Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 566
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 468
  • Total: 468

Το μανιφέστο ενός τζαμπατζή... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!!

Ξεκίνησε από Michael_Design, Φεβρουαρίου 08, 2011, 08:25:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Michael_Design

[align=justify]Κάποιοι βιάστηκαν να απαξιώσουν τους σύγχρονους νεοέλληνες επαναστάτες του καναπέ, όμως ελάχιστοι ήταν αυτοί που αντιλήφτηκαν ότι το Ελληνικό δαιμόνιο ξαναχτύπησε, αυτήν την φορά στο πεδίο των επαναστάσεων. Οι Έλληνες φέρνουν στο προσκήνιο την σύγχρονη κουλτούρα στις επαναστάσεις και δείχνουν σε όλους τους λαούς τον αποτελεσματικότερο τρόπο για να ανατρέψουν τα πολιτικοοικονομικά κατεστημένα που τους ρουφούν το αίμα. Η σύγχρονη νεοελληνική επαναστατική κουλτούρα, αποτελεί ασφαλώς μια προέκταση της ευρύτερης νεοελληνικής φιλοσοφίας και κουλτούρας. Για να προσδιορίσω με μια λέξη αυτήν την κουλτούρα, θα δανειστώ των νεολογισμό ενός καλού διαδικτυακού φίλου, που νομίζω ότι αποτυπώνει επαρκώς αυτήν την φιλοσοφία. Θεωρώ λοιπόν ότι η νεοελληνική φιλοσοφία που από δω και στο εξής θα αντικατοπτρίζεται και στις σύγχρονες λαϊκές επαναστάσεις, χαρακτηρίζεται από τον σταρχιδισμό. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από αυτήν την λέξη το νόημα είναι πως οι νεοέλληνες γενικώς αρέσκονται να τα γράφουν όλα εκεί που δεν πιάνει το μελάνι…

Μία έκφραση λοιπόν αυτής της κουλτούρας αποτελεί και το πρωτοποριακό επαναστατικό κίνημα που αναπτύσσεται τους τελευταίους μήνες σαν επιδημία σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σε ολόκληρη την χώρα, απλοί Έλληνες πολίτες αναπτύσσουν ως κίνημα ένα πρωτοποριακό επαναστατικό φαινόμενο που μπορεί να εξελιχθεί στην ισχυρότερη επανάσταση όλων των εποχών. Το όνομα του κινήματος εξίσου πρωτότυπο: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! Αυτή είναι μια μορφή επανάστασης που χτυπάει το σύστημα επί της ουσίας εκεί που πονάει. Εκεί που οι άλλες μορφές εξέγερσης αποδεικνύονται απλά αναποτελεσματικές, το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ χτυπάει ακριβώς στην ρίζα του προβλήματος. Εκεί που οι δυναμικές και ενίοτε βίαιες εξεγέρσεις δεν φέρνουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ χτυπάει το κατεστημένο χωρίς να ανοίξει ρουθούνι.

Ο Μοχάτμα  Γκάντι, ο μεγαλύτερος ίσως πολιτικός επαναστάτης του 20ου αιώνα, αυτός που διέδωσε την επανάσταση της πολιτικής ανυπακοής, εξέθεσε τις 4 φάσεις μιας επανάστασης: "Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά νικάς…" Επί μήνες το κατεστημένο προσπάθησε να αγνοήσει και να αποσιωπήσει την ανάπτυξη του "ιού" ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ελπίζοντας ότι το όλο θέμα δεν θα είχε απήχηση στην κοινωνική μάζα και τελικά θα ξεθύμαινε ως ένα περιθωριακό φαινόμενο. Όμως δυστυχώς για το κατεστημένο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι. Το φαινόμενο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ξεκίνησε κατʼ αρχήν από μερικούς δεκάδες οδηγούς που αρνούνταν να πληρώνουν τα διόδια και αναπτύχτηκε επί μήνες στην αφάνεια με μοναδική δημοσιότητα αυτή του ίντερνετ. Το φαινόμενο αυτό έχει πλέον μεταδοθεί σαν μεταλλαγμένος ιός και σε πολλούς επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς που αρνούνται να πληρώνουν εισιτήριο. Το φαινόμενο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ αναπτύσσεται πλέον καθημερινά με γεωμετρική πρόοδο και με ρυθμό που είναι αδύνατον να αγνοηθεί από τα μέσα ενημέρωσης, ενώ είναι απροσδιόριστο σε πόσους ακόμη τομείς της καθημερινότητας μπορεί να μεταδοθεί.

