Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 277
  • Total: 277

Το Βασίλειό μου... για μια Σοκολάτα!

Ξεκίνησε από pixie, Αυγούστου 21, 2010, 11:50:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Αμαρτία, λένε, η σοκολάτα, εκπροσωπεί επάξια την απόλαυση, το εξιτάρισμα των αισθήσεων, τη φυγή από τα ''πρέπει'' μιας καθηλωμένης, συντηρητικής κοινωνίας...

Κατά βάθος, εκπροσωπεί κάθε μαρμαίρουσα επιθυμία και κάθε καταδικασμένη ηδονή!

Η σοκολάτα δεν με πρόδωσε ποτέ. Δεν ξέρω από τι κερατένια θεϊκή ουσία είναι φτιαγμένη, ξέρω όμως πως πάντα ήταν μαζί μου στους θυμούς, στις θλίψεις και στις απογοητεύσεις μου - ως η καλύτερη φίλη - να με συνοδεύει γευστικά και να με τονώνει ψυχολογικά καλύπτοντας τα κενά ή την κακή διάθεση.
Δεν θάταν ψέμα να ομολογήσω πως έχω συνδέσει πολλά από τα συναισθήματά μου με τη σοκολάτα! Αναντικατάστατη εξομολογήτρα! Λαχταριστή, ερωτική κι ελκυστική από το περιτύλιγμά της ακόμα...

Εσείς, πιστεύετε πως η σοκολάτα κάνει θαύματα στα δύσκολα?  ;-)  :grin:

Crazy

αμαρτία δε ξέρω ... πάθος όμως , σίγουρα !!!
πρόσφατα με χαρακτήρισαν .. κρυφο - chocaholic ...
και φυσικά προέβαλα τις ενστάσεις μου !!! (άκου .. κρυφό !!!  :razz: )

υπάρχει πάντα στο ψυγείο μου (και συνήθως με φωνάζει τις νύχτες .. μάλλον νιώθει μοναξιά...)
όντως, γλυκαίνει τους θυμούς, τους κατευνάζει ...
πράγματι, παραμερίζει τη θλίψη (με μαγικό τρόπο που δεν έχω καταλάβει...)
όσο για την απογοήτευση (ειδικά αυτή την ερωτική...) τι να πω? δε θα τα έβγαζα πέρα χωρίς την παρουσία της !!!

κάτι σα ναρκωτικό θα την χαρακτήριζα εγώ ...
που όσο περισσότερο καιρό έχω να κάνω χρήση .. τόσο περισσότερο με "πιάνει" !!!
τόσο πιο έντονα τα .. συμπτώματά της.
και φυσικά υπάρχει και το συναίσθημα της έλλειψης !!!
άρα .. ναι, είναι το ναρκωτικό μου!
και σίγουρα κάνει θαύματα! και στη διάθεση και στην γκαρνταρόμπα μου !!!

αυτό για το οποίο με βρίσκουν αντίθετη είναι ότι αντικαθιστά/κατευνάζει/κουμαντάρει την ερωτική επιθυμία.
εεε όχι βρε παιδιά !!!
μη τα παραλέμε τώρα ...

δανείζομαι και παραφράζω φράση από αγαπημένη τηλεοπτική σειρά : συγκρίνεται με τίποτα το σεξ ???
 :cool:

katinaki

όχι και το βασίλειό μου για μια σκέτη σοκολάτα!
να είναι τουλάχιστον μια καριόκα... το συζητάμε!  8)

συνήθεια είναι παιδιά έτσι πιστεύω.
Δε με έχει βοηθήσει στα δύσκολα, ούτε κανένα μου πρόβλημα λύθηκε τρώγοντάς την  :?

Καληνύχτα σας!

pixie

Μήπως δεν έκανες κάτι καλά, Κατινάκι μου?  Ήταν μαύρο το χρώμα της? :mryellow:

Δεν θα σου λύσει η σοκολάτα τα προβλήματα, όπως και κανείς άλλος, εννοείται... ο εγκέφαλός σου δίνει τις εντολές, κι απλά σου ανεβάζει τη διάθεση ώστε να μπορέσεις να δεις το μαύρο ως γκρι. :mricy:

katinaki

δεν αντιλέγω.
Όχι όμως να εξαρτιόμαστε από τη σοκολάτα σε κάθε ψυχολογικό σκαμπανεύασμα.
Και μ' αρέσει πολύ η άτιμη  :oops:

