Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 180
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 336
  • Total: 336

U2 - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΘΗΝΑ 2010

Ξεκίνησε από spellbound, Σεπτεμβρίου 05, 2010, 12:07:14 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

spellbound

Πηγα με τη κορη μου.... ρε παιδια παρ οτι δεν ειμαι τρελλη φαν τους, εμεινα μακακας!
Απιστευτη παρουσιαση, απιστευτος σεβασμος και στο τελευταιο ευρουλακι που εδωσαν οι θεατες.
Κρυοι μεν (για τα γουστα μου) σε συγκριση με aerosmith - και μιλαω παντα ακουστικα- αλλα τρομεροι στο σεβασμο για το κοινο!!!!!!!!!  Τετοιο θεαμα σε ροκ γκρουπ δεν εχω ξαναδει!

Εχετε αλλη αποψη ή εγω ειμαι το βλαμμενο της ιστοριας????

Τι να πω.... τους βγαζω το καπελλο.

black_velvet

Έτσι ήτανε - και λίγα λες...

Βέβαια, η συναυλία των AC/DC εξακολουθεί να παραμένει για μένα η καλύτερη ever. Δεν είχανε όμως καμία επικοινωνία με το κοινό. Οι Aerosmith ήτανε επίσης πολύ καλοί. Αλλά όχι τόσο όσο οι U2. Ήτανε πράγματι μια εξαιρετική συναυλία (με τα δικά μου κριτήρια τουλάχιστον).

Εκείνο που μ' άρεσε όμως περισσότερο απ' όλα ήτανε η έκπληξη (έως ίσως και κάποια αμηχανία; ) του Bono όταν αρχίσαμε - ή μήπως θα 'πρεπε να πω "συνεχίσαμε"; - να τραγουδάμε a capella το With or without you την ώρα που μίλαγε.  :mryellow:

[align=center]
[/align]
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

mauroula

cuba

ego den phga sthn synaylia. to 2009 hmoyn sto londino. toys exasa. paixan live sto balcony toy bbc.den phra eidish oti 8a paizan sto bbc. to eida thn allh mera se reportaz sthn thleorash. to xenodoxio mas htan sxedon 500 makria apo to bbc.  an 8elete mboreite na deite video sto you tube. u2 opos mboreite na akoysete to magnificent u2 at bbc kai na diabasete to sxolio sto video. den phga giati den akoyo u2 kai to rock den 8elei polla fota. aplh moysikh kai dyanth moysikh. xairomai pou perasate omorfa osoi phgate. apo oti akoysa den eixe kalo hxo.

cuba

ena video clip afieromeno se osoys agapane tis synaylies!!!!!!!!!!!synaylia mas fagan ola ta xrhmata alla mas emeine h rockia!!!!!!!!!!!!!

336 Επισκέπτες, 0 Χρήστες