Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 289
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 222
  • Total: 222

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ...

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 20, 2004, 08:44:07 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

freak

egw pali den goustarw ton rolo tou kynhgou giati den antilambanomai thn gynaika ws 8yrama. 8ewrw pws h prosegish einai mia diadikasia poy symmetexoun k ta dyo fylla eksisou k oxi to ena trabaei olo to zori k to allo ka8etai k apolambanei. diadikasies tetoiou typou tis apofeygw. 8ewrw pws ta pragmata einai apla k den xreiazontai poly mperdema k kynhgi. sou aresw mou areseis ta bazoume katw, ta syzhtame, to dokimazoume ligo k an kollhsei kollhse. an oxi, pame parakatw.....

allwste mou aresei k emena na noiw8w to antikeimeno tou po8ou (se poion den aresei telika) k na blepw thn gynaika na me prosegizei. oxi mono me kolakeyei alla me synepernei k me anastatwnei erwtika (sic). deixnei gynaika dynamikh pou diekdikei ayto pou 8elei.

twra stis mexri twra fores pou me exei prosegisei gynaika, nai merikes htan atsales alles poly sygrathmenes alles apolyta erwtikes. ola mesa sto paixnidi einai.....

ksenixths

malista.

loipon milaw gia to oti oi prepei apo thn stigmh pou eimaste kairo edw mesa pisteyw oti prepei na exoume mathei to pws milaei o kathenas(to an kanei plaka h oxi)

opote kai den parekshgoumaste!!!!

katalabes ti thelw na pw?

kai den kolame se mia leksh alla sto nohma ths protashs

ayta pros to parron.gia peretero ekshghseis eimai kai pali edw8)  8)  8)

riaghul

Παράθεση από: "kuria"χαχαχα καλά λένε πως εντώ στο ελλάντα ότι δηλώσει ο καθένας είναι...

εγκω ..δεν καταλαβαινει...
Δεν ..δηλωνει τιποτα...

(ασε που αμα  τα δηλωσω..ολα...ερχεται η εφορια και στα παιρνει..)
και μετα τι να πω??
"παρε την παλλικαρια μου???"
 :?:  :?:

chriastina

αν και δεν με διακρίνουν παλιομοδίτικες απόψεις παρ΄όλα αυτά το άντρα
που δεν πλησιάζει μια γυναίκα και περιμένει απο εκείνη να κάνει μια κίνηση εγώ τον λέω ΚΟΤΑ (και αυτό αφορά προσωπική θέση)

ksenixths

pak pak pak pak paaaaaaaaaaaaaakkkkkkk

ko ko ko ko ko kooooooooooooooooooooo

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

kota h kokkora ?!?!?!?!??!!?!

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa

freak

den kserw an einai 8ema KOTAS h allou pthnou h poulerikou. to na skotwnontai sta podia sou k esy na apolambaneis ta tropaia ths gohteias sou den einai apokleistiko pronomio twn gynaikwn. oloi mas eimaste to antikeimeno tou po8ou kapoiou/as. ektos pia k an mia gynaika ypoba8mizei toso ton eayto ths wste na ton 8ewrei tropaio kapoiou khnhgioy, 8hrama. k mia gynaika tetoia thn lew KOTA mias k den exei dynamismo k tolmh, proswpikh 8esh panta.
Einai boliko k fygopono na ka8omaste k na perimenoume apo ton allo na kanei thn prwth kinhsh, na diakindyneysei thn psyxrolousia, thn epityxia, ton ekseytelismo, to otidhpote, katastaseis pou polles fores afhnoun shmadia pou menoun. Na bgalei ta kastana apo thn fwtia.To dyskolo k to gohteytiko einai na diekdikhsoume ayto pou 8eloume pera apo hli8ia stereotypa k tis praktikes pou mas epiballoun.
k kati sxetiko me to sxolio sou chriastina. to giati den plhsiazei enas antras mia gynaika den exei na kanei me to an einai kota h oxi. o psyxismos tou an8rwpou einai poly periplokos gia na ekshgh8ei mesa apo toso eykolous aforismous k asteismous. giati den mpaineis k esy sthn 8esh tou na deis an 8a plhsiazes enan antra pou 8a sou arese....an 8a hsoun k esy kota h oxi.

yg. mhn 8ewrh8ei oti sou epiti8omai proswpika. koubenta kanoume.

