Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 326
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 264
  • Total: 265
  • Leon

h pisth xanetai....

Ξεκίνησε από Anonymous, Δεκεμβρίου 17, 2004, 08:36:58 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Anonymous

apo ayto ton kosmo h pisth xanetai , gnorizeis anthropous polla xronia tous empisteyesai kai xafnika akous mia kathgoria gi aytous ki oxi mono den tous yperaspizesai alla oute kan to ereynas kai gkremizontai ola kai den anaferomai mono gia tis erotikes sxeseis alla genika gia tis anthropines sxeseis
pou einai h pisth sto synadelfo , ston sympolith , sto geitona
shmeia ton kairon???

Anonymous

yparxei mia lexi "mpessaliki" psila grammata stis meres mas...

distixws....

vasilis

Παράθεση από: "livelia"yparxei mia lexi "mpessaliki" psila grammata stis meres mas...

distixws....

Για οσους την ξερουν αυτη την λεξη δεν ειναι καθολου ψιλα γραμματα αγαπητη λιβελια και σαμερ την πιστη την χανουμε επειδη εμεις θελησαμε να χαθει για καποιο λογο

minoraki

Παράθεση από: "summer_time"apo ayto ton kosmo h pisth xanetai , gnorizeis anthropous polla xronia tous empisteyesai kai xafnika akous mia kathgoria gi aytous ki oxi mono den tous yperaspizesai alla oute kan to ereynas kai gkremizontai ola kai den anaferomai mono gia tis erotikes sxeseis alla genika gia tis anthropines sxeseis
shmeia ton kairon???
μπορει να ειναι σημεια των καιρων, αλλα μπορει αυτο να συμβαινει γιατι ολοι καπου εχουμε κρυφτει στο καβουκι μας, μας απασχολουν πολλα, οι υποχρεωσεις μας ατελειωτες και καπου αδιαφορουμε για το τι γινεται γυρω μας, για το αν οι σχεσεις καταρρεουν. οι διαπροσωπικες μας σχεσεις ειναι πανω σε ενα τεντωμενο σχοινι.

Pappas10

Θερινή ώρα... να ακουστώ λίγο αιρετικός;

Κατ' αρχάς δεν μιλάς για πίστη αλλά για εμπιστοσύνη και συμπαράσταση. Και αυτές οι 2 ένοιες δεν είναι απαραίτητα συμβατές ούτε αλληλένδετες για εμένα.

Το ότι εμπιστεύομαι κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι υποχρεούμαι να του συμπαρασταθώ. Τον εμπιστεύομαι στη σχέση μαζί μου, όχι στη σχέση του με τρίτους. Αντίστοιχα, το να με εμπιστεύεται κάποιος - ελπίζω πως - δεν απορρέει από την επιθυμία του να έχει συμπαραστάτες αλλά από την κρίση και το ένστικτο του/της που με αναγνωρίζει ως εχέμυθο, ειλικρινή και καλοπροαίρετο.

Για να είμαι ειλικρινής, ψιλοζορίζομαι με  τα άτομα που στο όνομα της φιλίας, γειτονίας κ.ο.κ. σπεύδουν να υπερασπιστούν χωρίς να γνωρίζουν ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Γιατί θεωρώ ότι το δίκαιο έχει ίδια αξία με τη φιλία.

Σαν άτομο, τις "μάχες" μου  - ιδίως σε προσωπικές διενέξεις -  προτιμώ να τις δίνω μόνος μου. Πιστεύω ότι είναι πιο γεναίο και κάπου και πιο δίκαιο απέναντι στους άλλους. Πιστεύω πολύ στον φίλο, τον γείτονα και τον συνάδελφο. Τον υπερασπίζομαι και συμμαχώ μαζί του όταν ξέρω ότι έχει δίκιο. ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ. Δεν σχετίζεται με το πόσα χρόνια τον/την ξέρω, μόνο με το ΤΙ ΞΕΡΩ. Στην τελική, πιστεύεις καλύτερα κάτι που γνωρίζεις. Δεν βλέπω λοιπόν καμμία έλλειψη πίστης στα παραδείγματα που φέρνεις στο κείμενο σου. Μάλλον μια παραπονιάρικη διάθεση.

Με σεβασμό και εκτίμηση.

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

danai

Παράθεση από: "Pappas10"Θερινή ώρα... να ακουστώ λίγο αιρετικός;

Κατ' αρχάς δεν μιλάς για πίστη αλλά για εμπιστοσύνη και συμπαράσταση. Και αυτές οι 2 ένοιες δεν είναι απαραίτητα συμβατές ούτε αλληλένδετες για εμένα.

