Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 553
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 700
  • Total: 700

που οδηγουν τα μεγαλα παθη????

Ξεκίνησε από papadia, Αυγούστου 17, 2011, 08:47:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Pappas10

[quote user="KostasD33" post="359197"][cell class=spoiler][align=center]που οδηγουν τα μεγαλα παθη???? [/align][/cell] στα μεγάλα λάθη...

πάρε παράδειγμα τον παππαβάζελο...

τόσο hi IQ που έχει κι όμως είναι φανατίλας οπαδός... και μάλιστα του Βάζελου.....
οπότε είναι σε μόνιμο και χρόνιο πρόβλημα ...[/quote]

Μπα δεν έχω πρόβλημα... απλά μερικές φορές αποπροσανατολίζομαι... ιδίως όταν χάνουν τα πέναλτι οι Λέτο-Καραγκούνης.

Γιατί άντε από τον Μπιαρσμίρ το "Φοβάσαι".

Κι ο "παππούς" έβγαλε τον Βιτόλο... αυτό είναι πάθος που οδηγεί σε λάθος.

Ούτε γκόμενος του να ήταν ο Ιωαννίδης ένα πράμα....

Αυτά.
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Pappas10

[quote user="pixie" post="359198"]Ναι... Άλλο πράγμα η επιθυμία που συνιστά κάτι εύθραυστο και άλλο η πραγματική βούληση!

Αδέσμευτη και απόλυτη, επιρρεπής στα μεγάλα πάθη, τα ζούσα παρορμητικά και τα κυνηγούσα μπορώ να πω, ως το σημείο που κατάλαβα την έννοια της σπατάλης...
'Ηταν τρόπος ζωής... ήταν κι η ομορφιά κάθε ''αμαρτίας''... σήμερα όλα αυτά μου φαίνονται αυταπάτη και χάσιμο χρόνου... ;-)[/quote]

Μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το "πάθος". Ο τρόπος που περιγράφεις την σχέση σου μαζί του εμένα μου φέρνει περισσότερο σε "ενθουσιασμό" και συγκεκαλυμένη "ανωριμότητα". Τα ομοιοματικά επί τούτου.

Ως προς την λέξη "Επιθυμία", νομίζω ότι κάπου, κάπως το εξήγησα. Δεν θεωρώ την λιγούρα επιθυμία πάντως. Περισσότερο βιολογική αντίδραση την θεωρώ.

Τέλος πάντων...
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

pixie

[quote user="Pappas10" post="359225"]Μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το "πάθος". Ο τρόπος που περιγράφεις την σχέση σου μαζί του εμένα μου φέρνει περισσότερο σε "ενθουσιασμό" και συγκεκαλυμένη "ανωριμότητα". Τα ομοιοματικά επί τούτου. [/quote]

Ποιά σχέση? Και μάλιστα μαζί του! :razz:  Μαζί τους, είναι το σωστό... :oops: :lol:
Και μιλώντας για την ομορφιά κάθε ''αμαρτίας'', εννοώ την κάθε στάση ζωής που έκανα... [και ήταν πολύ συνειδητή και δεν ήταν απαραίτητα ''μαζί του'']. ;-)

Pappas10

[quote user="pixie" post="359226"][quote user="Pappas10" post="359225"]Μάλλον αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά το "πάθος". Ο τρόπος που περιγράφεις την σχέση σου μαζί του εμένα μου φέρνει περισσότερο σε "ενθουσιασμό" και συγκεκαλυμένη "ανωριμότητα". Τα ομοιοματικά επί τούτου. [/quote]

Ποιά σχέση? Και μάλιστα μαζί του! :razz:  Μαζί τους, είναι το σωστό... :oops: :lol:
Και μιλώντας για την ομορφιά κάθε ''αμαρτίας'', εννοώ την κάθε στάση ζωής που έκανα... [και δεν ήταν απαραίτητα μαζί του]. ;-)[/quote]

"Ενικοποίησα"..... ΤΟ πάθος... άρα Μαζί ΤΟΥ...

Κάτι σαν το αγγλικό "fish" ένα πράμα....  :mrgreen:  :mrgreen:  :razz:
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13

pixie

Nikos Apomakros

[quote user="Pappas10" post="359225"]

Ως προς την λέξη "Επιθυμία", νομίζω ότι κάπου, κάπως το εξήγησα. Δεν θεωρώ την λιγούρα επιθυμία πάντως. Περισσότερο βιολογική αντίδραση την θεωρώ.

Τέλος πάντων...[/quote]

Τώρα ειλικρινά με τρώει η περιέργεια κι αναπτύσσεται κι αρκετά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Γιατί είχες μιλήσει στο προηγούμενο μήνυμα για την "επιθυμία" στο βουδισμό ως
 ---- υλικά και σωματικά "θέλω" ----  
και νόμιζα ότι αναφερόσουν ουσιαστικά σε σωματικές ανάγκες και την ικανοποίησή τους.
Αν όμως αυτές είχες κατά νου, τότε ποιά σωματική ανάγκη δεν μπορεί να θεωρηθεί
"βιολογική αντίδραση" (όπως η άνωθι λιγούρα) κατά τη γνώμη σου;

Η ερώτηση δεν είναι παγίδα ή ρητορική. Προσπαθώ να καταλάβω σε τι αναφέρεσαι και με ποιό
τρόπο το εκλαμβάνεις. Αλλιώς δεν θα είχε ιδιαίτερο νόημα να διαβάζω την άποψή σου απλά
για να μου περνάει η ώρα.

saliara

Πάντως μια μικρή παρένθεση!!!
Αναλόγως Μιχάλη...γι'αυτό λέμε είναι λιγούρης...(δεν αναφέρομαι στο φαϊ),άρα πάει και στην επιθυμία...  :lol:

Συνεχίστε... :P

eloy

vencedor

papadia

...κωστη καλιτερα εισαι παντως τωρα που εισαι αλυσοδεμενος

παρα πριν που ησουν πισω απο τα καγκελα!!!!
...οσο μπορω...οταν μπορω...

larus audouinii

Με έχει στήσει στο διαδικτυακό ραντεβού κ Πρόεδρε (η συμπεθέρα). Μπουρλότο...!

kuria

στην αγκαλια της λατρεμενης μου larus audouinii!!!   :grin:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Nikos Apomakros

papadia

..κ για να κανω λογοπαιχνιο με τη ενοτητα ...αντεπιθεση των απλα....ανθρωπων ....

εγω που ειμαι ενας απλος ανθρωπος

που δεν ειμαι κ μειοψηφια

θα διαφωνησω...λιγουλακι...με τον απομακρο

μακαρι παντα τα παθη μας να μας οδηγουσαν στην απομυθοποιηση τους

εσυ πηρες τη καλιτερη εκδοχη...

υπαρχει ομως κ η αλλη που μη προλαβαινοντας την απομυθοποιηση τους

απλως σε οδηγουν σε αυτοκαταστροφη.....
...οσο μπορω...οταν μπορω...

Nikos Apomakros

Είπα μια φορά να φανώ αισιόδοξος κι αμέσως εσείς να με διορθώσετε  :mryellow:

700 Επισκέπτες, 0 Χρήστες