Αυτά τα φαινόμενα λοιπόν θορύβησαν έντονα το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο, πράγμα που αναγκαστικά μας μετέφερε στην δεύτερη φάση της επανάστασης. Όπως συμβαίνει πάντοτε με κάθε επανάσταση, το κατεστημένο προσπαθεί να απαξιώσει ηθικά τόσο την επανάσταση όσο και τους επαναστάτες. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να κάνει και τώρα. Σε αυτήν την φάση οι πολιτικές μαριονέτες καθώς και οι παρατρεχάμενοι δημοσιογράφοι, δίνουν ακόμη ένα ρεσιτάλ λαϊκισμού και υποκρισίας… Το κατεστημένο, προσπαθεί να πλήξει κυρίως από ηθικής απόψεως το επαναστατικό φαινόμενο του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και παράλληλα με αόριστες απειλές προσπαθεί να εκφοβίσει την ευρεία κοινωνική μάζα ώστε να συγκρατήσει όσο μπορεί μια μαζική κοινωνική ανυπακοή. Έτσι λοιπόν ακούμε τους κρατούντες να αναφέρονται σε αυτό το κίνημα ως μια κίνηση που στερείται πολιτικού υποβάθρου, δίνοντας του την απλή και βολική ερμηνεία των απλά τζαμπατζήδων. Πολιτικοί και δημοσιοκάφροι προσπαθούν να αναπτύξουν μια ρηχή λαϊκίστικη επιχειρηματολογία, ενδύοντας την με την προβιά της χαρακτηριστικής ψευδοηθικής τους. Μα καλά είναι σωστό να μην πληρώνεις για κάτι που χρησιμοποιείς; Είσαι ανεύθυνος; Πως θα γίνουν οι δρόμοι; Πως θα συντηρηθεί το οδικό δίκτυο; Εκμεταλλεύεσαι τους συμπολίτες σου; Κορόιδα είναι αυτοί που πληρώνουν; Αμφισβητείς την νομιμότητα; Θες να καταρρεύσει η πατρίδα; Η αμηχανία τους να αντιμετωπίσουν την κατάσταση είναι πλέον ολοφάνερη. Οι μισοί με περίσσιο θράσος λοιδορούν ως απλά τζαμπατζήδες αυτούς που δεν πληρώνουν και παράλληλα δηλώνουν πως επεξεργάζονται νόμους που θα ποινικοποιούν την άρνηση πληρωμής και οι άλλοι μισοί αναγνωρίζουν ως δίκαια κάποια από τα αιτήματα των τζαμπατζήδων πολιτών και υπόσχονται πως θα μειώσουν τις τιμές των διοδίων και των εισιτηρίων για κάποιες κοινωνικές ομάδες. Επιχειρήματα του κώλου και παζάρι κατευνασμού μπας και σώσουν την παρτίδα…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απʼ την αρχή. Η αλήθεια είναι ότι το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ έχει εξʼ ορισμού πολιτικό υπόβαθρο, αλλά βέβαια καμία σχέση με οποιοδήποτε κόμμα. Εντάξει, ενίοτε δράττονται της ευκαιρίας και οι απλά τζαμπατζήδες και είναι καλοδεχούμενοι και αυτοί στην παρέα. Όμως η αρχή έγινε από συνειδητοποιημένους ενεργούς πολίτες που γνωρίζουν και υπερασπίζονται τα συνταγματικά δικαιώματα τους και οι οποίοι συνεχίζουν να διοργανώνουν δράσεις και εκστρατείες για την ενημέρωση των συμπολιτών τους. Για να καταλάβουμε όμως τι σημαίνει το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, πρέπει κατʼ αρχήν να έχουμε συνειδητοποιήσει τι σημαίνει το ΠΛΗΡΩΝΩ και ποιοι είναι αυτοί που πληρώνουν.

