ψυχή σου.  ;-)
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

307 Επισκέπτες, 1 Χρήστης