Ειδήσεις:

1η δοκιμή με αναβάθμιση ...

Main Menu
Μέλη
  • Σύνολο μελών: 7,373
  • Latest: iguzovec
Stats
  • Σύνολο μηνυμάτων: 360,324
  • Σύνολο θεμάτων: 11,759
  • Online today: 226
  • Online ever: 1,061 (Οκτωβρίου 10, 2023, 08:28:42 ΠΜ)
Συνδεδεμένοι χρήστες
  • Users: 1
  • Guests: 224
  • Total: 225
  • Leon

πώς τους εξωθείτε;

Ξεκίνησε από kuria, Δεκεμβρίου 27, 2004, 08:23:01 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kuria

sot γλυκέ μου...
εμένα η αδιαφορία κάποιου το μόνο που θα με εξωθούσε να κάνω θα ήταν να αδιαφορήσω διπλά...
ίσως γιατί δεν με θεωρώ γραμματόσημο...    :wink:
εκεί που τα θέλω εκτοπίζουν τα πρέπει...

Sotis

ΤΟ  ΞΕΡΕΙΣ  ΤΟ  ΑΣΜΑ  ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣΣΣΣΣΣ.

fmas

Kuria.......

Για να απαντήσω στην ερώτησή σου..........

Ως συνήθως δεν βγάζω εγώ τα ρούχα άλλου οι άλλοι φροντίζουν να με κάνουν να βγαίνω από αυτά (Ως συνήθως να μου σπάνε τα νεύρα....)

Τώρα για να βγάλω εγώ κάποιον από τα ρούχα του φροντίζω να τον κάνω να ακούει Fmas και να τρέχει χιλιόμετρα μακριά..........

Πάντα Φιλικά
Fmas.....

kuria

σχετικά με το θέμα μας...

fmas

Αυτός ο Αρκάς έχει για το κάθε πράγμα και το κατάλληλο σχόλιο.......

kuria

και η kuria το έχει fma μου... αλλά κρατιέται (δεν ξέρω για πόσο ακόμα)... ρώτα και τον pappa που ξέρει...    :wink:

fmas

Μπαρδόν????????????????????????

Sorry αλλά μάλλον έκανε conflict ο εγκέφαλός μου......  Kuria μπορείς να μου διευκρινίσεις σε τι αναφέρεσαι????????????????????????????????

Φιλικά
Fmas

kuria

έγραψες fma μου: Αυτός ο Αρκάς έχει για το κάθε πράγμα και το κατάλληλο σχόλιο.......
και εγώ συμπλήρωσα: και η kuria το έχει fma μου... αλλά κρατιέται (δεν ξέρω για πόσο ακόμα)... ρώτα και τον pappa που ξέρει...
τι δεν κατάλαβες μωρό μου;

Sotis

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΙΑ ΝΑ ΣΤΟ  ΠΩ ΣΤΑ ΙΣΑ....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ.......ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ......ΠΩΣ   ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ  ΖΟΡΙ...ΑΥΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ........ΒΓΑΖΕΙΣ  ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ...ΣΧΙΜΑ ΛΟΓΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ  ΚΟΥΡΙΑ

kuria

γλυκέ μου sot... στις ατάκες αναφερόμουν... αλλά αν πρόκειται να απολαύσω το θέαμα που θα μου προσφέρεις όταν θα βγαίνεις από τα ρούχα σου... τότε να πω κι άλλα...    :P

fmas

Παράθεση από: "kuria"έγραψες fma μου: Αυτός ο Αρκάς έχει για το κάθε πράγμα και το κατάλληλο σχόλιο.......
και εγώ συμπλήρωσα: και η kuria το έχει fma μου... αλλά κρατιέται (δεν ξέρω για πόσο ακόμα)... ρώτα και τον pappa που ξέρει...
τι δεν κατάλαβες μωρό μου;

Τώρα τα ξεκαθάρισες..... Απλά όπως ανέφερα έκανε conflict κάποια στιγμή ο εγκέφαλός μου και έχασα την σειρά των απαντήσεων.............. Αλλά όλα ok......

Φιλικά
Fmas

Sotis

ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ  ΚΟΥΡΙΑ....ΑΜΑ ΕΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ  ΜΑΖΙ....ΔΕΧΟΜΑΙ.......ΑΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΛΕΣ ΚΑΙ  ΑΛΑ..............

kuria

και δεν σου αρέσει sotako μου;     :P

Sotis

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ  ΚΟΥΡΙΑ.........

kuria

224 Επισκέπτες, 1 Χρήστης