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία, Πληρώνω σημαίνει συνεισφέρω από τον εαυτό μου στον βαθμό που μου αναλογεί, για το σύνολο των αγαθών που απολαμβάνω μέσα σε αυτήν. Αν πληρώνω λιγότερο απʼ όσο μου αναλογεί ή αν δεν πληρώνω καθόλου, τότε είμαι παράσιτο και ζω εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Αν πληρώνω περισσότερο απʼ όσο μου αναλογεί τότε είμαι σκλάβος και κάποιοι ζουν εις βάρος μου. Ο χρόνος δεν είναι χρήμα. Ο χρόνος είναι ζωή και όλοι πληρώνουμε με τις ζωές μας. Τι δικαιούται ή τι αναλογεί στον καθένα μας σε αυτήν την ζωή; Τα πάντα, αφού τα πάντα υπάρχουν σε επαρκείς ποσότητες για όλους. Σε ποιον χρωστάμε σε αυτήν την ζωή; Σε κανέναν, αφού κανένας δεν έφερε τίποτα δικό του όταν γεννήθηκε σε αυτόν τον κόσμο και κανένας δεν θα πάρει τίποτα μαζί του όταν φύγει από αυτόν. Άρα λοιπόν πρέπει ή δεν πρέπει να πληρώνουμε; Ασφαλώς και πρέπει να πληρώνουμε όλοι. Σε μια ευνομούμενη και εύρυθμη πολιτεία όλοι χρειάζεται να πληρώνουμε, να προσφέρουμε δηλαδή ένα μέρος από τον χρόνο μας, δηλαδή από τις ζωές μας σε ένα συνεχές αλισβερίσι ώστε να απολαμβάνουμε όλοι ισότιμα τα αγαθά που θέλουμε.

Αυτά όσον αφορά την θεωρία. Τι γίνεται στην πράξη; Στην πράξη πληρώνουν μονίμως με τις ζωές τους οι πολλοί για να λυμαίνονται τα πάντα οι ελάχιστοι. Όταν δυνητικά όλοι μπορούν να απολαμβάνουν τα πάντα, κάποιοι φρόντισαν ώστε οι πολλοί να μην έχουν σχεδόν τίποτα και οι ελάχιστοι να έχουν τα πάντα. Αυτοί οι ελάχιστοι που ρουφάνε το αίμα των υπόλοιπων εκατομμυρίων, δεν τους καίγετε καρφί αν ζεις ή αν πεθαίνεις. Η ύπαρξη σου τους νοιάζει μονάχα για να σε πηδήξουν. Όλοι αυτοί οι βολεμένοι υπουργοί, πρωθυπουργοί, βουλευτές, γραμματείς και φαρισαίοι, με τους φανερούς μισθούς των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και τις κρυφές μίζες των εκατομμυρίων ευρώ, αυτοί που συνταξιοδοτούνται με 2 βουλευτικές θητείες και εσένα θα σε στείλουν να συνταξιοδοτηθείς στα 75, αυτοί που απολαμβάνουν τζάμπα τηλέφωνα, τζάμπα ναύλα, τζάμπα ξενοδοχεία, τζάμπα φαγοπότια σε δεξιώσεις, αυτοί λοιπόν οι αρχιτζαμπατζήδες έχουν το απίστευτο θράσος να σε λοιδορούν ως τζαμπατζή για το διόδιο ή για το εισιτήριο που δεν πληρώνεις και δεν τους νοιάζει ούτε αν έχεις ή δεν έχεις για να το πληρώσεις. Αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τα υπερκοστολογημένα δημόσια έργα, αυτοί που κατασπατάλησαν και υπεξαίρεσαν τον δημόσιο πλούτο ολόκληρων γενεών, αυτοί που καταστρατήγησαν το σύνταγμα και τους νόμους, αυτοί που πίνουν στην υγειά του μαλάκα του Έλληνα, έχουν το απίστευτο θράσος να σου θέτουν ηθικά διλλήματα.

