Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,374
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,323
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 177
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 0
  • Guests: 351
  • Total: 351

Πάμε για περπάτημα;

Ξεκίνησε από jcdenton, Μάρτιος 22, 2012, 01:28:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jcdenton

Πάμε για περπάτημα; Εγώ τρελαίνομαι να περπατάω. Μιλάμε για τρελές αποστάσεις.

Να περπατάω στην αγορά ενώ ψιχαλίζει, στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης την ώρα που ο ήλιος δύει, σε παραλία της Χαλκιδικής το βράδυ & να χαζεύω τ' αστέρια, για να πάω στο ραντεβού μου.

Περπατόντας με παρέα, έχω κάνει τις καλύτερες συζητήσεις & πλάκες (όπως & το καλύτερο φλερτ  :shock:  όσο κι αν ακούγεται παράξενο). Περπατόντας μόνος μου, έχω ηρεμήσει απίστευτα & έχω επαναπροσδιορίσει τον εαυτό μου.

Το περπάτημα με χαλαρώνει & με ηρεμεί. Ακόμη & όταν διάβαζα για πανελλήνιες ή για τις εξεταστικές της σχολής μου, είχα το βιβλίο ανά χείρας & περπατούσα πάνω-κάτω στο δωμάτιό μου (με φοβερά αποτελέσματα).

Εσείς; Σας αρέσει το περπάτημα; Έχετε κάποια ιστορία να μοιραστείτε μαζί μας;
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

papadia

...θα το εθετα διαφορετικα

παμε για κολυμπι??????

το προτιμω :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
...οσο μπορω...οταν μπορω...

jcdenton

Κολύμπι; Είσαι κολυμβήτρια μεσαίων ή μεγάλων αποστάσεων;

Κι εμένα μ' αρέσει το κολύμπι, αλλά όχι όσο το περπάτημα. Δυστυχώς δεν μπορείς να "μοιραστείς" στιγμές κολυμπώντας, παρά... επιπλέοντας.  :sad:  :sad:
Ακτιβιστής δεν είναι αυτός που λέει ότι το ποτάμι είναι βρώμικο.
Ακτιβιστής είναι αυτός που καθαρίζει το ποτάμι.
Ross Perot (1930 - ...)

Belladona

μου αρέσει το περπάτημα και ιδιαίτερα την άνοιξη αλλά μόνο εάν έχω ενδιαφέρουσα παρέα , αλλιώς τα λέμε και σε cafe .

και εγώ προτιμώ το κολύμπι και συζήτηση καμμία  :smile:

saliara

Εγώ πάλι τρελαίνομαι για περπάτημα!!!Γι'αυτό και πάω σε ένα παρκάκι που έχει και τα σκυλάκια που λατρεύω και περπατάμε μαζί και παίζουμε!!!!Να περπατάω πάλι και να κοιτάω τα αστέρια όχι δεν το χω κάνει...Εδώ στην Αθήνα έχουμε πολλές λακούβες.. :lol:

Εμένα μ'αρέσει πολύ το περπάτημα στην παραλία.Ειδικά αν η παραλία είναι τεράστια τόσο το καλύτερο..
Θα ήθελα να περπατάω και τα βράδια για βόλτα...αλλά στην Αθήνα επίσης πρέπει να χεις και κανα αυτόματο μαί σου...οπότε.... :(

vencedor

:arrow:
εχω καλυψει παρα πολλα μιλια...
αναμεσα στον τοπο που γεννηθηκα, κ στα μερη που εζησα, περπατησα, τα τελευταια 22 χρονια της ζωης μου...
εκανα στασεις, προφανως μονο για να ξαναφυγω, πριν με προλαβουν...
εψαχνα...βρηκα.....
τα χρονια που αφησα πισω μου, ειναι τα μονοπατια που ταξιδεψα...

Christinaki83

Το περπατημα το αγαπω!!!!!!!!!!!!!! Μια ωρα την ημερα την θελω για μενα,εεεε αυτη την ωρα την γεμιζω με περπατημα!!!!!!

cuba

μου αρεσει το περπατημα, το συνδυαζω με την φωτογραφικη μου μηχανη μου!!!

saliara

Εγώ πλέον το συνδυάζω μόνο με παραλία και το ukulele μου!! ;) ;D :P

mavrospanthir

Το εχω βαλει στην ζωη μου την τελευταια δεκαετια...Τουλαχιστον 5 χιλιομετρα την ημερα.Θελω ομως την ησυχια μου.Παντα παω μονος

Alchimina

Σκύλος και περπάτημα στο ποτάμι..οι μόνες ώρες της ημέρας που πραγματικά ηρεμώ  ;D

351 Επισκέπτες, 0 Χρήστες