Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 602
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 542
  • Total: 542

Επικοινωνώντας με τους Αγγέλους...

Ξεκίνησε από pixie, Δεκεμβρίου 14, 2010, 12:25:24 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

pixie

Και μόνο η λέξη άγγελος δίνει σε πολλούς ανθρώπους ελπίδα και γαλήνη! Ίσως είναι η δυνατή αίσθηση ότι είναι αγνά πλάσματα, ενέργειες γεμάτες φως και στοργή.

Λένε πως οι άγγελοι πάντα ακούν αυτόν που τους καλεί και βοηθούν όποιον τους το ζητήσει.
Γιαυτό, κάθε φορά που ζητάμε κάτι, θα πρέπει να έχουμε αφενός την πίστη ότι θα εισακουστούμε, αλλά και να λέμε ένα ευχαριστώ εκ των προτέρων ελπίζοντας στην παρουσία και την συμπαράστασή τους στο πρόβλημά μας.
Ο τρόπος που απαντούν ωστόσο μπορεί να είναι τόσο ανεπαίσθητος που, αν δεν έχουμε διαίσθηση ή έναν κώδικα επαφής, είναι λίγο δύσκολο να το αντιληφθούμε.

Υπάρχουν κανόνες στην επικοινωνία με τους αγγέλους και μάλιστα της ανώτερης τάξης γιατί αυτοί είναι που βοηθούν! Υπάρχουν κάποια μυστικά ώστε να υπάρξει ανταπόκριση στις ανθρώπινες εκκλήσεις και να επιτευχθεί αμφίδρομη επικοινωνία.

Αυτό που χρειάζεται αρχικά είναι η κατάλληλη νοητική προσέγγιση, στάση και ατμόσφαιρα, ο διαλογισμός, η χρήση μάντρα [δλδ. μικρών προσευχών με ποιητικό τρόπο], μουσικές νότες, όπως και ό,τι τους προσελκύει από υλικά πχ. αρώματα, κρύσταλλοι, ημιπολύτιμοι λίθοι.

Παρακαλέστε ταπεινά - η επαναλαμβανόμενη προσευχή έχει εξαιρετική δύναμη - νιώθοντας μέσα σας ευγνωμοσύνη για την βοήθεια που περιμένετε, ακόμα κι αν δεν έρθει τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Στη συνέχεια, οραματιστείτε τον εαυτό σας προστατευμένο μέσα σε καθαρό φως και περιμένετε κάποιο μήνυμα σαν σιωπηλή απάντηση την ώρα αυτή του διαλογισμού.

ANTAIOS

Καταρχάς σε ευχαριστώ για το ποστ.
Πρέπει να σου πω πως αυτό ήταν η αιτία να κάνω εγγραφή σήμερα.
Επίτρεψέ μου λοιπόν να ρωτήσω ,όλα όσα αναφέρεις που βασίζονται;
Θέλω να πω ,είναι προσωπικές σου απόψεις;
Είναι θέσεις τις επικρατούσας  θρησκείας;
Βασίζονται στην Αγία Γραφή;
Είναι απόψεις άλλου δόγματος;
Σκέψεις κάποιου φιλοσόφου;;;;
Η ερώτηση δεν είναι καθόλου ειρωνική μα καθαρά φιλολογική!
Την καλησπέρα μου

KostasD33

pixie

Καλησπέρα!  :smile:

Και καλώς ήρθες ANTAIOS...  

Δεν μπορώ να γνωρίζω βέβαια τι ακριβώς θέλεις να μάθεις στο θέμα αυτό, οπότε διευκρίνισέ το...
Κατ΄αρχήν να σε διαβεβαιώσω πως η σκέψη μου δεν είναι καθόλου στοχευμένη και το όποιο θρησκευτικό συναίσθημα μέσα μου δεν ορίζεται από τους μηχανισμούς καμίας θρησκείας και δεν εξυπηρετεί κανένα δόγμα! Στοιχεία, ναι, σαφώς υπάρχουν και νομίζω πως είναι λογικό...

Για να μιλήσει, λοιπόν, κάποιος για τους αγγέλους, πρώτα απ' όλα θα πρέπει να τους αποδέχεται απόλυτα άσχετα με την μορφή ή τις ιδιότητες που προσδίδει σ΄αυτούς.

Η επικοινωνία μου μαζί τους με έχει κάνει πολύ πιο δυνατή και πιο αληθινή! Έχω βιώσει παραφυσικά γεγονότα, είχα επαφή με πνευματικούς δασκάλους οδηγούς, κι εξακολουθώ να μιλώ με εκείνους και να σέβομαι ό,τι μου αποκαλύπτεται στους διαλογισμούς μου.

Όταν ξεκίνησα αυτόν τον δρόμο πριν 20 χρόνια, στηρίχθηκα πάνω στην απλή ρήση: Ζήτησέ το και θα σου δοθεί...
Τα υπόλοιπα ήρθαν σχεδόν από μόνα τους... Μετά τις πρώτες ατελείς επαφές, οι άγγελοι ήταν εκείνοι που μου όρισαν έναν κώδικα δονήσεων ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της επικοινωνίας, αφού είναι άϋλες ενέργειες...

542 Επισκέπτες, 0 Χρήστες