Αυτά τα ξετσίπωτα λαμόγια του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου, έχουν επίσης το θράσος να απειλούν ακόμη και με φυλάκιση όσους δεν πληρώνουν το διόδιο ή το εισιτήριο του ενός υρώ. Όμως για να λέμε την αλήθεια, κάποιοι επιτέλους σε αυτόν τον τόπο πρέπει να μπούνε στην φυλακή. Αφού λοιπόν κανένας πρωθυπουργός ή υπουργός δεν πήγε και ούτε πρόκειται να μπει ΠΟΤΕ στην φυλακή για κανένα σκάνδαλο υπεξαίρεσης και διασπάθισης δισεκατομμυρίων υρώ του Ελληνικού λαού, αφού ο Μαντέλης, ο Τζουκάτος, ο Βουλγαράκης, ο Καραμανλής, ο Σημίτης, ο Μητσοτάκης, ο Τσοχατζόπουλος, τα λαμόγια του χρηματιστηρίου, τα λαμόγια των δομημένων ομολόγων, τα λαμόγια των ολυμπιακών, τα λαμόγια του Βατοπεδίου, τα λαμόγια της SIEMENS, κυκλοφορούν ακόμη ελεύθερα και δεν πρόκειται ΠΟΤΕ κανείς να τους αγγίξει, ίσως να είναι πρέπων για την διατήρηση της έννομης τάξης, να πάμε στην φυλακή εμείς για τα διόδια και για το εισιτήριο του ενός υρώ. Αυτό είναι το κράτος δικαίου που ευαγγελίζονται.

Εγώ πάντως δηλώνω πως είμαι έτοιμος να πάω στην φυλακή για να ξεπληρώσω τουλάχιστον το ηθικό χρέος μου απέναντι σε αυτό το κράτος, γιατί αν περιμένουν πως θα πάρουν δεκάρα τσακιστή από μένα πλανώνται πλάνη οικτρά. Και εδώ που τα λέμε τι μέσα, τι έξω, σχεδόν το ίδιο είναι. Και επειδής τώρα τελευταία δυσκολεύομαι και κάπως να τα φέρω βόλτα, ας με βάλουν τουλάχιστον μέσα ώστε να αναλάβουν και τα έξοδα της διαβίωση μου. Εδώ που τα λέμε ίσως το θέμα να έχει και την θετική του πλευρά. Ίσως έτσι να τονωθεί η Ελληνική οικονομία και η παραγωγικότητα, γιατί αυτοί που δεν πληρώνουν είναι πλέον εκατοντάδες χιλιάδες και για να τους χώσουν όλους αυτούς φυλακή, θα πρέπει λογικά να χτίσουν πολλές καινούργιες φυλακές. Οπότε να και πάλι η άνθηση στην οικοδομική δραστηριότητα, να καινούργιες θέσεις εργασίας για εργάτες και δεσμοφύλακες. Μια φιλική συμβουλή θα δώσω μονάχα στους φωστήρες πολιτικούς που σκοπεύουν να ποινικοποιήσουν την άρνηση πληρωμής. Φροντίστε να μελετήσετε καλά το σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Εμείς έτσι κʼ αλλιώς δεν πρόκειται να σας πληρώσουμε, προσέχτε μην μας πληρώσετε κʼ από πάνω…

Σε όλους αυτούς λοιπόν τους αρχιτζαμπατζήδες που δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ για όσα καταχράστηκαν, λέω πως και εγώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! Δεν πρόκειται να ξαναπληρώσω διόδια, εισιτήρια, πρόστιμα, ΕΡΤ, φόρους, τέλη κυκλοφορίας, Φ.Π.Α., ασφαλιστικές εισφορές και θα δούμε και τι άλλο ακόμη. Δεν πρόκειται να πληρώσω την κρίση σας και τους διεθνείς τοκογλύφους!!![/align]

[align=center] [/align]

Michael Design

KostasD33

Μιχάλη… να υποθέσω ότι 1η Μαρτίου θα κατέβεις Αθήνα?
Αν ναι, σφύρα να βρεθούμε σε ένα ωραίο καφενέ κοντά Ομόνοια ή σύνταγμα

... και μη φοβού ... πληρώνω εγώ τον καφέ μη σου πω και παγωτάκι και μπάφλα  :P

katinaki

[quote user="KostasD33" post="345136"]Μιχάλη… να υποθέσω ότι 1η Μαρτίου θα κατέβεις Αθήνα?

... και μη φοβού ... πληρώνω εγώ τον καφέ μη σου πω και παγωτάκι και μπάφλα  :P[/quote]

αν έχει μπάφλα έρχομαι κι εγώ
τη μπούφλα ποιος θα τη φάει :razz:

πάντως μου άρεσε όπως τα είπε η Παπαρήγα σήμερα. Το κράτος δεν κάνει στάσεις πληρωμών; Θα κάνουμε κι εμεις! αμ πώς!

