Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 262
  • Total: 263
  • Leon

Xωρισμός

Ξεκίνησε από xman, Δεκεμβρίου 06, 2010, 05:37:41 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

xman

kALHSPERA se olous!!Tha ithela kai egw na katathesw edw to provlhma mou mias kai pisteyw pleon oti einai psuxologikhs fushs!Eixa mia sxesh 2 xronwn me mia kopela...sthn arxh ola kala,xhmeia apoluth ktl...apofasizoume na meinoume mazi...tsakwmoi,provlhmata,thn peirazan ta panta,de mporusa na milhsw,eprepe na skeftw prwta ti na pw..na nme xwrizei sunexeia..egw na feygw na thn kunhgaw sunexeia kai sunexeia!!!Kapoia stigmh diavasa se ena mail ths pou eixe apo pali oti otan htan me ton prwhn ths aytos th phdouse eksafanizotan k ayth ton epairne thl k ton paRAKALOuse klaigontas....kunhgouse eana anthropo xwris tropous k oxi emena pou ths sumperiferomoun kai thn agapoiusa toso poly!!Gia na mh ginomai kourastikos thelw na sas pw oti h kopela molis perase foititria edw sth polh m exase th mana ths sta 19 ths dhladh..Apoti eixa suzhthsei me to patera ths h mhtera ths htan enas polu idioruthmos anthropos,paraxenos,aytarxikos kai de ta phgaine kala me thn kopela mou,ayth pote den ithele na shzhtaei gia th mana ths...mhpws ola ayta phgazoun telika apo ayto..htan psuxologika aitia h katastash ayth sto spiti ths..de sevotan ton patera ths apoti eixa katalavei oute ton eixe se idaiterh ektimhsh..prakalw tis apanthseis sas!!!Exoume na milhsoume 16meres me th kopela..prwth fora den phra thl egw k fusika oute ayth opws panta..th teleytaia fora ths ta eipa ola gia to mail pou eixa dei ktl...

pixie

Καλησπέρα και σε σένα!  :smile:

Εύχομαι να δεις το προσωπικό σου πρόβλημα και από μια άλλη οπτική σκοπιά - εννοώντας λίγο πιο ρεαλιστικά - ώστε να μην χρεώνεσαι τα λάθη των άλλων!
Δεν βλέπω και την εικόνα της αμοιβαιότητας ή της ειλικρίνειας ή της διάθεσης για ουσία να πλανάται στην ατμόσφαιρα και θα μου επιτρέψεις να απορώ λιγάκι γιατί το συνεχίζεις βιώνοντας μια σχέση εξάρτησης περισσότερο.

Νομίζω επίσης ότι η πίεση δεν βοηθάει και πολύ. Αν έμενε μόνη της για ένα χρονικό διάστημα ώστε να αντιληφθεί τι πραγματικά θέλει... τι λες, θα βοηθούσε? Αντί να βασανίζεις εσύ το μυαλό σου με τόσες απορίες... ή να κάνεις επώδυνες συγκρίσεις με τον άλλον που λες ότι βλέπει.
Καταλαβαίνω ίσως θεωρηθεί ρίσκο να αποστασιοποιηθείς, αλλά συγχρόνως δεν είναι σημαντικό να αποκατασταθεί ο αυτοσεβασμός και να ξεκαθαρίσει το τοπίο?

xman

olo to kalokairi monh htan ,eixame xwrisei pali..kai th kunhghsa pali egw..eftaige den eftaige egw etrexa na ta ksanavoume.ta vrhkame k xwrisame pali edw 16 meres xwris kamia apikoinwnia...de kserw ti nakane...apo pou phgazoun ola ayta..apo ola ayta me thnoikogeneia ths apo ti ..

pixie

Δεν είμαι ειδική επί του θέματος για να σου αναλύσω τους λόγους της συμπεριφοράς της και φυσικά καλό ή δίκαιο θα ήταν να μπορούσε να ακουστεί και η άλλη πλευρά, πράγμα που αντικειμενικά δεν γίνεται.

Πάντως, σε περίπτωση που θέλεις τη γνώμη μου, νομίζω πως θα πρέπει να ξεκουραστείτε και οι δυο πια από όλα αυτά! Δεν είναι λογικό να επενδύουμε σε ''κάτι'' που από μόνο του δεν μπορεί να προχωρήσει ομαλά και να προσφέρει. Μπορείς να διατηρήσεις την επαφή σου μ' αυτό το άτομο, να βγεί μια ισόθερμη, όμορφη φιλία τελικά. Αλλά νομίζω πως ο ερωτικός σας κύκλος έχει κλείσει και ίσως δεν θέλει να στο πει ευθέως. Και δυστυχώς δεν γίνεται να υποχρεώσουμε τον άλλον να μας αγαπά.
Μην διαιωνίζεις λοιπόν μια κατάσταση που από μόνη της δεν έχει φτερά να πετάξει...

