Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 343
  • Total: 343

Δεν μπορείς να σταυρώσεις γκόμενα;

Ξεκίνησε από Michael_Design, Απριλίου 27, 2011, 11:41:26 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Belladona

jcdenton Εχθές at 11]Αν δεν κατεβάσεις τις απαιτήσεις, θα γυρίσει αυτός που θα βρεις και θα σου πει: "δεν σου αξίζω"... και θα μείνεις μοναχούλα  [/color]

δεν συμφωνώ Βασίλη μου γιατί όσο είσαι σε ηλικία που επικρατεί ο ενθουσιασμός , παραβλέπεις ίσως και κάποια ελαττώματα στον άλλον/η.
όταν όμως ωριμάζεις αλλάζουν και οι απαιτήσεις . θα ήθελες να συνοδεύεις ή να έχεις μια κοπέλα , έστω και με τα μισά από αυτά που γράφει το άρθρο?
προσωπικά θα φρόντιζα ώστε η επιλογή μου να ήταν ποιοτική και σύμφωνα με τα δικά μου standard και είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πάρα πολλά άτομα απαλλαγμένα (ευτυχώς) από όλα αυτά που αναφέρονται . τώρα άν ο ίδιος αξιολογούσε τον εαυτό του και κατέληγε ότι δεν αξίζει είναι άξιος της μοίρας του και καλά να πάθει γιατί εκείνος θα μείνει "μοναχούλης" και όχι εγώ. :smile:

saliara

Μα ναι δεν το κρύβω.. όντως σωστή η εντύπωση.. :)
[quote user="jcdenton" post="370788"]Μου θύμησες ένα άτομο ονειροπαρμένο, που θεωρούσε εαυτόν αλάθητο και σωστό. Θα σκεφτώ σοβαρά τις διπλωματικές μας σχέσεις.[/quote]

χαχαχαχαχα Εντάξει όχι, πλάκα έκανα έτσι?
Απλά για' μενα κάθε άνθρωπος αξίζει και πρέπει να του φέρεσαι ανάλογα..
Αυτά το ότι μου κάνεις σου κάνω και δεν σου αξίζει να σου φέρομαι έτσι κτλ, νομίζω ότι είναι κόμπλεξ του εαυτού μας!!
Τον άλλον τον ερωτεύεσαι έτσι όπως είναι. Αν δεν σ' αρέσει μην τον αλλάξεις, βρες άλλον που θα είναι στα γούστα σου.

Απλά το ξύσιμο της μύτης γνωρίζω ότι είναι μια ανάγκη του ανθρώπου, αλλά δεν χρειάζεται να γίνεται μπροστά σε άλλους, γιατί αν ήταν έτσι θα κάναμε και την ανάγκη μας επίσης!! :P

jcdenton

[quote user="Belladona" post="370792"]jcdenton Εχθές at 11]Αν δεν κατεβάσεις τις απαιτήσεις, θα γυρίσει αυτός που θα βρεις και θα σου πει: "δεν σου αξίζω"... και θα μείνεις μοναχούλα  [/color]

δεν συμφωνώ Βασίλη μου γιατί όσο είσαι σε ηλικία που επικρατεί ο ενθουσιασμός , παραβλέπεις ίσως και κάποια ελαττώματα στον άλλον/η.
όταν όμως ωριμάζεις αλλάζουν και οι απαιτήσεις . θα ήθελες να συνοδεύεις ή να έχεις μια κοπέλα , έστω και με τα μισά από αυτά που γράφει το άρθρο?
προσωπικά θα φρόντιζα ώστε η επιλογή μου να ήταν ποιοτική και σύμφωνα με τα δικά μου standard και είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πάρα πολλά άτομα απαλλαγμένα (ευτυχώς) από όλα αυτά που αναφέρονται . τώρα άν ο ίδιος αξιολογούσε τον εαυτό του και κατέληγε ότι δεν αξίζει είναι άξιος της μοίρας του και καλά να πάθει γιατί εκείνος θα μείνει "μοναχούλης" και όχι εγώ. :smile:[/quote]

Belladona μου, δεν συμφωνώ μ' αυτό που έγραψα. Απλά... η saliara ξέρει! Την "ψάρευα" κατά μια έννοια, για να έχω μια βαθύτερη έννοια του τι εννοεί.
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

saliara

8) Ναιιι η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα δολώματα.. :P  :mrviolet:

rain

[quote user="saliara" post="370805"]8) Ναιιι η αλήθεια είναι ότι μου αρέσουν τα δολώματα.. :P  :mrviolet:[/quote]

saliara

MEGA 1

[quote user="saliara" post="370622"][quote user="Michael_Design" post="347597"]

8. ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΊΖΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ μπροστά σε γυναίκες. Όχι ότι είναι κακό, αλλά ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να βγει έξω από αυτή την ανασκαφή.[/url][/quote]

Είναι το μόνο που θα συμφωνήσω 1000%. Ούτε στο αμάξι, ούτε έξω,, Έλεος, κάτσε μια ώρα στη τουαλέτα ή κάπου μόνος σου και πάρε και γεωτρύπανο!!!!(για την μύτη εγώ λέω).Σιχαμένα πλάσματα... άντρες - γυναίκες!!![/quote]