KostasD33

Την μπούφλα θα την φαει η Μιχαλακης.. έτσι κι αλλιώς αυτός έχει λυσσάξει εδώ και 3 χρόνια στο φόρουμ με το δεν πληρώνω…
Εγώ πληρώνω το εισιτήριο μπας και απολυθεί έστω και ένας εργαζόμενος λιγότερος.. αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο

άμα θέτε όμως με ευκαιρία το κατέβασμα των απληρωμάτων στήνουμε και ένα meeting εκεί στα πέριξ
να έχει και την επαναστατική προοπτική του

υγ, όσο για την Παπαρήγα καλό θα ήταν αν πλήρωνε με τον βασικό τουλάχιστον τους εργαζόμενους της στην εκδοτική επιχείρηση που έχει

katinaki

Εντάξει, ενίοτε δράττονται της ευκαιρίας και οι απλά τζαμπατζήδες και είναι καλοδεχούμενοι και αυτοί στην παρέα.

ευχαριστώ :mrgreen:

Michael_Design

[quote user="KostasD33" post="345136"]Μιχάλη… να υποθέσω ότι 1η Μαρτίου θα κατέβεις Αθήνα?

... και μη φοβού ... πληρώνω εγώ τον καφέ μη σου πω και παγωτάκι και μπάφλα  :P[/quote]Θέλω να έρθω ρε γαμώτο, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω. :neutral: Άσε που μπορεί να οργανώσουμε και έμεις εδώ πάνω καμιά συγκέντρωση...

Βέβαια τώρα που είπες για παγωτάκι και μπάφλα, με έχεις βάλει σε μεγάλο πειρασμό και να είσαι σίγουρος ότι αν τελικά κατέβω δεν τα γλιτώνεις... :cool:

Michael_Design

[quote user="katinaki" post="345146"]Εντάξει, ενίοτε δράττονται της ευκαιρίας και οι απλά τζαμπατζήδες και είναι καλοδεχούμενοι και αυτοί στην παρέα.

ευχαριστώ :mrgreen:[/quote]Βλέπεις katinaki χαρακτηριστικό του γυναικείου φύλλου το τζάμπα, άλλα τι να κάνουμε...; Είστε πάντα καλοδεχούμενες καθότι μας ομορφαίνετε και την παρέα... ;-)

Michael_Design

KostasD33

[quote user="Michael_Design"]
[align=center][size=14]ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ!!![/size]
[/align]
[/quote]

[size=18][align=center]Το τζάμπα δεν υπάρχει
Το πάτησε το τραίνο
 Όπου αναζητάς το τζάμπα στο τέλος το πληρώνεις τρίδιπλα και βάλε
[/align][/size]

Το ότι είναι αλητεία (ευγενική έκφραση) πολλές από τις ληστρικές οικονομικές πολιτικές που τρώμε στη μάπα…
Αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο κι όσο βοηθάμε την ανομία τόσο βοηθάμε όσους είναι οι πιο ισχυροί που επωφελούντο από την ανομία διότι έχουν και τα μέσα και τον τρόπο να το κάνουν σε ένα ακόμα πιο εύκολο περιβάλλον ανομίας

Άποψη μου φυσικά και δημοκρατία έχουμε
Αλλά Μιχάλη κάθε τζάμπα 2 ευρώ που γλυτώνεις εσύ από το Κράτος το πληρώνω εγώ….
Οπότε χρωστάς καφέ άσε τα ψόφια και κανόνισε να κατέβεις

Michael_Design

:shock: Ρε σύ Κώστας, πολιτικός είσαι; Τι γυριστή ήταν αυτή; Το... :arrow:  

... και μη φοβού ...
Έγινε... :arrow:
[quote user="KostasD33" post="345136"]...κάθε τζάμπα 2 ευρώ που γλυτώνω εγώ από το Κράτος το πληρώνεις εσύ….[/i] το θεωρώ ρε φίλε επιεικώς επιχείρημα για παιδάκια του νηπιαγωγείου. Σε έχω ικανό για σοβαρότερα επιχειρήματα... Δηλαδή κάνεις θέμα τα δικά μου 2 υρώ και δεν σε ενοχλούν τα κάποια εκατομμύρια ευρώ που επί δεκαετίες έχει πάρει σε μίζες ο Άκης για παράδειγμα από κάτι εξοπλιστικά προγράμματα; Δεν σε ενοχλούν τα ολυμπιακά υπερκοστολογημένα (λόγο των μιζών) των 22 δις;; Δεν σε ενοχλεί που ένας δρόμος κοστίζει στους Έλληνες φορολογούμενους 10~20 φορές παραπάνω από το πραγματικό κόστος επειδή το διαπλεκόμενο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο τα αρπάζει; Αυτά ποιος τα πληρώνει ρε Κώστα; Όχι εσύ;;; Δηλαδή το πρόβλημα σου είμαι εγώ και ο κάθε πολίτης που σταμάτησε πλέον να κάνει τον μαλάκα σε αυτό το κράτος;;  :?:

