Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 739
  • Online ever: 2,916 (Αυγούστου 28, 2025, 08:58:01 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 710
  • Total: 710

ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΓΑΠΗΣ!

Ξεκίνησε από fortune, Νοεμβρίου 21, 2011, 07:03:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fortune

Παμε και με το δευτερο τραγουδακι!!

fortune

Παμε παλι στην 10ετια του 80....
Σας εχει τυχει ποτε σε ντισκο να σας φωναζει  καποια/ος ,που δεν ξερετε ,να χορεψετε μαζι του στην πιστα κουνοντας σας χερι και λεγοντας σας ελα? :smile: ..??
...ΟΧΙ??...για να δουμε νομιζω οτι κατι εχω να σας βαλω να ακουσετε σχετικο.... :cool:  

fortune

Παμε και 10ετια 90...Η Μariah Carey θα μας τραγουδησει μια μπαλαντα με τον δικο της μοναδικο τροπο...

fortune

Ας ακουσουμε και κατι απ τις μερες μας...Η γλυκεια Jennifer Lopez μαζι με τον Pitbull μας προκαλουν...

fortune

Χθες ..το χορευαμε.....Ηταν η τρελλα της εποχης...Φανταστικο κομματακι...Για παμε παλι....

fortune

....Και τα χρονια περασαν..Ομως η τρελλα ,που κουβαλαμε ολοι μεσα στις ψυχες μας δεν θα σβησει ποτε...

larus audouinii

(Το συγκεκριμένο βιντεάκι της Mariah Carey το έψαχνα ...ευχαριστώ πολύ)

fortune

:roll:  :roll:  :roll:

Παρακαλω καλη μου Λαρους!! :smile: Και οτι αλλο απο μουσικη θελετε...εδω ειμαστε!! :lol:  :cool:

fortune

Με το τραγουδακι ,που ακολουθει ανοιγαν πολλες Ντισκο το προγραμμα...Ετσι για προθερμανση....

fortune

Θα μας πουν παλιομοδιτικους,θα μας πουν ρομαντικους...αλλα τι να κανουμε..Αυτη η δεκαετια των 80ς..ηταν ειναι και θα ειναι η καλυτερη...
Παμε με Gazebo και Ι like Chopin...

fortune

Παμε να γυρισουμε παλι σε προσφατα τραγουδια!
Ακουμε ενα ακομη τραγουδι απο Αrmin van Buuren και Sophie Ellis Bextor...<<Not giving up on love>>λεγεται το κομματι.

fortune

To νερο ειναι ζωη..Το ιδιο και ο ερωτας...
Μηπως τελικα το συναισθημα ,που ειναι καρπος του ερωτα ,μετα απο τους εντονους στροβιλισμους του και τις δονησεις του ,ανερχομενο , παραγει καταιγιδα ,που πεφτωντας στην γη την κανει να βλασταινει??Και να η ζωη συνεχιζει να υφισταται...?
Ο Ποσειδωνας ,ο Αρχων του νερου,ενωνεται με την ανωτερη οκταβα του ,την Αφροδιτη,την Βασιλισσα της Αγαπης και παραγοντας ερωτα ,η  ζωη διαιωνιζεται...??
 :roll:  :roll:
Παραλογισμοι δικοι μου ισως τα παραπανω...
Δες τε ομως το παρακατω βιντεακι...και θα δειτε οτι ισως να μην τρελλαθηκα μονο εγω.... :roll:

Νegramaro ,Εlisa και   <<basta cosi>>

fortune

Παμε παλι με Leona Lewis σε ενα πολυ γλυκο τραγουδακι!<Better in time>...

fortune

H Avril Lavigne ειναι μια νεα Kαναδη τραγουδιστρια ,που ομως εχει πουλησει μεχρι τωρα πανω απο 30 εκ!!! αντιτυπα απο τα αλμπουμ της...!!! :cool:
Ας την ακουσουμε στο Complicated...

fortune

Aς ακουσουμε τωρα ενα πολυ γλυκο τραγουδακι απο την δεκαετια του 70 και απο τους Commodores...
Tοτε ειχαμε μεγαλες  μαχες ....μεταξυ Rockers και Μoderns.. :cool: ...καθως και με την μετεξελιξη τους τα Γκιραπια.(οπαδοι της soul μουσικης)..... :lol:  :lol:

710 Επισκέπτες, 0 Χρήστες