Εγώ που δεν καθαρίζω καθόλου μύτες, κεφάλι, πόδια ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο και συμφωνώ με το τελευταίο που είπες διότι και εγώ το βρίσκω άσχημο και σιχαμερό δεν βλέπω να παίζει καμία σημασία στις όποιες "σχέσεις" μου.
Κοίτα αυτά δεν παίζουν καμία σημασία τελικά όλα αυτά τα προσπερνούν οι γυναίκες όταν εκείνες αποφασίσουν ότι άλλα μετράν και άλλα μετράν τελικά.
Και φυσικά σε αυτά που "μετράνε" δεν είναι ο "χαρακτήρας ο καλός" και άλλες σαχλαμάρες αν μπορώ να πω.
Αλλά δύο πράγματα:
-Τι φάτσα έχεις, εμφάνιση δηλαδή.
-Το κοινωνικό στάτους που έχεις-αν έχεις καθόλου.
Τίποτε άλλο ουσιαστικά, όλα τα άλλα τα παραβλέπουν και ας λένε ότι δεν τα παραβλέπουν.
Οι γυναίκες είναι πάρα πάρα πάρα πολύ επιφανειακά όντα και εξιδανικεύουν καταστάσεις.
Γελοίοι ποιοι είναι?
Μα φυσικά οι άντρες ι καταγέλαστοι που τις παίρνουν στα σοβαρά λες και πρόκειται για όντα που έχουν ένα κάποιο "βάθος".

saliara

Μη τα ισοπεδώνουμε όλααααα. Εντάξει τώρα εδώ που τα λέμε φάτσα φυσικά θα κοιτάξεις!! Άλλωστε αυτό είναι το πρώτο που βλέπεις!! Δε νομίζω εσύ να είδες πρώτα μια γυναίκα απ' τα πόδια και να είπες πωωωωω θέλω να' μαστε μαζί!!
Εγώ πάλι επειδή μ' άρεσε ένας " άντρας" που ήταν 120 κιλά θα διαφωνήσω με το πρώτο. Απλά είχε αυτό το κάτι.. Για' μενα παίζουν ρόλο και μιλάω ΓΙΑ ΜΕΝΑ!! Αν σκαλίσει μύτη μπροστά μου έχω ξενερώσει.. Επίσης έχω φύγει από καφέ γιατί κοίταξε επί αρκετά λεπτά τον ()() άλλης. Συνοδεύεις φίλε.. Αν δεν σ' αρέσει μη βγείς!!

Γελοίος δεν είναι κανείς!! Επιλέγεις αν δεν σ' αρέσει επιλέγεις κάτι άλλο. Δεν μπορεί όλα τα άτομα στη γή να είναι σκάρτα.. Και μη ξεχνάς, για μερικούς είμαστε εμείς οι σκάρτοι, γιατί δεν μπορεί να μην έχεις πληγώει ποτέ κάποια στη ζωή σου, έστω και άθελά σου.. :wink:

MEGA 1

[quote user="Belladona" post="370792"]jcdenton Εχθές at 11]Αν δεν κατεβάσεις τις απαιτήσεις, θα γυρίσει αυτός που θα βρεις και θα σου πει: "δεν σου αξίζω"... και θα μείνεις μοναχούλα  [/color]

προσωπικά θα φρόντιζα ώστε η επιλογή μου να ήταν ποιοτική και σύμφωνα με τα δικά μου standard και είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πάρα πολλά άτομα απαλλαγμένα (ευτυχώς) από όλα αυτά που αναφέρονται . τώρα άν ο ίδιος αξιολογούσε τον εαυτό του και κατέληγε ότι δεν αξίζει είναι άξιος της μοίρας του και καλά να πάθει γιατί εκείνος θα μείνει "μοναχούλης" και όχι εγώ. :smile:[/quote]

""ιατί εκείνος θα μείνει "μοναχούλης" και όχι εγώ""

Αυτή όμως η έπαρσις είναι ανιχνεύσιμη σε όλες τις γυναίκες σήμερα.
Ε αφού ο μετροσέξουαλ "άνδρας" είναι της μόδας σήμερα λογικό είναι τέτοιοι soft  "άνδρες" να σας γλύφουν από το πρωί έως το βράδυ και να πω ότι άξιζε τέτοιος κόπος για..........όλες αυτές που κυκλοφορούν σήμερα.
Έπαρσις και ύφος λοιπόν.

kuria

εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

MEGA 1

Ξεκαθαρίζω ότι είμαι άνθρωπος της σύγκρουσης και όχι της αρμονίας και της στασιμότητας.
Θέλω να κινείται ο Κόσμος και να προχωράει μπροστά και όχι να μένει στάσιμος.
Και ο μόνος τρόπος να το πετύχεις αυτό είναι η σύγκρουση όχι ο συμβιβασμός.
Συμβιβάζεσαι για να σε βοηθήσει αυτό να πετύχεις καλύτερες συγκρούσεις με ότι εσύ νομίζεις ότι πρέπει να συγκρουστείς.
Δεν συμβιβάζεσαι προκειμένου να μείνουν τα πράγματα στάσιμα. Όσο μένεις στάσιμος παρηκμάζεις και στο τέλος εξαφανίζεσαι σαν τους δεινόσαυρους.
Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και ο τρόπος σκέψης.

katinaki

εμ για όλα τα παραπάνω δεν μπορείς να σταυρώσεις γκόμενα (λέμε τώρα...)

343 Επισκέπτες, 0 Χρήστες