larus audouinii

Μπαίνω σπάνια σε λεωφορείο ή μετρό οπότε δεν ξέρω τι θα έκανα ..ίσως και να πλήρωνα (για το γμτ, τους απαξιώ και είμαι έξω από το σύστημα τους, βαρέθηκα)
Εδώ από τις τσέπες μας βάζουμε όταν περνάμε τα διόδια (και όχι μόνο) για το δημόσιο καλό
Αλλα ο Μιχάλης λέει και λίγα
Πόσα και πόσα "ανταλλακτικά" πληρώσαμε υπερκοστολογημένα μαζί με τους μεσάζοντες... αν περιμένεις με τα δυο ευρώ να σωθεί κάποιος το ξεχνάμε, εδώ που φτάσαμε δεν... Αν έχει τις άκρες ... είναι πιο βολεμένος από πολλούς
Π.Χ τους φοιτητές τους σκέφτεται κανείς που με το πάσο γλυτώνουν μόνο10 λεπτά;  
Τους μαλ@κες ενίοτε τους αποκαλούν και τσαμπατζήδες Οι μιζαδόροι είναι υπεράνω
Άσε Κώστα να καταλάβουν και τι εστί πολίτης  Όσο κατεβάζει κάποιος το κεφάλι θα είναι άξιος των χαρακτηρισμών
Το σπίτι του πουλάνε

katinaki

θα συμφωνήσω με τη λαρούς. Αν και δεν έχω την ευκαιρία να μην πληρώνω καθ' ότι ούτε διόδια διαθέτουμε ούτε σε λεωφορεία μπαίνω, πιστεύω ότι καλά κάνει και ο κοσμάκης και αντιστέκεται έστω και μ' αυτό τον τρόπο.
Αφήστε που έμαθα από τον κ. Ρέππα ότι αυτοί που σηκώνουν την μπάρα οδηγούν πολυτελή και πανάκριβα αυτοκίνητα...
Τι να πει κανείς; :twisted:

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="345204"][quote user="Michael_Design"]
[align=center][size=14]ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ!!![/size]
[/align]
[/quote]

[size=18][align=center]Το τζάμπα δεν υπάρχει
Το πάτησε το τραίνο
 Όπου αναζητάς το τζάμπα στο τέλος το πληρώνεις τρίδιπλα και βάλε
[/align][/size]

Το ότι είναι αλητεία (ευγενική έκφραση) πολλές από τις ληστρικές οικονομικές πολιτικές που τρώμε στη μάπα…
Αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο κι όσο βοηθάμε την ανομία τόσο βοηθάμε όσους είναι οι πιο ισχυροί που επωφελούντο από την ανομία διότι έχουν και τα μέσα και τον τρόπο να το κάνουν σε ένα ακόμα πιο εύκολο περιβάλλον ανομίας

Άποψη μου φυσικά και δημοκρατία έχουμε
Αλλά Μιχάλη κάθε τζάμπα 2 ευρώ που γλυτώνεις εσύ από το Κράτος το πληρώνω εγώ….
Οπότε χρωστάς καφέ άσε τα ψόφια και κανόνισε να κατέβεις[/quote]

Συγγνώμη Κωστήμ αλλά το να μην πληρώνει ο κόσμος είναι η πλέον ήπια και ειρηνική μορφή διαμαρτυρίας που έχω δει ποτέ μου.

Αυτό που θα 'πρεπε να κάνουμε στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή, είναι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα των Αιγυπτίων, να ξεσηκωθούμε, να βγούμε όλοι μαζί στους δρόμους και να διώξουμε (για να μην πω τίποτε χειρότερο) απ' την εξουσία όχι μόνον τους 300 αλλά και όλους τους ομοίους τους. Όσο εξακολουθούμε να ανεχόμαστε όλ' αυτά τα λαμόγια, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα.
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

468 Επισκέπτες, 0 Χρήστες