Βρες το κουράγιο και απομακρύνσου από όλη αυτή τη φθορά που μόνο πίσω σε πάει και μάλλον νόημα δεν έχει... ;-)

xman

Seyxaristw polu gia thn apanthsh sou,einai safhs kai alithinh!Thn agapaw akomh kai th noiazomai..alla apo thn alh krataw mia stagona aksioprpeia p[ou m exei meinei kai giayto de pairnw thl!!!!kourasthka pia na epidwkw kati mesw thl ktl....apal thelei xrono!!!

KostasD33

[cell class=spoiler]:arrow: de mporusa na milhsw,eprepe na skeftw prwta ti na pw..

:arrow: na nme xwrizei sunexeia..
 :arrow: egw na feygw na thn kunhgaw sunexeia kai sunexeia!!!

:arrow: Kapoia stigmh diavasa se ena mail ths pou eixe apo pali oti otan htan me ton prwhn ths aytos th phdouse eksafanizotan k ayth ton epairne thl k ton paRAKALOuse klaigontas....
 :arrow: kunhgouse eana anthropo xwris tropous k oxi emena pou ths sumperiferomoun kai thn agapoiusa toso poly!!

:arrow: olo to kalokairi monh htan ,eixame xwrisei pali..kai th kunhghsa pali egw..
 :arrow: eftaige den eftaige egw etrexa na ta ksanavoume.ta vrhkame k xwrisame pali edw 16 meres xwris kamia apikoinwnia...[/cell]

Θα ξεκινήσω από το τελευταίο σου ερώτημα. Το τι φταίει
[cell class=spoiler] :arrow: de kserw ti nakane...apo pou phgazoun ola ayta..apo ola ayta me thnoikogeneia ths apo ti .[/cell]
Απλό απλούστατο
Δεν σε θέλει.
Άδικα το κουράζεις και ο έρωτας δεν είναι πάντα ανταποδοτικός.
Δηλαδή επειδή εγώ αγαπώ πολύ κάποια αυτή η κάποια πρέπει να αγαπά πολύ κι εμένα

Όλα τα παραπάνω που μόνος σου διατυπώνεις και είχες διαπιστώσει επιβεβαιώνουν ότι δεν σε γουστάρει βρε αδελφέ

Πάγαινε για άλλα και γραφτην κανονικότατα
Πιθανά ότι κάνει, καλά το κάνει για την ίδια. Άσχετο αν το δικό της καλά δεν συμβαδίζει με το δικό σου καλά

Σβήσε και το τηλέφωνο της από το κινητό σου ΤΏΡΑ και γράψε ένα Τέλος στο μυαλό σου.
Μη ξεχνάς ότι στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 300.000 γυναίκες περισσότερες από τους άντρες.....
ασχολήσου να βρεις την μια....

Υ.Γ.
Και μια μικρή, πιθανά σχετική, συμβουλή. Το γραμματόσημο με λίγο φτύσιμο κολάει

pixie

Εγώ θα συμφωνήσω πως ναι, θέλει χρόνο. Αλλά, αν τα ζυγίσεις, ο εαυτός σου είναι αυτός που θα πρέπει να έχει βαρύτητα.
Και, πίστεψέ με, όσο σημαντικός κι αν είναι ο άλλος που έχουμε απέναντί μας - και δεν το αμφισβητεί κανένας αυτό αφού ο κάθε άνθρωπος έχει την προσωπική αξία του - αυτόν που τελικά οφείλουμε να δικαιώσουμε είναι ο εαυτός μας! Ταλαντευόμαστε για το καλύτερο και για να μένουμε εσωτερικά δυνατοί ώστε να νικάμε δύσκολες προκλήσεις.

Για μένα, αν αυτό σε βοηθάει, το να αποκτά κάποιος αίσθηση της αξίας και της δύναμής του, όπως το να μπορεί να ελέγχει το σχέδιο της ζωής του και να επιλέγει τις στιγμές που θα ζήσει, είναι υπεραρκετό.
Ούτε η ανώτερη μόρφωση, ούτε οι αστραφτερές θέσεις, ούτε μια συναρπαστική καριέρα κλπ. φέρνουν την ισορροπία ή την ευτυχία.

Απλά να σέβεται και να αγαπά ο καθένας αυτό που είναι, άσχετα αν οι άλλοι του το αναγνωρίζουν ή όχι... αυτό φτάνει...
Και κάτι ακόμα: Ο καλός και ο έξυπνος, βάζουν όρια! ;-)

katinaki

Users browsing this topic: 3 μέλη, 0 μη ορατοί και 0 επισκέπτες
Μέλη: black_velvet, katinaki, pixie

οριστε! εδώ είμαστε εμείς, παρούσες και ευγενικές :mrgreen:

pixie

:mrblue:

Αλλά πες μας κι εσύ την άποψή σου katinaki!

