Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 349
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 294
  • Total: 295
  • Leon

Γιατί α33 members?

Ξεκίνησε από danai, Δεκεμβρίου 18, 2004, 11:40:38 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

danai

Γιατί αγαπητοί μου συνδίκτιοι βλέπω θέματα επαναλαμβανόμενα από τον έναν ιστοχώρο στον άλλο; Τι έγινε στερέψαμε..ή ψάχνουμε να βρούμε τις πιο βολικές απαντήσεις για εμάς.. ή τελικά προσπαθούμε να περάσουμε το ξένο για δικό μας; Και φυσικά δεν μιλάω για σκέψεις, ποιήματα, που κάποια στιγμή δημιουργήσαμε και θελήσαμε να τα μοιραστούμε με φίλους - γνωστούς και αγνώστους από διαφορετικούς ιστοχώρους, αλλά για αυτά τα επαναλαμβανόμενα, γνωστά και μη εξαιρεταία post treads forums. Και προς Θεού δεν κατηγορώ, αλλά ούτε κατακρίνω κανέναν (γιατί το είδα ...κι αυτό), απλά μια σκέψη, μια απορία...και ελπίζω να μην με αφήσετε σε αυτήν...αρκετές έχω για την ώρα!
Φιλικά
 :?:

Sandy

fili danai theoro oti to na moirazesai kati pou exeis diabasei (kai profanos sou aresei ...) apo kapoio allo forum  den einai toso kako kai oute aparaitita simainei oti exoume sterepsei i oti psaxnoume na broume tis pio bolikes apantiseis gia emas kai poso mallon na perasoume kati gia diko mas! to oti esy exeis dei kati, pou exei ginei post edo, kai kapou allou den simainei aparaitita oti to exoun dei oloi(logiko..afou einai adinaton na eimaste oloi sta idia forum...)!as poume....otan les kapoio anekdoto pou sou aresei kai to exeis akousei apo kapoion allo einai kako?den nomizo... apla to les gia na diaskedasei o allos oso diaskedases esy otan to akouses...!kai oute to pernas gia diko sou...apla einai ena anekdoto...pou alloi to kseroun kai menoun apatheis...eno alloi den to kseroun kai gelane :) den ksero an se boithisa na liseis tis apories sou ...alla ayti itan i diki mou optiki gonia :)
makiaaaaaaaaaaaaaa
 8)  :bounce:  :sunny:  :albino:  :cherry:  :cat:  :santa:  :jocolor:  :farao:  :flower:  :joker:  :puker:  :pukel:

Atma

δανάη πολλά μπορεί

θα απαντήσω προσωπικά ως Άτμα, τι κάνω εγώ
σε κάθε σάιτ που βρίσκομαι (  άλλοτε με διαφορετικό, άλλοτε με το ίδιο νικ )
σηκώνω κάποια α' θέματα
εδώ ως νέο σχετικά σάιτ ή ως νέα χρήστρια
σήκωσα νέα θέματα, δηλ ολοκαίνουργα, νέα
αλλά και κάποια άλλα τα έκανα κόπι παστέ από άλλα σάιτ
τα θέματα που έκανα c/p έγιναν γιατί απλούστατα εδώ συνάντησα νέα άτομα οπότε η κουβέντα κύλησε και διαφορετικά..

minoraki

εγω, φιλοι μου, δεν ειμαι μελος σε κανενα αλλο σαιτ εκτος απο το α33, οποτε οτιδηποτε θεμα βαζω στο φορουμ, το κατεβαζω απο το κεφαλι μου! πιστο μελος του α33, boss!

spellbound

Και επειδη εγω ειμαι μελος παντου και μονο εδω μπαινω,
συμφωνω με τις προλαλισασες.

Αλλος κοσμος εδω, αλλες απαντησεις παιρνεις, δεν ειναι θεμα αντιγραφης, αλλα ροης των απαντησεων.

]

Anonymous

den ekana pote antigrafh , opote enoiosa oti thelo na  moirasto tis skepseis mou me kapoious to ekana , den tha katso pote na skefto mhpos exei epanalhfthei kai mhpos ki an , ki an
den exo anasfaleies se opoion aresoume , ego eimai o eaytos mou.
ayto agaphth danai pisteyo na se kalypse san prosopikh apanthsh.....

danai

Κατ αρχας να ξεκαθαρισω πως δεν κατηγορησα κανεναν με αυτο το θεμα που εβαλα και ουτε το χα σκοπο.
Τις ευχαριστιες μου σ οσους μου απαντησαν.

Anonymous

Brasidas

Παράθεση από: "summer_time"den ekana pote antigrafh , opote enoiosa oti thelo na  moirasto tis skepseis mou me kapoious to ekana , den tha katso pote na skefto mhpos exei epanalhfthei kai mhpos ki an , ki an
den exo anasfaleies se opoion aresoume , ego eimai o eaytos mou.
ayto agaphth danai pisteyo na se kalypse san prosopikh apanthsh.....