Ntama

Παράθεση από: "evita_79"εμενα θα περει τηλεφωνο οχι εσενα :twisted:  :twisted:  :twisted:

Να σε πάρω τελικά εγώ τηλέφωνο ή ο Λευτεράκος ?? ]

Pappas10

Παράθεση από: "chriastina"αν και δεν με διακρίνουν παλιομοδίτικες απόψεις παρ΄όλα αυτά το άντρα
που δεν πλησιάζει μια γυναίκα και περιμένει απο εκείνη να κάνει μια κίνηση εγώ τον λέω ΚΟΤΑ (και αυτό αφορά προσωπική θέση)

Αν φοράει και κράνος τότε τον λένε "Οπαδός της πειραιώτικης ομάδας με σήμα την αδελφή"

Και αυτό αφορά πανελλήνια φίλαθλη θέση.

Επί του θέματος, μάλλον αυτοσχεδιάζω πλέον οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει μία μοναδική απάντηση από την πλευρά μου. Πολλές φορές πάντως μπορεί κάποιος να προκαλέσει μία κοπέλα να τον πλησιάσει χωρίς να κάνει αυτός το πρώτο βήμα. Έτσι δεν είναι?

Με εκτίμηση,

Παππάς 10
Εν οίδα ότι ουδέν οίδα
Γνώθι Σεαυτόν
Μηδέν Άγαν
Πας μη Έλλην Βάρβαρος
ΠΑΟ Θρησκεία θύρα 13
Πίτα γύρο κοτόπουλο, μαρούλι μαγιονέζα.

kuria

Παράθεση από: "Pappas10"Αν φοράει και κράνος τότε τον λένε "Οπαδός της πειραιώτικης ομάδας με σήμα την αδελφή"

Και αυτό αφορά πανελλήνια φίλαθλη θέση.

Επί του θέματος, μάλλον αυτοσχεδιάζω πλέον οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει μία μοναδική απάντηση από την πλευρά μου. Πολλές φορές πάντως μπορεί κάποιος να προκαλέσει μία κοπέλα να τον πλησιάσει χωρίς να κάνει αυτός το πρώτο βήμα. Έτσι δεν είναι?

Με εκτίμηση,

Παππάς 10

αν είναι αληθινή φίλαθλος και πιστεύει πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι μια απλή ομάδα αλλά ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ...  μ' αυτά που λες να είσαι σίγουρος πως θα σε πλησιάσει και όχι μόνον... θα σε...

... ναι
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

kuria

κανοντας μια αναδρομη βλεπω οτι σε ολα σχεδον τα θεματα μου, υπαρχει μια... αναφορα να το πω... διενεξη να το πω... συρραξη να το πω...  
μπα... μαλλιοτραβηγμα θα το πω ... των αιωνιων αντιπαλων γαυρων και βαζελων...    :P

aiollus

Παράθεση από: "kuria"κανοντας μια αναδρομη βλεπω οτι σε ολα σχεδον τα θεματα μου, υπαρχει μια... αναφορα να το πω... διενεξη να το πω... συρραξη να το πω...  
μπα... μαλλιοτραβηγμα θα το πω ... των αιωνιων αντιπαλων γαυρων και βαζελων...    :P

Ειναι επιδη εχεις αβανταρ κοκκινη καρδια και ζηλευουν οι βαζελοι!!!

Anonymous

χαχαχαχαχ Κυρία μου... λες να σημαίνει κάτι αυτό ???

kuria

Παράθεση από: "gavrina"χαχαχαχαχ Κυρία μου... λες να σημαίνει κάτι αυτό ???

χαχαχαχα γαυρακι μου... μονο κατι;
και με ολη την ταπεινοφροσυνη που με διακρινει οφειλω να παραδεχτω πως
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

kuria

ομαδα ομαδαρα μου το καναμε κι αυτο το θεμα...

Enia

(παλιές καλές εποχές κυρία μου  :D  :wink: )

Δεν είχα απαντήσει, ας απαντήσω τώρα λοιπόν...

Παράθεση από: "kuria"αν άρεσες σε κάποιον-α... πώς θα ήθελες να σε προσεγγίσει;

Με τρόπο και με το μαλακό!  :shock: Τρομάζω με τα απότομα και αν αρχίσω να τρέχω (πνευματικά, γιατί σωματικά δεν παίζει, μάλλον παγωμένη και κολλημένη στο έδαφος θα είμαι) δεν κοιτάω πίσω.
Θέλει χρόνο να κάνει την επεξεργασία ο εγκέφαλος, πόσο μάλλον να περάσει στην καρδιά (γιατί μην ξεχνιόμαστε, είμαι ρομαντικιά και μονογαμικιά. ναι.)
Με απλή γνωριμία λοιπόν, μια χαλαρή κουβέντα, ένα ενδιαφέρον, και μια ελπίδα να πλανάται στον αέρα ότι μπορεί να υπάρχει μέλλον...  :roll:

222 Επισκέπτες, 0 Χρήστες