Να το βοηθήσουμε το παληκάρι...

katinaki

Με καλύψατε εσείς pixie μου.
Με το ζόρι τίποτα δεν γίνεται.
Δεν μπορεί να μην το καταλαβαίνει.
Ας το παρομοιάσει με κάποια παρόμοια περίπτωση που θα είχε για την οποία ένιωθε αδιαφορία....
Δεν είναι ωραίο πράγμα να παρακαλάμε για αγάπη.
Και η συμβουλή του Κώστα ήταν σωστή. Για φτύσε λιγο...  :D

KostasD33

Έλα θυσιάζομαι εγώ μαζί σας..........
ας βρει ο new άλλη από τις εναπομείναντες 299.997

τι διάολο... μπρίκια κολάμε

black_velvet

[quote user="xman" post="344126"]Seyxaristw polu gia thn apanthsh sou,einai safhs kai alithinh!Thn agapaw akomh kai th noiazomai..alla apo thn alh krataw mia stagona aksioprpeia p[ou m exei meinei kai giayto de pairnw thl!!!!kourasthka pia na epidwkw kati mesw thl ktl....apal thelei xrono!!![/quote]

Καλησπέρα xman. Καλώς όρισες.
Μ' έχει πιάσει για τα καλά η ατμόσφαιρα των χριστουγέννων! Βλέπω το νικ σου και αμέσως η μετάφραση στο μυαλό μου είναι X-mas man!!!  ;-)  :grin:

Ένα μόνο θα 'θελα να σου πω. Ο αξιοπρεπής άνθρωπος κάνει τα πάντα με αξιοπρέπεια. Δεν χάνεις τίποτα λοιπόν με όσα κάνεις ή δεν κάνεις. Είσαι απλά ο εαυτός σου. Αλί από αυτούς που δεν ξέρουνε πού βρίσκονται και πού πατούν με αποτέλεσμα να ενεργούν εντελώς αψυχολόγητα (και συνήθως αδικαιολόγητα). Διότι, εν ολίγοις, κάπως έτσι μοιάζει η συμπεριφορά της κοπέλας. "Μοιάζει"! Δεν μπορώ να ξέρω κι αν είναι. Βλέπεις, είναι πολλά αυτά που δεν σου είχε πει. Είδες ένα μέρος τους. Δεν ξέρεις όμως τα υπόλοιπα, σωστά;

Θεωρώ λοιπόν πως πολύ καλά κάνεις και κρατάς τις αποστάσεις σου. Δεν τίθεται ζήτημα αξιοπρέπειας κατά την άποψή μου, επαναλαμβάνω. Απλά θεωρώ πως πρέπει να ασχοληθείς κι εσύ με τον δικό σου εαυτό και να βρεις εκείνη που να σου αξίζει, χωρίς να αναλώνεσαι σε κάποια που δεν φαίνεται να έχει την διάθεση να εκτιμήσει αυτά που ήθελες και έχεις να προσφέρεις.

(Σόρρυ αλλά με διακόπτουνε συνέχεια και χάνω τον ειρμό των σκέψεών μου!!! Ελπίζω να βγαίνει νόημα από αυτά που έγραψα ως τώρα. Και πάλι καλώς ήρθες).

Υ.Γ. απ' την ώρα που ξεκίνησα να απαντώ, προστεθήκανε άλλες 3-4-5 απαντήσεις... χαχαχαχαχα
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

pixie

Οι χωρισμοί πάντα προκαλούν άγχος. Δεν θα έπρεπε όμως να το βλέπουμε και θετικά με την έννοια πως, τις περισσότερες φορές, σηματοδοτούν κι ένα ορόσημο για μια νέα αρχή?

Διότι σίγουρα είναι ένα σοβαρό κομβικό σημείο όπου όλα ανατρέπονται, όλα αναθεωρούνται, αλλά και όλα στήνονται πάνω σε νέες βάσεις με σαφή γνώση της εμπειρίας.

xman

Ssa eyxaristw olous sas gia tis polu xrhsimes aponthseis!!!Xthes phga sth polukatoikia pou mename mazi na plhrwsw mia upoxrewsh pou eixa me to spiti....melagxolhsa pou mphka mesa ..kai anevhka panw ston orofo..de xtyphsa th porta..thn akousa apo to diadromo na milaei sto thlefwno(den exei kalh hxomonosh to ktirio)kai swsto h lathos ekatsa ligo na akousw...akousa na leei oti exoume na milhsoume 15 meres ktl,thn akousa polu xalia kai oti par'ola ayta pou exoun ginei an me dei me allh tha trelathei..tsp den eprepe na to kanw k den ksanaPW GIAti egina xeirotera....duskolh periodos paidia...

pixie

Να σου κάνω κανά δυο ερωτήσεις, xman...

Εσύ γιατί ξετυλίγεις ένα σύρμα αγκαθωτό γύρω σου?

Τι ακριβώς είναι αυτό που σε πληγώνει?

Η απώλεια της σχέσης και το κενό που αφήνει η συνολική παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου?
Το ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο?
Μήπως υπάρχει και κάποιο θεματάκι προσωπικού εγωϊσμού?

262 Επισκέπτες, 1 Χρήστης