Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 351
  • Total: 351

Δεν μπορείς να σταυρώσεις γκόμενα;

Ξεκίνησε από Michael_Design, Απριλίου 27, 2011, 11:41:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

saliara

[quote user="Michael_Design" post="347597"]

8. ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΊΖΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ μπροστά σε γυναίκες. Όχι ότι είναι κακό, αλλά ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να βγει έξω από αυτή την ανασκαφή.[/url][/quote]

Είναι το μόνο που θα συμφωνήσω 1000%. Ούτε στο αμάξι, ούτε έξω,, Έλεος, κάτσε μια ώρα στη τουαλέτα ή κάπου μόνος σου και πάρε και γεωτρύπανο!!!!(για την μύτη εγώ λέω).Σιχαμένα πλάσματα... άντρες - γυναίκες!!!

jcdenton

Εσύ δεν σκαλίζεις τη μυτούλα σου;;;  :shock:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

[quote user="jcdenton" post="370687"]Εσύ δεν σκαλίζεις τη μυτούλα σου;;;  :shock:[/quote]

Φυσικά, αλλά ποτέ στο αμάξι και μετά να πιάσω το τιμόνι... ΜΠΛΙΑΧ.. και ποτέ μπροστά σε άλλους.
Και σχεδόν πάντα την καθαρίζω με χαρτομάντιλο γιατί όλα τα μικρόβια του χεριού μάντεψε που πάνε!!!! :?

jcdenton

Δηλαδή δεν κάνεις ανασκαφές; Δεν ψάχνεις τα Ελγίνεια;

[size=8]Πρέπει να είμαι αηδιαστικός χιχιχιχιχιχι[/size]
Ross Perot (1930 - ...)

kuria

[quote user="jcdenton" post="370720"]Δηλαδή δεν κάνεις ανασκαφές; Δεν ψάχνεις τα Ελγίνεια;

[size=8]Πρέπει να είμαι αηδιαστικός χιχιχιχιχιχι[/size][/quote]

αραγε ποτε θα καταφερουμε να μας επιστραφουν τα δολιως α(ρ)παχθεντα ελγινεια απο τους βρωμοεγγλεζους ωστε να τα παραχωρησουμε νομιμως στους βρωμογερμαναραδες;  :mad:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

jcdenton

Βρωμοεγγλέζοι & βρωμογερμανοί;

Είσαι φασίστρια  :mryellow:  :mrgreen:  :mrblue:
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

Και οι δυο βρωμιάρηδες είναι, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.!!

Belladona

νομίζω ότι ξεφύγατε από το θέμα , για να αποφύγετε να ποστάρεται? :lol:

saliara

Εεεε ψψψιτ εσύ η απο πάνω... :mrviolet: Δε βλέπω όμως κι εσύ αν συμφωνείς η να διαφωνείς με οτιδήποτε απ'το άρθρο!!

άσε τις ερωτήσεις.. :P  :P

Belladona

φυσικά και συμφωνώ με το άρθρο saliaritsa . όχι μόνο γυναίκα δεν θα σταυρώσει άντρας που φέρεται κάπως έτσι αλλά ούτε "μαύρη γάτα".
όσο για μένα , στην ηλικία μου πλέον , τα "ψυρίζω" πολύ περισσότερο  τα πράγματα.  :lol:

saliara

χαχαχαχα Ναι ε?? Γιατί έχω ακούσει γυναίκες να μου λένε όσο μεγαλώνεις έχεις λιγότερες απαιτήσεις :x (Έλεος λέμε) και είχα απογοητευτεί.. Ευτυχώς υπάρχουν και νορμάλ άτομα :*

jcdenton

Αν δεν κατεβάσεις τις απαιτήσεις, θα γυρίσει αυτός που θα βρεις και θα σου πει: "δεν σου αξίζω"... και θα μείνεις μοναχούλα  :sad:
Ross Perot (1930 - ...)

Nikos Apomakros

[quote user="saliara" post="370762"]χαχαχαχα Ναι ε?? Γιατί έχω ακούσει γυναίκες να μου λένε όσο μεγαλώνεις έχεις λιγότερες απαιτήσεις :x (Έλεος λέμε) και είχα απογοητευτεί.. Ευτυχώς υπάρχουν και νορμάλ άτομα :*[/quote]

Καταρχήν αφορά γυναίκες και άντρες. Οι απαιτήσεις μάλλον παραμένουν στον ίδιο βαθμό.
Ωστόσο πιστεύω αυξάνεται η ανεκτικότητα και ο συμβιβασμός εκεί που θεωρούμε ότι αξίζει τον
κόπο, ενώ ταυτόχρονα μειώνονται δραστικά και τα δυό τους σε οτιδήποτε απαξιώσαμε.

saliara

Νίκο,
Καλά ναι..Συμφωνώ ότι είναι και απ' τις δυο μεριές!!Συνήθως βέβαια (άποψή μου πάντα), χαλάει γιατί υπάρχει συμβιβασμός μόνο απ'τη μια μεριά όποια κι αν είναι αυτή.

Βασίλη,
ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ!! Το "δεν σου αξίζω" είναι μια έκφραση που εγώ την θεωρώ *****. Και μιλάμε για ώριμα άτομα, γιατί ναι κι εγώ στα 18 μου δεν δεχόμουνα και δεν άκουγα κανέναν. Όταν όμως νοιάζεσαι για κάποιον και σου πεί με πολύ ωραίο τρόπο να αλλάξεις κάτι ή να το διορθώσεις, πιστεύω ότι τουλάχιστον θα κάτσεις να το σκεφτείς. ;) Επίσης αν μου πεί δεν σου αξίζω, μπορεί όντως να μη μου αξίζει!!!

γιατί έτσι κι αλλιώς μου αξίζουν τα καλύτερα.. μουαχαχαχαχαχαχα :P

jcdenton

[quote user="saliara" post="370784"]Το "δεν σου αξίζω" είναι μια έκφραση που εγώ την θεωρώ *****.[/quote]

Στοίχημα πως την έχεις ακούσει (δεν χρειάζεται να το επιβεβαιώσεις δημόσια, ούτε ιδιωτικά. Απλά αυτή την εντύπωση έχω).

[quote user="saliara" post="370784"]γιατί έτσι κι αλλιώς μου αξίζουν τα καλύτερα..[/quote]

Μου θύμησες ένα άτομο ονειροπαρμένο, που θεωρούσε εαυτόν αλάθητο και σωστό. Θα σκεφτώ σοβαρά τις διπλωματικές μας σχέσεις.
Ross Perot (1930 - ...)

351 Επισκέπτες, 0 Χρήστες