KAI ANISXOUSA MPAS KAI ANTEGRAFES APO ALOU

TOSI SOFIA PIA... KSEPERNOUSE AKOMA KAI THN DIKIA MOU THN LAXANOGORITIKH

danai

Παράθεση από: "Brasidas"KAI ANISXOUSA MPAS KAI ANTEGRAFES APO ALOU

TOSI SOFIA PIA... KSEPERNOUSE AKOMA KAI THN DIKIA MOU THN LAXANOGORITIKH

Θα το ξαναπω και ας κουραστειτε. Απλα απορια εξεφρασα και οχι για το συγκεκριμενο site αλλα γενικα και φυσικα για κανενα member.
Απλα ετσι για να εχουμε να λεμε...ε, και επειδη τυγχανει να ειμαι λιγο περιεργη ή και πολυ δηλαδη.
Και για να το κανω και λιγο πιο ξεκαθαρο, δεν εκρινα ουτε σοφους ..ουτε λαχαναγοριτες (κατ εμε αξιοπρεπεστατο επαγγελμα) και φυσικα πολυ περισσοτερο δε, σε αυτο το post δεν γυρεψα να μαθω την ιδιοτητα ΚΑΝΕΝΟΣ καθοτι αναυθαιρετο δικαιωμα του οποιουδηποτε το τι επαγγελλετε. Τωρα αν εσεις καλε μου Βρασιδα - με το αξιοπρεπεστατο και ομορφο ονομα- θελησατε να μας την αποκαλυψετε ειναι δικο σας προβλημα.
Θα θεωρησω πως απλα δεν απαντησατε στην ερωτηση μου και οχι πως εισβαλατε κακοπιστα για να κατηγορησετε καποιο μελος ή να μου λεηλατησετε το θεμα μου.
Δεν κατηγορισα και αισθανομαι πολυ λιγη για να το κανω. Αν καποια στιγμη το κανω θα ειναι ειτε επειδη νιωθω αδικημενη ή θιγμενη αλλα πρινπροβω σε καποια τετοια ενεργεια θα βουτηξω πρωτα την γλωσσα μου βαθια μεσα στο μυαλο μου ..αν μπορειτε να καταλαβεται τι λεω.
Παντα ευπροσδεκτη αν θελετε μια απαντηση σας στο θεμα μου.

Brasidas

EGW EXW TO KAKO SINITHIO NA KRINW
OXI TIPOTA ALLO ALLA EKINI H BLAKIA POU KAPOIOS EIPE MI KRINETE GIA NA MI KRITHITE KAI ALLES AMPELOFILOSOFIES DEN ME EPISE POTE.

MERSI GIA TA KALA SOU LOGIA GIA TOUS LAXANOAGORITES.
AN KATEBEIS KATA TIS 4 TO PRWI STHN KENTRIKI EXOUME KAI KATI KALES MPRIZOLES POU PSINOUME MAZI ME TA FRESKA MAROULIA

OSO AFORA TO BASIKO SOU EROTIMA TI GRAFEI, POU TO GRAFEI, POIOS TO GRAFEI K.L.P..... TI NA SOU PW....?? DEN EXW IDEA EGW

ALLA OTAN BLEPW KATI MARGARITARIA TA OPOIA PREPEI NA DILOSOUN KI APO PANO OTI DEN EINAI KAI ANTIGRAFI E TOTE ME PIANEI KI EMENA TO KAPOS MOU

OPOTE ... PAM PARAKATO KAI XALARA

danai

Παράθεση από: "Brasidas"EGW EXW TO KAKO SINITHIO NA KRINW
OXI TIPOTA ALLO ALLA EKINI H BLAKIA POU KAPOIOS EIPE MI KRINETE GIA NA MI KRITHITE KAI ALLES AMPELOFILOSOFIES DEN ME EPISE POTE.

"Η δικη μου αποψη που ισως λιγο σας ενδιαφερει - απλα λογω που απαντησετε- δεν εχει να κανει με τετοιου ιδους  αποψεις , φιλοσοφιες, ή και αμπελοφιλοσοφιες οπως σαφως σεις πρωτος αναφερατε αλλα με την δικη μου κοινη λογικη η οποια ειναι προφανες οτι υπαγεται σε αλλο topic και γι αυτο δεν το θεωρω λογικο να την αναπτυξω ή και να την υποστιρηξω εδω, συμεριζομαι ομως και την δικη σας. Αν ειστε υπερ των προκλησεων σας προκαλω να ανπτυξουμε τις αποψεις μας σε καποιο αλλο topic με δικο σας θεμα που μεχρι τωρα εχει λαμψει της απουσια του."

MERSI GIA TA KALA SOU LOGIA GIA TOUS LAXANOAGORITES.
AN KATEBEIS KATA TIS 4 TO PRWI STHN KENTRIKI EXOUME KAI KATI KALES MPRIZOLES POU PSINOUME MAZI ME TA FRESKA MAROULIA

" Εχω κατεβει αρκετες φορες αλλα σε διαφορετικες ωρες, λογω του επαγγελματος μου, οποτε περιττες και οι διευκρινησεις"

OSO AFORA TO BASIKO SOU EROTIMA TI GRAFEI, POU TO GRAFEI, POIOS TO GRAFEI K.L.P..... TI NA SOU PW....?? DEN EXW IDEA EGW

"Σεβομαι την αποψη σας και σας ευχαριστω. Να συμπληρωσω πως σας τιμα που εστω και κατω απο αυτες τις συνθηκες μου απαντησατε!"

ALLA OTAN BLEPW KATI MARGARITARIA TA OPOIA PREPEI NA DILOSOUN KI APO PANO OTI DEN EINAI KAI ANTIGRAFI E TOTE ME PIANEI KI EMENA TO KAPOS MOU

"Μπορειτε να μας πειτε αν θελετε ενα παραδειγμα καθοτι δεν αντιλαμβανομαι πληρως τι ακριβως ενοειτε (καποια αποδειξη πχ)"

OPOTE ... PAM PARAKATO KAI XALARA

"Εγω στο παρακατω ειμαι  και ειλικρινως το ευχομαι και σε εσας."

294 Επισκέπτες, 1 Χρήστης