Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 577
  • Online ever: 1,080 (Ιουλίου 01, 2025, 10:00:42 ΜΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 20, 2004, 08:44:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

αν άρεσες σε κάποιον-α... πώς θα ήθελες να σε προσεγγίσει;
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

danai

Απλα ! Να με πλησιασει και να μου μιλησει στα ισια - καθαρα και να με κοιταζει στα ματια. Αλλα τελικα εμεις οι ανθρωποι μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος ομως...το δύσκολο είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα...

Pappas10

Με τα πόδια... σιχαίνομαι την εξάτμιση μέσα στη μύτη μου.

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος προσέγγισης.

Με εκτίμηση,

Παππάς10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

Anonymous

symfono me ton pappa , alla pisteyo oti tha hthela na mou pei kati  exypno me xoumor pou na mou deixei kapoio stoixeio tou xarakthra ths
(de mporo tis xenerotes kai kryokoles gynaikes , oute kai tis kakomamhmenes h koinos xynes)

minoraki

νομιζω οτι δεν υπαρχει συγκεκριμενος τροπος ή μια και μονον συνταγη για να προσεγγισεις ή να σε προσεγγισει καποιος/α που σου αρεσει ή του/της αρεσεις! εξαρταται απο την περιπτωση! παντως σε ενα ειλικρινες, αναλαφρο, προσεγμενο, διακριτικο  φλερτ δεν θα ελεγα ποτε οχι!  :D  :D

kuria

λατρεμένε μου pappa...
γι αυτό εσύ κι εγώ δεν πιάνουμε τιμόνι στα χέρια μας... είναι που δεν αντέχουμε τις εξατμίσεις στη μυτούλα μας...    :wink:

kuria

summerako μου όμορφε...
τις ευρηματικές ατάκες μου τις φυλάω για μάχη εκ του συστάδην... (πως λέμε πνεύμα με πνεύμα, κορμί με κορμί...)   :wink:

kuria

minoraki γυναικάρα μου...
αν σου έσκαγε στα πόδια η νέα η συγκίνηση, θα κοίταγες αν φλερτάρει διακριτικά ή θα με φώναζες να πέσουμε πάνω του και να μην αφήσουμε κοκκαλάκι;     :P

*κοίτα μη σου τύχει κάτι ανάλογο και δεν μπήξεις καμιά φωνή να κοπιάσω... τι φιλενάδες είμαστε;     :wink:

kuria

γλυκειά μου danai...
αν αυτός σε κοιτάξει στα μάτια εσύ είσαι πρόθυμη να αντιγυρίσεις το βλέμμα του;
σμουτςςςςςςςςςςς

kuria

... και μάχες εκ του συστάδην συνηθίζω να δίνω μόνο με το άλλο μου ΟΛΟ... τον pappa      :twisted:

eye_

mpainontas sto psaxno... to pws 8a mpei omws exei simasia...

Pappas10

Παράθεση από: "kuria"... και μάχες εκ του συστάδην συνηθίζω να δίνω μόνο με το άλλο μου ΟΛΟ... τον pappa      :twisted:

Απλά για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.... ο Παππάς εξ' επαγγέλματος και εκ' φύσεως είναι ειρηνιστής.  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Τώρα ΟΛΟ και κάποια Κούρια θα βρεθεί να επιβεβαιώσει τον κανόνα, αλλά και αυτό με τη σειρά του είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.

Με.... ναι

Παππάς10

Υ.Γ. Φυσικά και [size=24]ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣΑΙ ΜΕ 1 ΜΟΝΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ[/size]
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

danai

Παράθεση από: "kuria"γλυκειά μου danai...
σμουτςςςςςςςςςςς

..μεχρι και να του παγωσω την κολαση ειμαι ικανη...χαχα  :twisted: αρκει να μπορεσει να με κερδισει ΚΥΡΙΑ μου! :wink:

Brasidas

Παράθεση από: "danai"
Παράθεση από: "kuria"γλυκειά μου danai...
σμουτςςςςςςςςςςς

..μεχρι και να του παγωσω την κολαση ειμαι ικανη...χαχα  :twisted: αρκει να μπορεσει να με κερδισει ΚΥΡΙΑ μου! :wink:

NA KERDISEIS MIA GINEKA EINAI KATI POU LIGO POLY GINETE KAI TO EXOYME DEI TO ERGO

AUTO TO PAGOMA THS KOLASHS OMWS DEN TO EXW PETIXEI AKOMA KAI DIXNEI PIO ENDIAFERON.

danai

Παράθεση από: "Brasidas"NA KERDISEIS MIA GINEKA EINAI KATI POU LIGO POLY GINETE KAI TO EXOYME DEI TO ERGO

AUTO TO PAGOMA THS KOLASHS OMWS DEN TO EXW PETIXEI AKOMA KAI DIXNEI PIO ENDIAFERON.

1. Μα φυσικα και γινεται καλε μου και ανεκαθεν γινοταν..

2. Αν και δεν συνηθιζω να απανταω στα ενδιαφεροντα του καθενος  - περι ορεξεως, τα χουμε ξαναπει ..και ειναι μεγαλη λεξη- θα σου απαντησω πως  "
σου ευχομαι οτι θες και επιζητας να το παθεις χαχα :twisted:  , αντε ..και εαν και εφοσον καποτε δεις και το ανωτερω.. . εδω θα ειμαστε - μαλλον- να μας πεις τις εντιπωσεις σου :D
Φιλικα

576 Επισκέπτες, 1 Χρήστης