Crazy

αααα για εξάρτηση δε ξέρω ...
πάντως ..
όπου την πετύχω και σε όποια μορφή ..
με φωνάζει !!! (η άτιμη...)
και εγώ, που δε χαλάω εύκολα χατήρια .. ορμάω και απολαμβάνω !!!

silvermoon

Ναι έχω ακούσει ότι περιέχει κάποιες ουσίες που διεγείρουν το κεντρικό νευρικό σύστημα και κατά συνέπεια μας δίνει ενέργεια.. Νομίζω η μαύρη σοκολάτα πιο πολύ και λιγότερο οι άλλες.. Κάπου διάβασα πρόσφατα ότι κάποιοι επιστήμονες απέδειξαν ότι η σοκολάτα (ειδικά η μαύρη) όταν λιώνει στο στόμα αποτελεί 4 φορές μεγαλύτερη απόλαυση ακόμα κι από ένα παθιασμένο φιλί! (που βρήκαν τους συμμετέχοντες; εμένα γιατί δε με κάλεσαν; για την επιστήμη πάντα ενδιαφέρομαι μην παρεξηγηθώ.. :oops:  :mryellow: )
Πάντως εγώ δεν την έχω συνδέσει με δύσκολες καταστάσεις. Καθώς λάτρης αυτής της γλυκιάς "αμαρτίας" δε λέω όχι ποτέ!!
Τι εύκολα, τι δύσκολα η σοκολάτα υπάρχει παντού και πάντα και για πάντα.. εις τους αιώνες των αιώνων αμην! :razz:

pixie

Να τώρα... Θα άντεχα αυτά που άκουγα χθες βράδυ στην TV χωρίς μια σοκολατίτσα παρέα να μου κάνει ένα γλυκό μασάζ στα νεύρα?  ;-)  :smile:

katinaki

[quote user="pixie" post="342697"]Να τώρα... Θα άντεχα αυτά που άκουγα χθες βράδυ στην TV χωρίς μια σοκολατίτσα παρέα να μου κάνει ένα γλυκό μασάζ στα νεύρα?  ;-)  :smile:[/quote]

χμμμ  :neutral:  γι' αυτό δεν την άνοιξα. Γιατί ξέχασα να πάρω σοκολάτα  :razz:

kuria

[quote user="katinaki" post="342700"][quote user="pixie" post="342697"]Να τώρα... Θα άντεχα αυτά που άκουγα χθες βράδυ στην TV χωρίς μια σοκολατίτσα παρέα να μου κάνει ένα γλυκό μασάζ στα νεύρα?  ;-)  :smile:[/quote]

χμμμ  :neutral:  γι' αυτό δεν την άνοιξα. Γιατί ξέχασα να πάρω σοκολάτα  :razz:[/quote]

τι να σου κανει μια... μια μονο τι να σου κανει...  :lol:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Putsable

Γλυκιά και απολαυστική.
Απαλή που λιώνει καθώς την αγγίζουν τα χείλη μου...
Ικανή να σβήσει τα πάντα γύρω μου.

Σκληρή και πικρή.

blue_mermaidy

.....Τελικά Η Βαλίτσα Πήγε Μακριά..Αφήνοντας Τη Σοκολάτα Να Λιώσει......
    Δεν Ανυσηχώ Προς Το Παρών Γιατί Η Ηδονή Μ' Ακολουθεί..
Ας Ξεραθεί......Θα Τη Βλέπω..........Θα Την Αισθάνομαι....
                                                      ....Θα Ακολουθώ Μη Μου Χαθεί..
..........Μα Θα Αφήσω Η Βροχή Να Το Γευτεί...
             Γιατί Δεν Ήσουν Στη Φυγή...Μα Ούτε Και Στον Ήλιο....
                                       Έλα Όμως Στη Βροχή...Να Δούμε Μαζί Την Εξαφάνισή Της....
               Τουλάχιστον Απο Εκεί Μου Είπαν Πως Περνά Ο Έρωτας..

....                  ....Λατρεύει Τα Ουράνια Τόξα.

titica

Αχ, μια μπίτερ τώρα είναι ότι πρέπει!!! Και κορίτσια, πριν το σεξ μια σοκολάτα οδηγεί στον απόλυτο οργασμό! :shock:  :grin:

KostasD33

κατά την διάρκεια να δεις που οδηγει....

titica

Πού???Τώρα μου δημιούργησες την εικόνα ενός ταξιδιού  KostasD33.
Θες να το περιγράψεις? ;-)  :smile:

277 Επισκέπτες, 0 Χρήστες