Το ότι εμπιστεύομαι κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα και ότι υποχρεούμαι να του συμπαρασταθώ. Τον εμπιστεύομαι στη σχέση μαζί μου, όχι στη σχέση του με τρίτους. Αντίστοιχα, το να με εμπιστεύεται κάποιος - ελπίζω πως - δεν απορρέει από την επιθυμία του να έχει συμπαραστάτες αλλά από την κρίση και το ένστικτο του/της που με αναγνωρίζει ως εχέμυθο, ειλικρινή και καλοπροαίρετο.

Για να είμαι ειλικρινής, ψιλοζορίζομαι με  τα άτομα που στο όνομα της φιλίας, γειτονίας κ.ο.κ. σπεύδουν να υπερασπιστούν χωρίς να γνωρίζουν ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο. Γιατί θεωρώ ότι το δίκαιο έχει ίδια αξία με τη φιλία.

Σαν άτομο, τις "μάχες" μου  - ιδίως σε προσωπικές διενέξεις -  προτιμώ να τις δίνω μόνος μου. Πιστεύω ότι είναι πιο γεναίο και κάπου και πιο δίκαιο απέναντι στους άλλους. Πιστεύω πολύ στον φίλο, τον γείτονα και τον συνάδελφο. Τον υπερασπίζομαι και συμμαχώ μαζί του όταν ξέρω ότι έχει δίκιο. ΟΤΑΝ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ. Δεν σχετίζεται με το πόσα χρόνια τον/την ξέρω, μόνο με το ΤΙ ΞΕΡΩ. Στην τελική, πιστεύεις καλύτερα κάτι που γνωρίζεις. Δεν βλέπω λοιπόν καμμία έλλειψη πίστης στα παραδείγματα που φέρνεις στο κείμενο σου. Μάλλον μια παραπονιάρικη διάθεση.

Με σεβασμό και εκτίμηση.

Παππάς10

ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ

Οσον αφορα :
Παράθεση από: "Pappas10"apo ayto ton kosmo h pisth xanetai , gnorizeis anthropous polla xronia tous empisteyesai kai xafnika akous mia kathgoria gi aytous ki oxi mono den tous yperaspizesai alla oute kan to ereynas kai gkremizontai ola kai den anaferomai mono gia tis erotikes sxeseis alla genika gia tis anthropines sxeseis
shmeia ton kairon???

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ . ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ , ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ  ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ..ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ..ΕΤΣΙΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ!
Φιλικα

Pappas10

Δανάη,

Γιατί το κατακρίνεις;

Με εκτίμηση

Παππάς10.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

Pappas10

Παράθεση από: "Pappas10"Δανάη,

Γιατί το κατακρίνεις;

Με εκτίμηση

Παππάς10.

Και τι ακριβώς κατακρίνεις; Δεν γράφω μόνο 1 πράγμα.

Με εκτίμηση

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

etet

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο pappas ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ.ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΛΕΩ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ Η ΣΤΙΓΜΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΥΡΟ.
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!!

kuria

ούτε οι pappades δεν έχουν πια εμπιστοσύνη στην εξομολόγηση....    :P
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

spellbound

Η πιστη εχει ηδη χαθει γιατι κανενας μας δεν θελησε να τη στηριξει.

Μαλλον οχι, και αυτη που πιστεψαν σε αυτην προδοθηκαν.

Αξιζει να προδωθεις???

οχι, δεν το νομιζω. Αλλα στο χωρο του διαδικτυου τα πραγματα ειναι δυσκολα, και πρεπει να εχει κανεις τα ματια του ανοικτα.

Τωρα για τους γειτονες και τα συναφη.......  Ας μη περιμενουμε πολλα.

Ετσι απλα, δικια μου η αποψη.

kuria

αν μιλάμε για το διαδίκτυο θα πρέπει να αποδεχθούμε δυο πραγματάκια πριν αρχίσουμε οποιαδήποτε δραστηριότητα...
1. κανείς δεν είναι εντελώς ανυποψίαστος...
2. να μην επενδύουμε στην εικονική πραγματικότητα...

σπάνια κάθεται κάτι καλό... όπως ο έρωτας μας ας πούμε με την gikama...   :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

spellbound

Ε ναι,

Ερωτα μου αγιατρευτεεεεεεεεεεεεεεεεεε
και καημε μου μεγαλεεεεεεεεεεεεεεεεεε

]

danai

Ενα συγνωμη, μπρεδεψα τα topik, τα ονοματα....και γενικα τα εκανα ΣΑΛΑΤΑ...

Anonymous

και οι σαλάτες χρειάζονται σε ένα καλοστρωμένο τραπέζι

264 Επισκέπτες, 1 Χρήστης