Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 202
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 240
  • Total: 240

Ο Παραμυθένιος Γάμος!

Ξεκίνησε από pixie, Απριλίου 25, 2011, 05:47:24 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

skou70

grafw ena cd me ta apanta tou phil collins kai tha erthw pros ta meri sou :P

KostasD33

[quote user="skou70"]grafw ena cd me ta apanta tou phil collins kai tha erthw pros ta meri sou :P[/quote]

να βαλω να παιζει στο ράδιο τα άπαντα των Genesis μέχρι αύριο?

υ.γ.
καλά βγαζει την γόβα στο αμάξι??

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="347705"][quote user="skou70"]grafw ena cd me ta apanta tou phil collins kai tha erthw pros ta meri sou :P[/quote]

να βαλω να παιζει στο ράδιο τα άπαντα των Genesis μέχρι αύριο?

υ.γ.
καλά βγαζει την γόβα στο αμάξι??[/quote]

Και δεν βάζεις;
Αυτά τουλάχιστον θα τα ακούσουμε!  ;-)  :razz:  :mryellow:

Υ.Γ. Καλά; είναι δυνατό να οδηγήσω με γόβα-στιλέτο;  :razz:
κάτι αν μπορούσα στον κόσμο να άλλαζα
θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα

KostasD33

έβαλα Genesis - Platinum Collection .....

Τόλη θέλω κι εγω τα άπαντα...  βάλε και μπλα μπλά δικό σου μέσα να βγεί στον αέρα.....Σαν ένας παραμυθένιος γάμος (να ειμαι και εντός λέμε)

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="347708"]έβαλα Genesis - Platinum Collection .....

Τόλη θέλω κι εγω τα άπαντα...  βάλε και μπλα μπλά δικό σου μέσα να βγεί στον αέρα.....Σαν ένας παραμυθένιος γάμος (να ειμαι και εντός λέμε)[/quote]

Εντός εκτός κι επί τ' αυτά είμαστε εδώ και... κάτι posts!   :razz:  

Είμαστε τα πηγαδάκια στο γαμήλιο τραπέζι.  :mryellow:

Να ζήσουνε βρε τα παιδιά! Το 'παμε; Να τους χαίρονται.  :mrorange:

skou70

to olo skhniko parapempei se kalokairines diakopes me ta sandalia stin ammo kai tis goves sti vradini eksodo (ZHTW ta high heels!) ;)

KostasD33

Σκεπτόμουν πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι οι άγγλοι που με τόσα προβλήματα που έχουν κι αυτοί έχει βγει μια μεγάλη μάζα από δαύτους στους δρόμους και πανηγυρίζει, για τον γάμο ενός τύπου που γεννήθηκε με όλα έτοιμα στα πόδια του και μια τύπισσα που μόλις πετυχε διάδοχο θρόνου στη σχολή της, άρχισε να τρέχει για να τον τύλιξη….

Άντε όλοι εμείς οι άλλοι να λέμε τι έγινε, σιγά το γεγονός… ένας γάμος είναι

Μετά σκέπτομαι τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν ξαναγινόταν λειτουργία σε κανονική βάση στην Αγιά Σοφία, τι πανηγυρισμούς και διθυραμβικούς θα είχαμε εδώ, και καμάρι και πατριωτικό αίσθημα

Και οι άγγλοι θα έλεγαν… έλα τι έγινε? Άλλη μια εκκλησία είναι που χρειάζεται και μπόλικα μερεμέτια ακόμα

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="347718"]Σκεπτόμουν πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι οι άγγλοι που με τόσα προβλήματα που έχουν κι αυτοί έχει βγει μια μεγάλη μάζα από δαύτους στους δρόμους και πανηγυρίζει, για τον γάμο ενός τύπου που γεννήθηκε με όλα έτοιμα στα πόδια του και μια τύπισσα που μόλις πετυχε διάδοχο θρόνου στη σχολή της, άρχισε να τρέχει για να τον τύλιξη….

Άντε όλοι εμείς οι άλλοι να λέμε τι έγινε, σιγά το γεγονός… ένας γάμος είναι

Μετά σκέπτομαι τι θα γινόταν στην Ελλάδα αν ξαναγινόταν λειτουργία σε κανονική βάση στην Αγιά Σοφία, τι πανηγυρισμούς και διθυραμβικούς θα είχαμε εδώ, και καμάρι και πατριωτικό αίσθημα

Και οι άγγλοι θα έλεγαν… έλα τι έγινε? Άλλη μια εκκλησία είναι που χρειάζεται και μπόλικα μερεμέτια ακόμα[/quote]

Τυχαίο; δε νομίζω!!!

Φήμες λένε λοιπόν πως είχε αρχίσει να τρέχει να τον τυλίξει πολύυυυυ πριν τον πετύχει στην σχολή της.

Άσε που μόνο τυχαία δεν τον πέτυχε εκεί.

Εγώ ένα ξέρω, πως κερδίζεις μόνο τον σκοπό που έχεις θέσει στη ζωή σου.
Τρανό παράδειγμα; η κατά τ' άλλα "κοινή θνητή".
Και μαγκιά της!

KostasD33

Κλασική γυναικεία αντίληψη….
Μαγκιά που τον τύλιξε τον καλό γαμπρό

Οι άντρες είμαστε λιγότερο ανήθικοι με το μαγκιά του που την πήδησε

Το ένα κραταει λίγο το άλλο είναι μια ζωή

black_velvet

[quote user="KostasD33" post="347730"]...
Το ένα κραταει λίγο το άλλο είναι μια ζωή[/quote]

Έδωσες μόνος σου την απάντηση!
Πληρώνει τη μαγκιά της για μια ζωή. Ολόκληρη!!!! Τι άλλο θες;

:razz:

larus audouinii

:lol:

Ο κόσμος που ζούμε είναι "βρώμικος" αλλά είναι και ροζ  :grin:
Από τα σκουπίδια που πετάμε και πετάνε για να παρουν και τις επιδοτήσεις (και που βρωμίζουν και τιγκάρουν) τις χωματερές, θα χόρταιναν πολλοί πεινασμένοι
Αν δεν ήταν και ροζ την είχαμε δύσκολα (όχι δεν τον είδα ...Τον γάμο ..ούτε και τον Τόλη  Ωρέ Κωνσταντίνα Θεσ/κη;!!!) :lol:

CHRIS_FEMALE_

...Για ποιον παραμυθενιο γαμο λετε?εκτος του γιου του άγκλυ καρολου εχουμε κι αλλο παραμυθι? :grin:  :razz: μηπωσ εχω χασει επεισοδια απο τις φασολιες λεω... :cool:

240 Επισκέπτες, 0 Χρήστες